E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Καράβας: Δεν σου κρύβω, έκλαψα αρκετές φορές

Τι είπε για τον νικητή του GNTM

Δημοσίευση 22/1/2021 | 13:47

Γιώργος Καράβας: Δεν σου κρύβω, έκλαψα αρκετές φορές

Ο Γιώργος Καράβας είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στη χώρα μας, με ζηλευτή πορεία στο εξωτερικό. Τι είπε για τη ζωή του,αλλά και για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ, τον νικητή του GNTM.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «2Night Show» του ΑΝΤ1 ήταν ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM 3, έχοντας τον ρόλο να δίνει συμβουλές στους διαγωνιζόμενους.

Ο κ. Καράβας μίλησε για την επιτυχημένη καριέρα του στον χώρο του μόντελινγκ, καθώς και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη πανέμορφη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού.

«Όταν φοιτούσα στη σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας, η Γιάννα Νταρίλη μού πρότεινε να ασχοληθώ με τη μόδα. Η πρώτη απάντησή μου ήταν αρνητική. Υπήρξε μια περίοδος έξι μηνών που δούλευα σε μια εκπομπή της ΕΡΤ για τον απόδημο ελληνισμό. Δεν ήταν κάτι που μου άρεσε και γι’ αυτό τέλειωσε γρήγορα. Η Γιάννα με πήρε από το χέρι και με πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Τον χώρο της μόδας δεν τον γνώριζα και ίσως γι’ αυτό να είχα κάποιες φοβίες στην αρχή. Είχα μεγάλη αναστολή», είπε αρχικά και προσέθεσε:

«Δεν ξέρω να απαντήσω γιατί τα κατάφερα. Είχα σίγουρα επιμονή και υπομονή. Ηττημένος σε αυτή τη δουλειά γυρνάς πίσω τις περισσότερες φορές. Το πόσο θα σκληραγωγηθείς και θα επιμείνεις σε αυτό που θέλεις να καταφέρεις, έγκειται στην ψυχοσύνθεση σου. Δεν σου κρύβω έκλαψα αρκετές φορές, στεναχωρήθηκα αρκετές φορές, αμφέβαλα για τον εαυτό μου ακόμα περισσότερες φορές αλλά αυτή είναι η ζωή. Ο Έλληνας δεν κατανοεί κάποια πράγματα που στη μόδα είναι δεδομένα, που δεν έχουν να κάνουν με το κομμάτι της σεξουαλικής προτίμησης. Δεν μπορούμε να μην βαφτίζουμε οτιδήποτε δεν κατανοούμε ως παράξενο».

Τα παιδιά μου με κάνουν ό,τι θέλουν

Ερωτηθείς πώς είναι ως πατέρας, απάντησε: «Είμαι ένας συγκαταβατικός πατέρας. Δεν πρόκειται ποτέ να πω στα παιδιά μου να μην κάνουν κάτι που δεν θέλουν. Να κάνουν ό,τι θέλουν. Μπορώ να τους καθοδηγήσω στο σημείο που αισθάνομαι safe μέσα μου, ότι τους έχω μεταλαμπαδεύσει τα βιώματα μου, τις εμπειρίες μου και αυτά που θέλω να κάνουν ως άνθρωποι. Εμένα με κάνουν ό,τι θέλουν. Η γυναίκα είναι αυτή που βάζει τα όρια μέσα σε ένα σπίτι. Πολλά μηνύματα που μου στέλνουν γυναίκες τα βλέπω με τη γυναίκα μου».

Ο Ηρακλής έχει περάσει δύσκολα

Όσον αφορά τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοφ, σχολίασε: «Τον Ηρακλή τον έχρισε νικητή και το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί να αντέξει περισσότερο από τον καθένα, διότι βιωματικά έχει περάσει δύσκολα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος διάσημος σταρ τραγούδησε αυθόρμητα με έναν μουσικό του δρόμου στη Σεβίλλη;

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Έκανε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Σεβίλλης και άφησε άφωνους τουρίστες και περαστικούς με μια εντελώς απρόσμενη εμφάνιση.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο της ΕΡΤ μετά από 5 χρόνια

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το δίδυμο του «Στούντιο 4» αποχαιρέτησε με συγκίνηση τους τηλεθεατές και την ομάδα της ΕΡΤ, ανοίγοντας παράλληλα την πόρτα για νέα αρχή.

Η Κιάρα Φεράνι έκανε ανάρτηση στα ελληνικά: Ελλάδα σ` αγαπώ, έγραψε

Social 30.06.2026
Η Ιταλίδα influencer ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της και δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει

Η απουσία της Βάσως Λασκαράκη από το τριήμερο πάρτι για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid 30.06.2026
Οι δύο γυναίκες υπήρξαν για χρόνια φίλες, ενώ η Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Οικονομάκου

Μαντόνα: Ποζάρει στα 67 της για τη Vogue Italia και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφιση

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η «Βασίλισσα της pop» πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού

Η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με την Αμπερ Χερντ

Tabloid 30.06.2026
Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και για τον Έλον Μασκ.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ πόζαρε με φύλλα νούφαρου στο στήθος της, δείτε φωτογραφία

Social 30.06.2026
Το 41χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε μέσα στο νερό και ξαπλωμένη στην άμμο

Μουντιάλ 2026: Τρέλα στους δρόμους της Παραγουάης για την επική πρόκριση επί της Γερμανίας, δείτε βίντεο

Social 30.06.2026
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ασουνσιόν, της πρωτεύουσας της Παραγουάης, για να πανηγυρίσουν μόλις τη δεύτερη φορά που η χώρα τους κερδίζουν αγώνα σε φάση νοκ άουτ Μουντιάλ

Η Chrissy Teigen με διάφανο πουκάμισο σε φωτογράφιση ‑ «Ελπίζω να επιζήσετε μετά από αυτό»

Tabloid 30.06.2026
Το 40χρονο μοντέλο αντέδρασε με χιούμορ στα αρνητικά σχόλια, ενώ ο σύζυγός της έσπευσε να τη στηρίξει.