E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζούσε επί τρεις μήνες στο αεροδρόμιο, επειδή φοβόταν να γυρίσει σπίτι του λόγω κορωνοϊού

Ζούσε σε προστατευμένη πτέρυγα του αεροδρομίου

Δημοσίευση 18/1/2021 | 13:40

Ζούσε επί τρεις μήνες στο αεροδρόμιο, επειδή φοβόταν να γυρίσει σπίτι του λόγω κορωνοϊού

Ένας άνδρας ζούσε σε μια προστατευμένη πτέρυγα του διεθνούς αεροδρομίου του Σικάγο στις ΗΠΑ επί τρεις μήνες κι όταν εντοπίστηκε είπε στην αστυνομία ότι φοβόταν πολύ εξαιτίας του κορωνοϊού να επιστρέψει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Ο 36χρονος Καλιφορνέζος Αντίτια Σιχ συνελήφθη το σαββατοκύριακο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση περιορισμένης περιοχής αεροδρομίου, που είναι κακούργημα, και για κλοπή, που είναι πλημμέλημα, έγραψε η εφημερίδα Chicago Tribune.

Οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας έφθασε με πτήση από το Λος Άντζελες στο διεθνές αεροδρόμιο Ο' Χέιρ στις 19 Οκτωβρίου.

Σχεδόν τρεις μήνες αργότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, τον πλησίασαν δύο υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας United Airlines που του ζήτησαν να δουν την ταυτότητά του.

Εκείνος φέρεται να τους έδειξε μια επαγγελματική ταυτότητα ενός μάνατζερ του αεροδρομίου, της οποίας είχε δηλωθεί η απώλεια στις 26 Οκτωβρίου.

Η βοηθός εισαγγελέα Καθλίν Χάγκερτι δήλωσε στην δικαστή της κομητείας Κουκ Σουζάνα Ορτίζ ότι άλλοι επιβάτες του έδιναν φαγητό και ότι ο Σιχ, ο οποίος δεν έχει ποινικό μητρώο, είχε βρει την ταυτότητα στο αεροδρόμιο και «φοβόταν υπερβολικά να επιστρέψει σπίτι του εξαιτίας της Covid».

Όταν οι υπάλληλοι της United Airlines τον εντόπισαν κάλεσαν την Άμεσο Δράση και χθες το πρωί ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Σιχ έχει μεταπτυχιακό στις τουριστικές σπουδές, είναι άνεργος και μοιράζεται ένα σπίτι με συγκατοίκους στο Όραντζ του Λος Άντζελες.

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση που ορίστηκε στα 829 ευρώ και αν την πληρώσει θα του απαγορευτεί η είσοδος στο αεροδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 1.Hero 26.04.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left Χτες
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Προχτές
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Προχτές
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!