E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διάσημη Αυστραλή σέρφερ δαμάζει τα κύματα γuμνη και κόβει την ανάσα

H Felicity Palmateer, η πρώτη γυναίκα που κατάφερε το 2015 να «δαμάσει» το τεράστιο κύμα «Cowaramup Bombora»

Δημοσίευση 13/12/2020 | 13:00

Διάσημη Αυστραλή σέρφερ δαμάζει τα κύματα γuμνη και κόβει την ανάσα
@womenfitness.net

Η Αυστραλή επαγγελματίας σέρφερ και καλλιτέχνης Felicity Palmateer κυκλοφόρησε το τετράλεπτο βίντεο της με τίτλο «Skin Deep», στο οποίο φαίνεται να «δαμάζει» με τη σανίδα της τα κύματα, όπως την έπλασε ο Θεός.

«Ο ωκεανός ήταν η παιδική χαρά μου, έχει διαμορφώσει τη ζωή μου από τότε που ήμουν μικρή, όπως και η τέχνη. Χρησιμοποιώ τόσο το σέρφινγκ όσο και την τέχνη ως μορφές διαλογισμού, κινήτρου και ως απόδρασης. Νιώθω πιο άνετα όταν είμαι είτε στο νερό για σερφάρισμα ή δημιουργώ», δήλωσε η Felicity Palmateer, η πρώτη γυναίκα που κατάφερε το 2015 να «δαμάσει» το τεράστιο κύμα «Cowaramup Bombora» στο Margaret River του Περθ.

Ο συνεργάτης της παραγωγός ταινιών Johnathan «JJ» Jenkins, δήλωσε ότι η εύρεση τοποθεσιών για την ταινία ήταν δύσκολη υπόθεση, καθώς όχι μόνο έπρεπε να επιλέξουν ιδανικές περιοχές για γυρίσματα, αλλά και να διασφαλίσουν ότι η Felicity Palmateer θα μπορούσε να αισθανθεί άνετα γuμνή.

Τα γυρίσματα της 28χρονης πρωταθλήτριας πραγματοποιήθηκαν στα Φίτζι, στη Χαβάη, στην Αυστραλία και την Ουαλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ: Ζευγάρι σκαρφάλωσε και αρραβωνιάστηκε στην κορυφή του Empire State Building – Βίντεο

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Αμέσως μετά τέθηκαν υπό κράτηση από αστυνομικούς της Νέας Υόρκης

Δώρα Χρυσικού: Δούλευα ούσα άρρωστη, φαλακρή, με την τομή και ο άλλος καθόταν σε έναν καναπέ, έφυγα γιατί ερωτεύτηκα έναν άλλον άντρα

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που ο καρκίνος εμφανίστηκε στη ζωή της και για τον τότε σύντροφό της - «Είχαμε ανταλλάξει τόσο πικρά και προσβλητικά πράγματα, αλλά είχα εγκλωβιστεί, ένιωθα ότι του χρωστάω»

«Νυφικό με τον πισινό έξω πρώτη φορά βλέπω» έγραψαν για την Αθηνά Οικονομάκου, η απάντηση της Σίλιας Κριθαριώτη

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η ηθοποιός φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα με δαντέλα στην τελετή ανταλλαγής όρκων με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο και δέχτηκε αρνητική κριτική

Δείτε βίντεο: Η Ιωάννα Τούνη κάνει... αέρα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ σε πισίνα στο Μπαλί

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Ένα νέο κλιπ από τις διακοπές της Instagrammer στο Μπαλί δημοσιεύτηκε στα social media

Η ιστορική κατοικία του Μπομπ Ντίλαν στο Χάρλεμ πωλήθηκε έναντι 2,8 εκ. δολαρίων

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Ο θρυλικός τραγουδοποιός κατοίκησε στο σπίτι, που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, από το 1986 έως το 2000

Ντάνι Γκλόβερ: Ο θρύλος του Lethal Weapon αποκαλύπτει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η ασθένεια διαγνώστηκε πριν από 4 χρόνια, όμως μόλις τώρα ο διάσημος ηθοποιός το γνωστοποίησε

Γωγώ Τσαμπά: Αδιανόητο σκηνικό σε πανηγύρι στα Φάρσαλα

Παράξενα 01.07.2026
Ένας μικρός φορτωτής άδειασε τον κουβά του γεμάτο λουλούδια μπροστά στη σκηνή όπου τραγουδούσε η γνωστή ερμηνεύτρια στο Πολυνέρι Φαρσάλων.

Γιώργος Λιάγκας: «Ντρέπεται και η ντροπή με αυτό το βίντεο της κυρίας Τούνη, είναι ό, τι χειρότερο έχω δει από τη συγκεκριμένη γυναίκα»

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Ο παρουσιαστής αντέδρασε έντονα στο βίντεο της influencer από τις διακοπές της στο Μπαλί, συγκρίνοντάς την με τον αθλητή Μανώλη Καραλή.

Μεγάλη ανατροπή στη Eurovision 2027: Η νέα χώρα‑έκπληξη που μπαίνει στον διαγωνισμό και αλλάζει τα δεδομένα

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Είναι η πρώτη χώρα της αμερικανικής ηπείρου που θα λάβει μέρος στη Eurovision, ανεβάζοντας το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση της Σόφιας

Θοδωρής Μαραντίνης: «Χαίρομαι πολύ που αποφασίστηκε και επίσημα αυτό για τα παιδιά»

TV Buzz 01.07.2026
Ο τραγουδιστής των Onirama μίλησε για την καριέρα του, τη διάλυση του συγκροτήματος μετά από 25 χρόνια και την ανησυχία του για τα social media στην εφηβεία.

Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή στο Instagram μετά τον γάμο

Social 01.07.2026
Η παρουσιάστρια πρόσθεσε το επίθετο του συζύγου της στο προφίλ της στο Instagram, σε μια κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους followers της.

Ποια διάσημη σταρ απέκτησε τη δική της συλλεκτική Barbie – «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η Mattel απέδωσε φόρο τιμής στη διάσημη pop star με μια Barbie εμπνευσμένη από το βιντεοκλίπ του «Golden Burning Sun»