E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κοστούμι‑πυτζάμα: Το απόλυτο σύνολο για την τηλεργασία

Το πιο βολικό outfit για αυτήν την περίοδο

Δημοσίευση 21/12/2020 | 09:17

Κοστούμι‑πυτζάμα: Το απόλυτο σύνολο για την τηλεργασία

Θες να είσαι ευπαρουσίαστος για μια σύσκεψη Zoom, αλλά διστάζεις να απαρνηθείς την άνεση της αγαπημένης σου πυτζάμας;

Μια εταιρεία στην Ιαπωνία δημιούργησε αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο σύγχρονος εργαζόμενος της εποχής της τηλεργασίας: το «κοστούμι-πυτζάμα», που συνδυάζει το «επίσημο» στιλ της εμφάνισης γραφείου με την την αίσθηση απαλότητας των ρούχων σπιτιού.

Σύμφωνα με το Reuters, η Aoki Holdings προωθεί τα κοστούμια της, που κυκλοφορούν ήδη σε αποχρώσεις του μπλε, μπεζ, μαύρου και γκρι, σε άνδρες και γυναίκες που εργάζονται από το σπίτι. Πολλοί εργαζόμενοι σε καθεστώς τηλεργασίας αναζητούν μια «ενδιάμεση λύση» ανάμεσα στην πυτζάμα και το κοστούμι για τις εμφανίσεις τους σε διαδικτυακές συσκέψεις και βιντεοκλήσεις, και η εταιρεία τους προσφέρει ακριβώς αυτό.

Όπως επισημαίνει το πρακτορείο, κάθε κομμάτι του «κοστουμιού-πυτζάμα» πωλείται ξεχωριστά, για δυνατότητα mix-and-match. Τα τζάκετ είναι φτιαγμένα από πλεκτό απαλό ύφασμα και συνδυάζονται με ελαστικά παντελόνια, κατασκευασμένα για πολύωρη καθιστική εργασία. Καθένα από τα κομμάτια κοστίζουν περίπου 48 δολάρια στο online κατάστημα της Aoki.

To «κοστούμι-πυτζάμα» δείχνει πώς η βιομηχανία ενδυμάτων προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της πανδημίας, που κρατά πλέον στο σπίτι πολλούς εργαζόμενους γραφείου. Η Aoki, που κατασκευάζει ως επί το πλείστον παραδοσιακά κοστούμια, έχει προειδοποιήσει ότι τη φετινή χρονιά θα καταγράψει ζημιά δισεκατομμυρίων γιεν, εξαιτίας των νέων συνθηκών.

Μια έρευνα του Pew Research Center έδειξε ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι ακόμα και μετά την πανδημία. Αυτό σημαίνει ότι πολλές εταιρείες μπορεί να ακολουθήσουν μελλοντικά τον δρόμο που χάραξε η Aoki, προσαρμόζοντας τα προϊόντα τους και φέρνοντας μεγάλες αλλαγές στον χώρο της «μόδας γραφείου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left Χτες
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία