Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειάς της
«Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά. Αυτή είναι η ζωή κι εγώ έχω πολλή διδαχή μέσα μου για να τα χάσω σε τέτοιες εξελίξεις»
Δημοσίευση 28/12/2020 | 17:20

Στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την οικονομική της κατάσταση. Αποκάλυψε πως η ίδια εργαζόταν για βιοποριστικούς λόγους και πως τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για την εταιρεία του συζύγου της.
«Με ζει κάποιος και δεν το έχω καταλάβει; Φυσικά και την έκανα για λόγους βιοπορισμού. Ούτε έχω κάποια περιουσία για να παίρνω από κάποια ακίνητα χρήματα, ούτε με ζει κάποιος. Εγώ συντηρώ τον εαυτό μου και τελικά όχι μόνο τον εαυτό μου», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και συνέχισε:
«Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά. Αυτή είναι η ζωή κι εγώ έχω πολλή διδαχή μέσα μου για να τα χάσω σε τέτοιες εξελίξεις».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.
Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.
Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.
Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις
Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.
Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο
Social
17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.
H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.
Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία
Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής
Γιατί σταμάτησε να μιλάει στον Brad Pitt o γιος του ‑ Ήταν ο τελευταίος που κρατούσε επαφή
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Η απόφαση του 18χρονου γιου του
Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie
Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος
E-Daily 3.Left
Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.






