E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η 17χρονη «μυστική κόρη» του Πούτιν

Ποζάρει στο Instagram με... μάσκα Gucci

Δημοσίευση 21/1/2021 | 16:35

Η 17χρονη «μυστική κόρη» του Πούτιν

H Γιελιζαβέτα - ή αλλιώς Λουίζα - φέρεται να είναι ο καρπός του έρωτα του Ρώσου προέδρου και της Σβετλάνα Κριβονόγκιχ - Ποζάρει στο Instagram με... μάσκα Gucci

Ο λογαριασμός Instagram μιας 17χρονης κοπέλας που πιστεύεται ότι είναι ο καρπός του έρωτα του Βλαντιμίρ Πούτιν με μια γυναίκα που διατηρούσε δεσμό μαζί του στα τέλη της δεκαετίας του '90 αποκαλύπτεται για πρώτη φορά, την ώρα που σοκαριστικές πληροφορίες για την κρυφή ζωή του Ρώσου προέδρου έρχονται στο φως από τον ακτιβιστή Αλεξέι Ναβάλνι.

Οι εικόνες από τον λογαριασμό της νεαρής Γιελιζαβέτα -γνωστής και ως Λουίζα- που δημοσιεύει η Daily Mail δείχνουν την υποτιθέμενη «κόρη του Πούτιν» να ποζάρει με μάσκα Gucci, να επιδεικνύει ακριβά παπούτσια και ρούχα και γενικά να περνάει... ζωή χαρισάμενη.

Οι φωτογραφίες, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, αποκαλύπτουν το πάθος της νεαρής για ακριβές μάρκες, όπως οι YSL, Bottega Veneta, Miu Miu, Tom Ford και Dolce & Gabbana.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μητέρα της 17χρονης ονομάζεται Σβετλάνα Κριβονόγκιχ και είναι σήμερα 45 ετών. Πρόκειται, γράφει η DM, για μια γυναίκα που ξεκίνησε από καθαρίστρια και κατέληξε εκατομμυριούχος, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον Ρώσο πρόεδρο ενώ εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος. Το ζευγάρι φέρεται να χώρισε στις αρχές της δεκαετίας του '00, μετά την γέννηση της Γιελιζαβέτα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ρωσικού ερευνητικού site Proekt που επικαλείται η εφημερίδα.

Η Κριβονόγκιχ, φερόμενη πρώην ερωμένη του πιο ισχυρού άνδρα στη Ρωσία, βρέθηκε ξαφνικά να έχει στην κατοχή της πολύτιμες μετοχές σε κερδοφόρες επιχειρήσεις, όπως π.χ. στο χιονοδρομικό θέρετρο Ιγκόρα, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα βόρεια από την Αγία Πετρούπολη. Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο είμαι μάλιστα αγαπημένο «στέκι» του Πούτιν.

Ο εχθρός του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι κατηγορεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι χρησιμοποιεί κρατικό χρήμα για να χρηματοδοτεί τις «κρυφές ερωμένες» του, σε καινούργιο βίντεο που κυκλοφόρησε μετά την σύλληψη του ακτιβιστή στη Μόσχα. Ειδικότερα, ο 44χρονος ακτιβιστής ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος ηγέτης (τον οποίο χαρακτηρίζει τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο) χρησιμοποιεί ένα «μαύρο ταμείο» για να καλύπτει τα έξοδα των... άλλων γυναικών του και των οικογενειών τους, συμπεριλαμβανομένης και της 17χρονης «εξώγαμης κόρης του».

Ο Ναβάλνι ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Πούτιν διατηρεί ένα υπερπολυτελές «παλάτι» στη Μαύρη Θάλασσα, το οποίο περιλαμβάνει μπάρες pole dancing και δικό του καζίνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής