E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υβόννη Μπόσνιακ: «Πρώτη μέρα στην Ελλάδα με έκλεψαν και μου έσπασαν τα δάχτυλα»

Η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε για το τραγικό περιστατικό που έζησε την πρώτη φορά που ήρθε στη χώρα μας.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/1/2021 | 19:54

Υβόννη Μπόσνιακ: «Πρώτη μέρα στην Ελλάδα με έκλεψαν και μου έσπασαν τα δάχτυλα»

H Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου (16/1) στην εκπομπή DOT. Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου μίλησε για την αγάπη της για την Ελλάδα, την εκπομπή του Open TV «Style Me Up» και το τραγικό περιστατικό που συνέβη την πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα.

«Ο κόσμος δεν ξέρει πολλά δεν ξέρει πολλά πράγματα για μένα. Εχω λίγους, αλλά πολύ καλούς φίλους, από τους οποίους δεν έχω μυστικά. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία με πατέρα από Κροατία και μαμά από Γαλλία. Έχω γερμανικό διαβατήριο, αλλά δεν έχω γερμανική καρδιά. Στο σπίτι μιλούσαμε γερμανικά, αλλά στην κόρη μου ήταν δύσκολο. Δεν μπορείς στα γερμανικά να πεις "ψυχή μου" υπάρχει η λέξη αλλά δεν μου έβγαινε. Είναι πολύ έντονη γλώσσα» είπε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Το πρώην μοντέλο μίλησε για την τραγική πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα, μία χώρα που τελικά κέρδισε την καρδιά της. «Ήρθα στην Ελλάδα το 2006 πρώτη φορά, γιατί ήμουν μοντέλο σε ένα πρακτορείο στη Γερμανία. Είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία την πρώτη μου μέρα στην Ελλάδα. Ήρθα για ένα direct booking. Πήρα την πρώτη πτήση 6:00 το πρωί κατευθείαν από το αεροδρόμιο πήγα στο στούντιο και όταν τελείωσα - 11 το βράδυ - μου είπαν να πάρεις ένα ταξί έξω στο δρόμο. Δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό τα μοντέλα σε άλλη χώρα. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει.

Έχω μία μικρή τσάντα και κάθομαι μπροστά. Δεν μιλούσα ελληνικά, αλλά ούτε ο ταξιτζής αγγλικά. Του λέω λοιπόν ότι θέλω ένα περίπτερο να πάρω κάτι. Κατεβαίνω, πάω να πιάσω την τσάντα μου, μου δίνει μία μπουνιά, κλείνει την πόρτα και μου σπάει τα δύο δάχτυλα. Τα πήρε όλα και έφυγε. Ήταν απίστευτο. Έμεινα χωρίς ούτε ένα ευρώ, χωρίς δαβατήριο. Είπα ότι δεν θα ξαναέρθω ποτέ. Με βοήθησε ο κύριος από το περίπτερο. Μακάρι να μας βλέπει και να το θυμάται, ήταν τόσο γλυκός με φρόντισε να βρούμε από το πρακτορείο τη διεύθυνση. Ήταν φοβερός. Πήγα στο νοσοκομείο, την άλλη μέρα στη Γερμανική Πρεσβεία, να πάρω ένα χαρτί να γυρίσω στη Γερμανία» είπε γελώντας η Υβόννη Μπόσνιακ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Κατινάκης: «Είμαι πάρα πολύ άρρωστος, οι πόνοι στο στομάχι είναι αφόρητοι»

Tabloid 30.12.2025
Δύσκολες στιγμές για τον ραδιοφωνικό παραγωγό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Tabloid 30.12.2025
«Το πιο όμορφο μυστικό ειπώθηκε πρώτη φορά δυνατά»

Stranger Things: Στον αέρα το teaser trailer για το τελευταίο επεισόδιο

Tabloid 30.12.2025
Η τελευταία μάχη στο Χόκινς προαναγγέλλεται μέσα από το τελικό trailer της σειράς

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Tabloid 30.12.2025
Νοσηλεύεται εδώ και δώδεκα ημέρες

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Tabloid 30.12.2025
Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση, είπε η σύζυγός του

Tabloid 30.12.2025
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι μας υγιή και δυνατό, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»