E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υβόννη Μπόσνιακ: «Πρώτη μέρα στην Ελλάδα με έκλεψαν και μου έσπασαν τα δάχτυλα»

Η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε για το τραγικό περιστατικό που έζησε την πρώτη φορά που ήρθε στη χώρα μας.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/1/2021 | 19:54

Υβόννη Μπόσνιακ: «Πρώτη μέρα στην Ελλάδα με έκλεψαν και μου έσπασαν τα δάχτυλα»

H Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου (16/1) στην εκπομπή DOT. Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου μίλησε για την αγάπη της για την Ελλάδα, την εκπομπή του Open TV «Style Me Up» και το τραγικό περιστατικό που συνέβη την πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα.

«Ο κόσμος δεν ξέρει πολλά δεν ξέρει πολλά πράγματα για μένα. Εχω λίγους, αλλά πολύ καλούς φίλους, από τους οποίους δεν έχω μυστικά. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία με πατέρα από Κροατία και μαμά από Γαλλία. Έχω γερμανικό διαβατήριο, αλλά δεν έχω γερμανική καρδιά. Στο σπίτι μιλούσαμε γερμανικά, αλλά στην κόρη μου ήταν δύσκολο. Δεν μπορείς στα γερμανικά να πεις "ψυχή μου" υπάρχει η λέξη αλλά δεν μου έβγαινε. Είναι πολύ έντονη γλώσσα» είπε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Το πρώην μοντέλο μίλησε για την τραγική πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα, μία χώρα που τελικά κέρδισε την καρδιά της. «Ήρθα στην Ελλάδα το 2006 πρώτη φορά, γιατί ήμουν μοντέλο σε ένα πρακτορείο στη Γερμανία. Είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία την πρώτη μου μέρα στην Ελλάδα. Ήρθα για ένα direct booking. Πήρα την πρώτη πτήση 6:00 το πρωί κατευθείαν από το αεροδρόμιο πήγα στο στούντιο και όταν τελείωσα - 11 το βράδυ - μου είπαν να πάρεις ένα ταξί έξω στο δρόμο. Δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό τα μοντέλα σε άλλη χώρα. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει.

Έχω μία μικρή τσάντα και κάθομαι μπροστά. Δεν μιλούσα ελληνικά, αλλά ούτε ο ταξιτζής αγγλικά. Του λέω λοιπόν ότι θέλω ένα περίπτερο να πάρω κάτι. Κατεβαίνω, πάω να πιάσω την τσάντα μου, μου δίνει μία μπουνιά, κλείνει την πόρτα και μου σπάει τα δύο δάχτυλα. Τα πήρε όλα και έφυγε. Ήταν απίστευτο. Έμεινα χωρίς ούτε ένα ευρώ, χωρίς δαβατήριο. Είπα ότι δεν θα ξαναέρθω ποτέ. Με βοήθησε ο κύριος από το περίπτερο. Μακάρι να μας βλέπει και να το θυμάται, ήταν τόσο γλυκός με φρόντισε να βρούμε από το πρακτορείο τη διεύθυνση. Ήταν φοβερός. Πήγα στο νοσοκομείο, την άλλη μέρα στη Γερμανική Πρεσβεία, να πάρω ένα χαρτί να γυρίσω στη Γερμανία» είπε γελώντας η Υβόννη Μπόσνιακ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου