E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στα γαλανόλευκα γέφυρα στο Μιλγουόκι προς τιμήν του Αντετοκούνμπο

Πανηγυρίζουν οι ιδιοκτήτες των τοπικών επιχειρήσεων μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Αντετοκούνμπο με τους Μπακς

Δημοσίευση 16/12/2020 | 10:48

Στα γαλανόλευκα γέφυρα στο Μιλγουόκι προς τιμήν του Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγαπάει το Μιλγουόκι και το απέδειξε περίτρανα πριν από μερικές ώρες, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τους τοπικούς Μπακς.

Όπως ανακοινώθηκε εχθές, ο «Greek Freak» υπέγραψε supermax συμβόλαιο για τα επόμενα 5 χρόνια, το οποίο μεταφράζεται σε 228 εκατ. δολάρια, και επομένως θα συνεχίσει να ζει στην πόλη την οποία θεωρεί πλέον σπίτι του.

Σε μια γλυκιά χειρονομία ανταπόδοσης της αγάπης του Αντετοκούνμπο, η πόλη του Μιλγουόκι φωταγώγησε τη γνωστή γέφυρα Hoan με γαλανόλευκο φως, τιμώντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο τον «Greek Freak» για όσα της έχει προσφέρει, και θα συνεχίσει να της προσφέρει.


Σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό Fox6, ολόκληρη η πόλη γιορτάζει μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Γιάννη. Όπως επισημαίνει το σχετικό άρθρο, εκτός απο τους λάτρεις του μπάσκετ κατενθουσιασμένοι είναι και οι ιδιοκτήτες των τοπικών επιχειρήσεων, που βασίζονται σε μεγάλο σταθμό στους οπαδούς των Μπακς για ενίσχυση του τζίρου τους.


Μιλώντας στο κανάλι, ένας ιδιοκτήτης πιτσαρίας που έχει κρεμάσει στον τοίχο την φανέλα 34, χαρακτήρισε την ανανεώση του συμβολαίου «χριστουγεννιάτικο δώρο» και τόνισε ότι «είναι πολύ ωραιο να βλέπεις την πόλη και την ομάδα να μεταμορφώνονται με επίκεντρο τον Γιάννη».


Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φωτογραφία της γέφυρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο SVP των Μπακς, Άλεξ Λάσρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό το φόρεμα της Olivia Rodrigo προκάλεσε τρομερό σάλο και άνοιξε συζητήσεις

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Η Olivia Rodrigo μίλησε ανοιχτά για τη σeξουαλικοποίηση των γυναικών

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερές ευχές και φιλί στον σύντροφό της – «Ο πιο υποστηρικτικός και κούκλος άντρας που έχω γνωρίσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή Instagrammer αφιέρωσε μία ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του Δημήτρη Σπυριδωνίδη

Τζόνι Ντεπ: Απατεώνας άδειασε 600.000 ευρώ από την κάρτα του και ο ηθοποιός δεν πήρε χαμπάρι

E-Daily 3.Left Χτες
Για σχεδόν δύο χρόνια ο δράστης χρησιμοποιούσε τα στοιχεία της κάρτας του διάσημου σταρ

Μαντώ: «Η Μαρινέλλα μού έλεγε από μικρή – θα κάνεις μεγάλη καριέρα, αλλά μην ξεχάσεις να κάνεις παιδί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι της είχε συστήσει η αείμνηστη ερμηνεύτρια

Γκέιλ Κινγκ: Πώς έπιασε τον σύζυγό της να την απατά με φίλη της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς ανακάλυψε την ερωμένη του Ουίλιαμ Μπάμπους κρυμμένη πίσω από μια πόρτα

Μικ Σουμάχερ: Επίσημη εμφάνιση με τη σύντροφό του Κλάρα Ράμος στο Indy 500

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο επιβεβαιώνοντας τη σχέση του, με τον οργανισμό του αγώνα να αναρτά κοινή φωτογραφία στα social media

Σπάνιο «ουράνιο τόξο της φωτιάς» εμφανίστηκε στον ουρανό του Νιου Τζέρσεϊ, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Τα χρώματά του μπορούν να ενταθούν σε έντονα κόκκινα και πορτοκαλί που μιμούνται φλόγες στον ουρανό - δίνοντάς του το παρατσούκλι «ουράνιο τόξο της φωτιάς»

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

E-Daily 3.Left Χτες
Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram