E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υβόννη Μπόσνιακ: «Πρώτη μέρα στην Ελλάδα με έκλεψαν και μου έσπασαν τα δάχτυλα»

Η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε για το τραγικό περιστατικό που έζησε την πρώτη φορά που ήρθε στη χώρα μας.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/1/2021 | 19:54

Υβόννη Μπόσνιακ: «Πρώτη μέρα στην Ελλάδα με έκλεψαν και μου έσπασαν τα δάχτυλα»

H Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου (16/1) στην εκπομπή DOT. Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου μίλησε για την αγάπη της για την Ελλάδα, την εκπομπή του Open TV «Style Me Up» και το τραγικό περιστατικό που συνέβη την πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα.

«Ο κόσμος δεν ξέρει πολλά δεν ξέρει πολλά πράγματα για μένα. Εχω λίγους, αλλά πολύ καλούς φίλους, από τους οποίους δεν έχω μυστικά. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία με πατέρα από Κροατία και μαμά από Γαλλία. Έχω γερμανικό διαβατήριο, αλλά δεν έχω γερμανική καρδιά. Στο σπίτι μιλούσαμε γερμανικά, αλλά στην κόρη μου ήταν δύσκολο. Δεν μπορείς στα γερμανικά να πεις "ψυχή μου" υπάρχει η λέξη αλλά δεν μου έβγαινε. Είναι πολύ έντονη γλώσσα» είπε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Το πρώην μοντέλο μίλησε για την τραγική πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα, μία χώρα που τελικά κέρδισε την καρδιά της. «Ήρθα στην Ελλάδα το 2006 πρώτη φορά, γιατί ήμουν μοντέλο σε ένα πρακτορείο στη Γερμανία. Είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία την πρώτη μου μέρα στην Ελλάδα. Ήρθα για ένα direct booking. Πήρα την πρώτη πτήση 6:00 το πρωί κατευθείαν από το αεροδρόμιο πήγα στο στούντιο και όταν τελείωσα - 11 το βράδυ - μου είπαν να πάρεις ένα ταξί έξω στο δρόμο. Δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό τα μοντέλα σε άλλη χώρα. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει.

Έχω μία μικρή τσάντα και κάθομαι μπροστά. Δεν μιλούσα ελληνικά, αλλά ούτε ο ταξιτζής αγγλικά. Του λέω λοιπόν ότι θέλω ένα περίπτερο να πάρω κάτι. Κατεβαίνω, πάω να πιάσω την τσάντα μου, μου δίνει μία μπουνιά, κλείνει την πόρτα και μου σπάει τα δύο δάχτυλα. Τα πήρε όλα και έφυγε. Ήταν απίστευτο. Έμεινα χωρίς ούτε ένα ευρώ, χωρίς δαβατήριο. Είπα ότι δεν θα ξαναέρθω ποτέ. Με βοήθησε ο κύριος από το περίπτερο. Μακάρι να μας βλέπει και να το θυμάται, ήταν τόσο γλυκός με φρόντισε να βρούμε από το πρακτορείο τη διεύθυνση. Ήταν φοβερός. Πήγα στο νοσοκομείο, την άλλη μέρα στη Γερμανική Πρεσβεία, να πάρω ένα χαρτί να γυρίσω στη Γερμανία» είπε γελώντας η Υβόννη Μπόσνιακ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος που «έκλεψε» την καρδιά της Emma Watson;

Tabloid 06.03.2026
Ο άγνωστος μεγιστάνας, μια φήμη για γάμο στο Μεξικό και ένα… diss τραγούδι

Megan Fox & Machine Gun Kelly: Ένα σχόλιο στο Instagram άναψε ξανά τις φήμες επανασύνδεσης

Tabloid 06.03.2026
Το μήνυμα του Machine Gun Kelly κάτω από τη φωτογραφία της Megan Fox

Το αεροδρόμιο που ... απαγόρευσε τις πιτζάμες και τα Crocs

Παράξενα 06.03.2026
Ανάρτηση του Tampa International Airport καλεί τους ταξιδιώτες να πουν «όχι» στις πιτζάμες – τι ισχύει πραγματικά

Συνελήφθη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Tabloid Χτες
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Η Ιωάννα Τούνη βουρκωμένη – «Ξεπλήρωσα το δάνειο της μαμάς μου για το σπίτι»

Tabloid Χτες
Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή το 2022

Η εκδίκηση της... απατημένης: Η Lily Allen φόρεσε ένα φόρεμα... με αποδείξεις

Tabloid Χτες
Το φόρεμα που γράφει όλη την ιστορία του χωρισμού ... πάνω σε αποδείξεις από δώρα του πρώην της σε άλλες γυναίκες

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν θα έχω τη μαμά μου δίπλα μου αφού γεννήσω»

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα», η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε στο άγχος που αισθάνεται όσο πλησιάζει η ημέρα της γέννας

Μάνος Παπαγιάννης: Ένοχος και στον Αρειο Πάγο για απλή σωματική βλάβη κατά της Σοφίας Παυλίδου

Tabloid Χτες
Με την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, η υπόθεση κλείνει οριστικά, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει ο ηθοποιός

Μπραντ Πιτ: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα στη Χαλκίδα

Tabloid Χτες
Από τα ξημερώματα της Πέμπτης 05/03, ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στη Χαλκίδα, για τη συνέχεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Riders», όπου πρωταγωνιστεί

Σμαράγδα Καρύδη και Γιώργος Καπουτζίδης εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα ‑ Επέστρεψαν με πτήση επαναπατρισμού των Ελλήνων

Tabloid Χτες
Μια απρόσμενη τροπή πήρε το ταξίδι αναψυχής της Σμαράγδας Καρύδη και του Γιώργου Καπουτζίδη στη Σρι Λάνκα