E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Harry και Meghan Markle: Η ανακοίνωση τους που έγινε viral μέσα σε δευτερόλεπτα

Μια σημαντική ανακοίνωση για τον οργανισμό τους

Δημοσίευση 21/12/2020 | 21:55

Harry και Meghan Markle: Η ανακοίνωση τους που έγινε viral μέσα σε δευτερόλεπτα

Πριν έναν χρόνο, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια και να παραιτηθούν των βασιλικών τους καθηκόντων.

Τότε ήταν που η βασίλισσα τους ξήλωσε το δικαίωμα να συνεχίσουν να πατρονάρουν τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που η ίδια τους είχε ζητήσει να αναλάβουν και τους έκανε να πάρουν πίσω τη σύσταση του δικού τους φιλανθρωπικού οργανισμού, του Sussex Royal.

Με πείσμα και χωρίς να το βάλουν κάτω, ο 36χρονος πρίγκιπας και η 39χρονη πρώην ηθοποιός δημιούργησαν τον οργανισμό Archewell τελικά ο οποίος μετά το λανσάρισμά του πριν μερικούς μήνες, έκανε μόλις χτες μια σημαντική ανακοίνωση.

Οι Sussexes, ανακοίνωσαν πως ο οργανισμός τους που μετράει μόλις οκτώ μήνες ζωής θα συνεργαστεί με την World Central Kitchen, την μη κερδοσκοπική οργάνωση που παρέχει φαγητό σε κατεστραμμένες περιοχές του πλανήτη.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα δημιουργήσουν εγκαταστάσεις που θα είναι μόνιμες και θα δρουν ακαριαία τη στιγμή που θα υπάρχει ανάγκη, όπως μετά από μια φυσική καταστροφή και με τη δυνατότητα να μετατρέπονται σε ό,τι έχει ανάγκη κάθε κοινωνία, είτε μιλάμε για ένα σχολείο είτε για μια κλινική.

Το πρώτο τέτοιο πρωτότυπο κέντρο θα χτιστεί στο Δομίνικο της Καραϊβικής που χτυπήθηκε βαριά από τους τυφώνες Maria και Irma το 2017 και αναμένει να ανοίξει τις πόρτες του το 2021 ενώ το δεύτερο θα δημιουργηθεί στο Puerto Rico.

«Η υγεία των κοινοτήτων μας στηρίζεται στην ικανότητά μας να μοιραζόμαστε την ανθρωπιά μας. Η Παγκόσμια Κεντρική Κουζίνα και το έργο της μας εμπνέει να δράσουμε».

Το royal ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε πάντως πόσα χρήματα θα διαθέσει στο έργο αυτό ενώ το κόστος κατασκευής κάθε κέντρου θα είναι διαφορετικό.

Πάντως, Meghan και Harry, κάνουν τη μία συμφωνία πίσω από την άλλη και πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσαν τη σειρά από podcasts που ξεκινούν ενώ έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία με το Netflix.

Φυσικά, στην Βρετανία όλοι μιλούν για τα δώρα που φέρεται να έχει ανταλλάξει ο Harry και η Meghan με τον William και την Kate εν΄όψει Χριστουγέννων.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Tabloid 25.04.2024
Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Tabloid 25.04.2024
Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Tabloid 25.04.2024
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Tabloid 25.04.2024
Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Παράξενα 25.04.2024
Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Media Χτες
«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Social Χτες
Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.