E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζούσε επί τρεις μήνες στο αεροδρόμιο, επειδή φοβόταν να γυρίσει σπίτι του λόγω κορωνοϊού

Ζούσε σε προστατευμένη πτέρυγα του αεροδρομίου

Δημοσίευση 18/1/2021 | 13:40

Ζούσε επί τρεις μήνες στο αεροδρόμιο, επειδή φοβόταν να γυρίσει σπίτι του λόγω κορωνοϊού

Ένας άνδρας ζούσε σε μια προστατευμένη πτέρυγα του διεθνούς αεροδρομίου του Σικάγο στις ΗΠΑ επί τρεις μήνες κι όταν εντοπίστηκε είπε στην αστυνομία ότι φοβόταν πολύ εξαιτίας του κορωνοϊού να επιστρέψει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Ο 36χρονος Καλιφορνέζος Αντίτια Σιχ συνελήφθη το σαββατοκύριακο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση περιορισμένης περιοχής αεροδρομίου, που είναι κακούργημα, και για κλοπή, που είναι πλημμέλημα, έγραψε η εφημερίδα Chicago Tribune.

Οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας έφθασε με πτήση από το Λος Άντζελες στο διεθνές αεροδρόμιο Ο' Χέιρ στις 19 Οκτωβρίου.

Σχεδόν τρεις μήνες αργότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, τον πλησίασαν δύο υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας United Airlines που του ζήτησαν να δουν την ταυτότητά του.

Εκείνος φέρεται να τους έδειξε μια επαγγελματική ταυτότητα ενός μάνατζερ του αεροδρομίου, της οποίας είχε δηλωθεί η απώλεια στις 26 Οκτωβρίου.

Η βοηθός εισαγγελέα Καθλίν Χάγκερτι δήλωσε στην δικαστή της κομητείας Κουκ Σουζάνα Ορτίζ ότι άλλοι επιβάτες του έδιναν φαγητό και ότι ο Σιχ, ο οποίος δεν έχει ποινικό μητρώο, είχε βρει την ταυτότητα στο αεροδρόμιο και «φοβόταν υπερβολικά να επιστρέψει σπίτι του εξαιτίας της Covid».

Όταν οι υπάλληλοι της United Airlines τον εντόπισαν κάλεσαν την Άμεσο Δράση και χθες το πρωί ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Σιχ έχει μεταπτυχιακό στις τουριστικές σπουδές, είναι άνεργος και μοιράζεται ένα σπίτι με συγκατοίκους στο Όραντζ του Λος Άντζελες.

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση που ορίστηκε στα 829 ευρώ και αν την πληρώσει θα του απαγορευτεί η είσοδος στο αεροδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση

Το βίντεο με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να χαλαρώνει δίπλα σε πισίνα

E-Daily 3.Left Χτες
Δευτέρα με μυαλό στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, γράφει η ηθοποιός και παρουσιάστρια

«Το σόι σου»: Πότε κλείνει η αυλαία για φέτος και τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη κωμωδία του ALPHA αποχαιρετά το κοινό με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχειά της για τη νέα σεζόν.

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» παντρεύτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Η 26χρονη Γαλλίδα και ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της και επιχειρηματίας Μπέντζαμιν Ατάλι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Παρίσι

Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που