E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κουτσόπουλος για MasterChef5: Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ

Το επικό τρολάρισμά και η απάντηση Χρηστίδη

Δημοσίευση 16/12/2020 | 09:25

Κουτσόπουλος για MasterChef5: Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ

Λίγη ώρα μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ του MasterChef 5 o Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τρόπο μοναδικό και ευφυή «ξαναχτύπησε» μέσα από το Twitter με μια απολαυστική ανάρτηση.

Ο ένας εκ των τριών κριτών του ριάλιτι μαγειρικής του Star το οποίο επιστρέφει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φανταστική ιστορία στην οποία εμπλέκεται το ΠΑΣΟΚ με το lockdown και την απαγωγή του στο τρέιλερ του MasterChef 5.

«Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν που πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω "πίσω" τότε που απλωναμε την μπουγάδα και ο "ήλιος" του την στέγνωνε σε 10 λεπτά...Δεν το κατάλαβαν... Τελικά με συνέλαβαν... », έγραψε στο tweet του ο θείος Leo το οποίο συνόδεψε με μια φωτογραφία από το τρέιλερ.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να του απαντήσουν και να τον… σώσουν. Ανάμεσά τους και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης ο οποίος τον ενημερώνει πως: «10 μηχανάκια έχουν ξεκινήσει ήδη από Τρικούπη σεφ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.