E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το ζευγάρι που κάνει σeξ μόνο κάθε Χριστούγεννα

Πως προέκυψε η περίεργη συνήθεια

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 23/12/2020 | 00:12

Το ζευγάρι που κάνει σeξ μόνο κάθε Χριστούγεννα

Ένα ζευγάρι απο τη Μεγάλη Βρετανία, και συγκεκριμένα από το Manchester, έδωσε μια συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας και αποκάλυψε πως στη σχέση τους η μέρα των Χριστουγέννων έχει μια ξεχωριστή σημασία. Είναι η μέρα που κάνουν σeξ, αφού όλο τον υπόλοιπο χρόνο απέχουν.

Η 23χρονη Jen Stephens 23 δηλώνει πως ο 24χρονος σύντροφος της δεν έχει πρόβλημα μτ ην επιθυμία της, αφού του αρέσουν οι απαγορεύσεις που του επιβάλλει.

«Ξέρω ότι ακούγεται τρελό αλλά αυτό λειτουργεί πολύ καλά στη σχέση μας» αναφέρει η Jen. “Το γεγονός ότι περιορίζουμε το σeξ σε μόνο μια ημέρα το χρόνο μας έκανε πραγματικά πιο δυνατούς ως ζευγάρι, θέλουμε ο ένας τον άλλον ακόμη περισσότερο με αυτή την τακτική” τονίζει. “Τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου απλά μπορούμε να φιλήσουμε και να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλο…”

Αποφάσισαν και οι δύο να ζήσουν έτσι αφού και οι δύο είχαν πληγωθεί από προηγούμενες σχέσεις που δεν είχαν συναισθηματικό υπόβαθρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζένιφερ Ανιστον: Θαυμάζει τον σύντροφό της και το αποδεικνύει δημόσια

Tabloid 13.11.2025
Η σπάνια αναφορά της 56χρονης ηθοποιού στον σύντροφό της και life coach, Jim Curtis

Νίνο: Έκανε ντουέτο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Celebrity Stories 13.11.2025
Η ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

«Παντρεύτηκα αλλά είμαι ανύπαντρη!»: Η παίκτρια του Ρουκ Ζουκ που... έκαψε την Ζέτα Μακρυπούλια!

Celebrity Stories 13.11.2025
Μια απίστευτη ιστορία γάμου –ή μάλλον μη γάμου– αποκάλυψε παίκτρια του «Ρουκ Ζουκ», εξηγώντας γιατί, ενώ παντρεύτηκε κανονικά με παπά, κουμπάρο και γλέντι, θεωρείται σήμερα… ελεύθερη!

Ματίνα Νικολάου: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό μου»

Celebrity Stories 13.11.2025
Ο χωρισμός από τον Πορφυράκη, το τέλος από την τηλεόραση και ο τραυματισμός