E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζούσε επί τρεις μήνες στο αεροδρόμιο, επειδή φοβόταν να γυρίσει σπίτι του λόγω κορωνοϊού

Ζούσε σε προστατευμένη πτέρυγα του αεροδρομίου

Δημοσίευση 18/1/2021 | 13:40

Ζούσε επί τρεις μήνες στο αεροδρόμιο, επειδή φοβόταν να γυρίσει σπίτι του λόγω κορωνοϊού

Ένας άνδρας ζούσε σε μια προστατευμένη πτέρυγα του διεθνούς αεροδρομίου του Σικάγο στις ΗΠΑ επί τρεις μήνες κι όταν εντοπίστηκε είπε στην αστυνομία ότι φοβόταν πολύ εξαιτίας του κορωνοϊού να επιστρέψει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Ο 36χρονος Καλιφορνέζος Αντίτια Σιχ συνελήφθη το σαββατοκύριακο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση περιορισμένης περιοχής αεροδρομίου, που είναι κακούργημα, και για κλοπή, που είναι πλημμέλημα, έγραψε η εφημερίδα Chicago Tribune.

Οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας έφθασε με πτήση από το Λος Άντζελες στο διεθνές αεροδρόμιο Ο' Χέιρ στις 19 Οκτωβρίου.

Σχεδόν τρεις μήνες αργότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, τον πλησίασαν δύο υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας United Airlines που του ζήτησαν να δουν την ταυτότητά του.

Εκείνος φέρεται να τους έδειξε μια επαγγελματική ταυτότητα ενός μάνατζερ του αεροδρομίου, της οποίας είχε δηλωθεί η απώλεια στις 26 Οκτωβρίου.

Η βοηθός εισαγγελέα Καθλίν Χάγκερτι δήλωσε στην δικαστή της κομητείας Κουκ Σουζάνα Ορτίζ ότι άλλοι επιβάτες του έδιναν φαγητό και ότι ο Σιχ, ο οποίος δεν έχει ποινικό μητρώο, είχε βρει την ταυτότητα στο αεροδρόμιο και «φοβόταν υπερβολικά να επιστρέψει σπίτι του εξαιτίας της Covid».

Όταν οι υπάλληλοι της United Airlines τον εντόπισαν κάλεσαν την Άμεσο Δράση και χθες το πρωί ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Σιχ έχει μεταπτυχιακό στις τουριστικές σπουδές, είναι άνεργος και μοιράζεται ένα σπίτι με συγκατοίκους στο Όραντζ του Λος Άντζελες.

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση που ορίστηκε στα 829 ευρώ και αν την πληρώσει θα του απαγορευτεί η είσοδος στο αεροδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τζούλια Αλεξανδράτου περιγράφει ποιοι άντρες της αρέσουν: «Αν μου πει για γυμναστήριο θα ξενερώσω»

Tabloid 18.03.2026
Δεν θέλω να πιάνω μια πλαδαρή κοιλιά όταν είμαι με τον άνθρωπό μου, σχολίασε

Γιώργος Μπένος για Maestro: «Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και είπε `γιατί το είδαμε αυτό;`»

Tabloid 18.03.2026
Ο Γιώργος Μπένος το βράδυ της Τρίτης παραχώρησε μία εφ` όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή του, στο «The 2night Show»

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι φωτογραφίες της ξεκούρασης μετά τη συναυλία και η συζήτηση για τα πόδια της

Tabloid 18.03.2026
«Βασίλισσα», «πανέμορφη», «εκθαμβωτική», «τέτοια ομορφιά θα έπρεπε να ήταν παράνομη»

Kate Middleton: Η αλήθεια για τα χρήματά της που λίγοι γνωρίζουν

Tabloid 18.03.2026
Από πού πραγματικά έρχονται τα εκατομμύρια της Kate Middleton

Ζεντάγια: «Πολλοί άνθρωποι ξεγελάστηκαν» από τις φωτογραφίες γάμου που δημιουργήθηκαν με Α

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν έχει πράγματι παντρευτεί τον Τομ Χόλαντ

Ηλίας Μαμαλάκης: «Mε πήρε και με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για τις δύσκολες στιγμές και το θέμα της υγείας του

Δώρα Παντέλη: Η ημερομηνία του γάμου της και το όνομα που θα πάρει ο γιος της

Tabloid Χτες
Πρόβα νυφικού έκανε η αθλητικογράφος Δώρα Παντέλη, η οποία το καλοκαίρι παντρεύεται τον σύντροφό της, επιχειρηματία Τζον Μαρεμβελιωτάκη

Ελένη Τσολάκη: Επιστρέφει... στον ΑΝΤ1 ‑ Η πιο άβολη τηλεοπτική στιγμή της εβδομάδας

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια που εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το κανάλι του Αμαρουσίου, επανέρχεται στο γυαλί μέσω τηλεοπτικής σειράς του!

Αβολο! Τζένερ και Σάντσεζ με το ίδιο λουκ στο πάρτι του Vanity Fair

Tabloid Χτες
«Η Κρις και η Λόρεν μοιάζουν με δίδυμες»