E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

«Μάλλον με εγκατέλειψε το κορμί μου»

Δημοσίευση 19/1/2021 | 16:22

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

Η παίκτρια που ήταν ανάμεσα στα φαβορί για την τελική διεκδίκηση του επάθλου, μίλησε από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, προκαλώντας πολλά σενάρια. Η ίδια απάντησε πρώτη φορά από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται, μιλώντας στην εκπομπή «Love It» και τη Μάρτζυ Λαζάρου.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος, γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, έκανα και τις εξετάσεις, απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor. Στενοχωρήθηκα που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω».

Αναφερόμενη στα σχόλια του συμπαίκτη της Περικλή Κονδυλάτου, σχολίασε: «Το σκουλήκι είναι μια πάρα πολύ άσχημη λέξη να την χρησιμοποιείς γενικά. Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε. Ο Περικλής Κονδυλάτος θα έχει τους δικούς του λόγους και θα ήθελα κάποια στιγμή να τον ρωτήσω γιατί τόσο ακραίος χαρακτηρισμός»

Και συνέχισε: «Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Δεν ψήφισα μόνο γυναίκες, ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο, τον Πάνο Καλλίδη. Είναι λίγο ακραίο ότι ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες της ομάδας για να μείνω μόνη μου. (…) Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική σε ένα παιχνίδι. Φαίνεται πως έκανα κάποιο τεράστιο λάθος για να έχω 9, πόσα είναι... 8 άτομα εναντίον μου. Με την Ελίζαμπεθ τα λέγαμε μια χαρά. Χάρηκα που ήταν μια δυνατή παίκτρια. Αρχηγός δεν το έπαιξα πουθενά και σε κανέναν».

Και κατέληξε για την περίφημη «κλοπή του ρυζιού»: «Ήταν εγωιστικό να μη μοιραστώ το ρύζι με την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, η λέξη δωροδόκησα είναι πολύ βαριά και λάθος. Ο Πάνος Καλλίδης με είδε ένα μεσημέρι να μαγειρεύω αυτό το ρύζι και το μοιράστηκα μαζί του. Με τον Πάνο είχαμε ξαναφάει ένα μεσημέρι που μου ζήτησε ο ίδιος να το μαγειρέψουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλενα Τσαγκρινού: Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τέτοια έκταση

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Δεν χρειάζεται να το επαναφέρουμε συνέχεια και να γίνεται όλοι αυτό γιατί και οι δυο έχουμε σοβαρές δουλειές, ανέφερε η τραγουδίστρια για τη σχέση τους

Παϊτέρης: Έχει γύφτικη ομορφιά – Λατινοπούλου: Από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Αγρια κόντρα του τραγουδιστή με την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής»

Βίκυ Παγιατάκη: Η εξομολόγηση για τον δεύτερο γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Μου είπε, ""θα πάμε εκεί γιατί παντρεύεται η Βουγιουκλάκη»

Ειρήνη Κολιδά για Σταύρο Φλώρο: «H Acun Media έχει σταθεί δίπλα του, σε μένα δεν στάθηκε όταν είχα χτυπήσει»

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά και θα μπορούσα να το έχω κάνει»

Ο Τζόκοβιτς συνάντησε την Dara και χόρεψαν το «Bangaranga»!

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Η νικήτρια της Eurovision 2026 και ο Σέρβος υπερπρωταθλητής του τένις σε μία μοναδική «χορευτική συνάντηση»

Gio Kay: «Θα γίνω ευρωβουλευτής, να το θυμάστε αυτό»

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Έχω μαζέψει τον κόσμο και πρέπει να γίνουν τα πράγματα» είπε ο Gio Kay αναφορικά με το όνειρό του να γίνει ευρωβουλευτής

Μίνα Καραμήτρου: Επέστρεψε on air με νάρθηκα μετά την έκρηξη στο OPEN

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με νάρθηκα στο πλατό του «10 παντού» μετά το κάταγμα από την έκρηξη κλιματιστικού, διαλύοντας κάθε ανησυχία με χιούμορ.

Έφυγε στα 35 της η Ντέιβι Τσέις ‑ Η «Σαμάρα» του The Ring δεν είναι πια κοντά μας

Tabloid 18.06.2026
Θλίψη στο Χόλιγουντ για τον χαμό της νεαρής ηθοποιού

Ο Αρκάς σχολιάζει την εισβολή των... λαγοκέφαλων με τον δικό του τρόπο

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Ο Αρκάς ξεκίνησε τη μέρα με ένα αιχμηρό σχόλιο

H επική πισίνα καρδιά: Το σπίτι της Jayne Mansfield έμοιαζε με σκηνικό από ροζ παραμύθι

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Το πιο ροζ σπίτι του Χόλιγουντ είχε πισίνα και μπανιέρα σε σχήμα καρδιάς

Πέμη Ζούνη: Τι αποκάλυψε για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη στο «Κλείσε τα Μάτια»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες συνθήκες γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς και τις διαφορές με τη σημερινή τηλεοπτική παραγωγή.

Ο Τζον Μπον Τζόβι αποκαλύπτει ότι έχει αναρρώσει πλήρως μετά την επέμβαση στις φωνητικές χορδές

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν χάσαμε ποτέ την πίστη μας», λέει ο 64χρονος ροκ σταρ