E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

«Μάλλον με εγκατέλειψε το κορμί μου»

Δημοσίευση 19/1/2021 | 16:22

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

Η παίκτρια που ήταν ανάμεσα στα φαβορί για την τελική διεκδίκηση του επάθλου, μίλησε από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, προκαλώντας πολλά σενάρια. Η ίδια απάντησε πρώτη φορά από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρίσκεται, μιλώντας στην εκπομπή «Love It» και τη Μάρτζυ Λαζάρου.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος, γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, έκανα και τις εξετάσεις, απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor. Στενοχωρήθηκα που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω».

Αναφερόμενη στα σχόλια του συμπαίκτη της Περικλή Κονδυλάτου, σχολίασε: «Το σκουλήκι είναι μια πάρα πολύ άσχημη λέξη να την χρησιμοποιείς γενικά. Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε. Ο Περικλής Κονδυλάτος θα έχει τους δικούς του λόγους και θα ήθελα κάποια στιγμή να τον ρωτήσω γιατί τόσο ακραίος χαρακτηρισμός»

Και συνέχισε: «Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Δεν ψήφισα μόνο γυναίκες, ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο, τον Πάνο Καλλίδη. Είναι λίγο ακραίο ότι ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες της ομάδας για να μείνω μόνη μου. (…) Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική σε ένα παιχνίδι. Φαίνεται πως έκανα κάποιο τεράστιο λάθος για να έχω 9, πόσα είναι... 8 άτομα εναντίον μου. Με την Ελίζαμπεθ τα λέγαμε μια χαρά. Χάρηκα που ήταν μια δυνατή παίκτρια. Αρχηγός δεν το έπαιξα πουθενά και σε κανέναν».

Και κατέληξε για την περίφημη «κλοπή του ρυζιού»: «Ήταν εγωιστικό να μη μοιραστώ το ρύζι με την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, η λέξη δωροδόκησα είναι πολύ βαριά και λάθος. Ο Πάνος Καλλίδης με είδε ένα μεσημέρι να μαγειρεύω αυτό το ρύζι και το μοιράστηκα μαζί του. Με τον Πάνο είχαμε ξαναφάει ένα μεσημέρι που μου ζήτησε ο ίδιος να το μαγειρέψουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2026: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση του Ισραήλ στον Α΄ Ημιτελικό υπό αποδοκιμασίες

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Εν μέσω έντονων πολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, ο εκπρόσωπος του Ισραήλ ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από το κοινό

Eurovision 2026: Η Ελλάδα υποχωρεί στα στοιχήματα μετά την εμφάνιση του Akylas στον πρώτο ημιτελικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Έντονες μεταβολές στις αποδόσεις των στοιχηματικών γραφείων για τη Eurovision 2026

Eurovision 2026: Ο Ακύλας πέρασε… με την πρώτη στον Μεγάλο Τελικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Ο Ακύλας με το «Ferto» εξασφάλισε την πρόκριση της Ελλάδας στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαΐου.

Η Lucille Ball έκανε την τηλεόραση να πει για πρώτη φορά τη λέξη που όλοι φοβόντουσαν

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Όταν η πρώτη τηλεοπτική εγκυμοσύνη θεωρήθηκε «σκάνδαλο» στην Αμερική του ’50

Eurovision 2026 – Α΄ Ημιτελικός: Η Φινλανδία εντυπωσίασε με φωτιές και σπασμένη χορδή βιολιού – Το μεγάλο φαβορί έδωσε το παρών

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η Linda Lampenius και ο Pete Parkkonen ανέβηκαν στη σκηνή του Wiener Stadthalle και κέρδισαν τις εντυπώσεις με μια ερμηνεία που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά

Eurovision 2026: Ο Akylas μεταμορφώνει το My Number One και «ανατρέπει» την Eurovision – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το Ferto προκαλεί σεισμό στα στοιχήματα με μια εντυπωσιακή εμφάνιση που αφήνει άναυδη την Ευρώπη

Τρελά ερωτευμένος ο Μελ Γκίμπσον: Τα δημόσια φιλιά με την ηθοποιό από την Ιταλία, ποια είναι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 70χρονος ηθοποιός, ο οποίος χώρισε από τη σύντροφό του Ρόζαλιντ Ρος πριν από πέντε μήνες, έδειχνε ξεκάθαρα γοητευμένος από τη 44χρονη Ιταλίδα

Νίκος Ευαγγελάτος: Γιατί αποχωρεί εκτάκτως από το Live News;

E-Daily 3.Left Χτες
Η δήλωση για την οικογενειακή υποχρέωση

Φώναξαν «ψωνάρα» την Ιωάννα Τούνη στη μέση του δρόμου: Το περιστατικό με τον γιο της

E-Daily 3.Left Χτες
Αγνωστη πήγε να χαϊδέψει το παιδί της influencer στο πρόσωπο ενώ δεν ήθελε και όταν εκείνη πήγε να της εξηγήσει, η γυναίκα αντέδρασε

Η Σούπερ Κική κατά της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου: «Κοπριές θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει»

E-Daily 3.Left Χτες
Τη συνέντευξη της Σούπερ Κική στον Φειδία Παναγιώτου σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 12 Μαΐου η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην «Super Κατερίνα»

Σταύρος Φλώρος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του παίκτη του Survivor – Η ανακοίνωση της Acun Media

E-Daily 3.Left Χτες
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο παίκτης του Survivor, Σταύρος Φλώρος τραυματίστηκε σοβαρά, κατά τη διάρκεια ψαροντούφεκου στον Αγιο Δομίνικο