E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

«Μάλλον με εγκατέλειψε το κορμί μου»

Δημοσίευση 19/1/2021 | 16:22

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

Η παίκτρια που ήταν ανάμεσα στα φαβορί για την τελική διεκδίκηση του επάθλου, μίλησε από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, προκαλώντας πολλά σενάρια. Η ίδια απάντησε πρώτη φορά από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται, μιλώντας στην εκπομπή «Love It» και τη Μάρτζυ Λαζάρου.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος, γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, έκανα και τις εξετάσεις, απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor. Στενοχωρήθηκα που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω».

Αναφερόμενη στα σχόλια του συμπαίκτη της Περικλή Κονδυλάτου, σχολίασε: «Το σκουλήκι είναι μια πάρα πολύ άσχημη λέξη να την χρησιμοποιείς γενικά. Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε. Ο Περικλής Κονδυλάτος θα έχει τους δικούς του λόγους και θα ήθελα κάποια στιγμή να τον ρωτήσω γιατί τόσο ακραίος χαρακτηρισμός»

Και συνέχισε: «Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Δεν ψήφισα μόνο γυναίκες, ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο, τον Πάνο Καλλίδη. Είναι λίγο ακραίο ότι ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες της ομάδας για να μείνω μόνη μου. (…) Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική σε ένα παιχνίδι. Φαίνεται πως έκανα κάποιο τεράστιο λάθος για να έχω 9, πόσα είναι... 8 άτομα εναντίον μου. Με την Ελίζαμπεθ τα λέγαμε μια χαρά. Χάρηκα που ήταν μια δυνατή παίκτρια. Αρχηγός δεν το έπαιξα πουθενά και σε κανέναν».

Και κατέληξε για την περίφημη «κλοπή του ρυζιού»: «Ήταν εγωιστικό να μη μοιραστώ το ρύζι με την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, η λέξη δωροδόκησα είναι πολύ βαριά και λάθος. Ο Πάνος Καλλίδης με είδε ένα μεσημέρι να μαγειρεύω αυτό το ρύζι και το μοιράστηκα μαζί του. Με τον Πάνο είχαμε ξαναφάει ένα μεσημέρι που μου ζήτησε ο ίδιος να το μαγειρέψουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής