E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η 17χρονη «μυστική κόρη» του Πούτιν

Ποζάρει στο Instagram με... μάσκα Gucci

Δημοσίευση 21/1/2021 | 16:35

Η 17χρονη «μυστική κόρη» του Πούτιν

H Γιελιζαβέτα - ή αλλιώς Λουίζα - φέρεται να είναι ο καρπός του έρωτα του Ρώσου προέδρου και της Σβετλάνα Κριβονόγκιχ - Ποζάρει στο Instagram με... μάσκα Gucci

Ο λογαριασμός Instagram μιας 17χρονης κοπέλας που πιστεύεται ότι είναι ο καρπός του έρωτα του Βλαντιμίρ Πούτιν με μια γυναίκα που διατηρούσε δεσμό μαζί του στα τέλη της δεκαετίας του '90 αποκαλύπτεται για πρώτη φορά, την ώρα που σοκαριστικές πληροφορίες για την κρυφή ζωή του Ρώσου προέδρου έρχονται στο φως από τον ακτιβιστή Αλεξέι Ναβάλνι.

Οι εικόνες από τον λογαριασμό της νεαρής Γιελιζαβέτα -γνωστής και ως Λουίζα- που δημοσιεύει η Daily Mail δείχνουν την υποτιθέμενη «κόρη του Πούτιν» να ποζάρει με μάσκα Gucci, να επιδεικνύει ακριβά παπούτσια και ρούχα και γενικά να περνάει... ζωή χαρισάμενη.

Οι φωτογραφίες, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, αποκαλύπτουν το πάθος της νεαρής για ακριβές μάρκες, όπως οι YSL, Bottega Veneta, Miu Miu, Tom Ford και Dolce & Gabbana.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μητέρα της 17χρονης ονομάζεται Σβετλάνα Κριβονόγκιχ και είναι σήμερα 45 ετών. Πρόκειται, γράφει η DM, για μια γυναίκα που ξεκίνησε από καθαρίστρια και κατέληξε εκατομμυριούχος, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον Ρώσο πρόεδρο ενώ εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος. Το ζευγάρι φέρεται να χώρισε στις αρχές της δεκαετίας του '00, μετά την γέννηση της Γιελιζαβέτα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ρωσικού ερευνητικού site Proekt που επικαλείται η εφημερίδα.

Η Κριβονόγκιχ, φερόμενη πρώην ερωμένη του πιο ισχυρού άνδρα στη Ρωσία, βρέθηκε ξαφνικά να έχει στην κατοχή της πολύτιμες μετοχές σε κερδοφόρες επιχειρήσεις, όπως π.χ. στο χιονοδρομικό θέρετρο Ιγκόρα, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα βόρεια από την Αγία Πετρούπολη. Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο είμαι μάλιστα αγαπημένο «στέκι» του Πούτιν.

Ο εχθρός του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι κατηγορεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι χρησιμοποιεί κρατικό χρήμα για να χρηματοδοτεί τις «κρυφές ερωμένες» του, σε καινούργιο βίντεο που κυκλοφόρησε μετά την σύλληψη του ακτιβιστή στη Μόσχα. Ειδικότερα, ο 44χρονος ακτιβιστής ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος ηγέτης (τον οποίο χαρακτηρίζει τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο) χρησιμοποιεί ένα «μαύρο ταμείο» για να καλύπτει τα έξοδα των... άλλων γυναικών του και των οικογενειών τους, συμπεριλαμβανομένης και της 17χρονης «εξώγαμης κόρης του».

Ο Ναβάλνι ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Πούτιν διατηρεί ένα υπερπολυτελές «παλάτι» στη Μαύρη Θάλασσα, το οποίο περιλαμβάνει μπάρες pole dancing και δικό του καζίνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social 30.01.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz 30.01.2026
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid 30.01.2026
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid 30.01.2026
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz 30.01.2026
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid 30.01.2026
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός

Τζώρτζογλου: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο χωρισμού – «Είναι 35 χρονών και θέλει να κάνει παιδί»

Tabloid 30.01.2026
Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στο Bungiorno και μίλησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα χωρισμού του από την Σοφία Μαριόλα

Χαρά Παππά: «Έχω ένα πρόβλημα με τα μάτια μου και ορθοστατική ταχυκαρδία»

Tabloid 30.01.2026
Σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας καλλυντικών βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου η Χαρά Παππά

Έζησαν πάνω από 90 και όχι απλώς επέζησαν: Τα μυστικά μακροζωίας 8 θρύλων της υποκριτικής

Celebrity Stories 30.01.2026
Από τη σκηνή μέχρι τα 91, τα 3L της ζωής και το χιούμορ ως ελιξίριο νεότητας