E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η φωτογραφία με το μανικιούρ... νεογέννητου παιδιού που εξόργισε τα social media

Η επιλογή της μητέρας να κάνει μυτερά τα νύχια του παιδιού προκάλεσε συζητήσεις στα social media

Δημοσίευση 11/12/2020 | 16:31

Η φωτογραφία με το μανικιούρ... νεογέννητου παιδιού που εξόργισε τα social media

Μια εικόνα με τα λιμαρισμένα νύχια ενός νεογέννητου, τόσο λιμαρισμένα που «μπορεί να σου σκίσουν το πρόσωπο», έγινε viral, πυροδοτώντας μια μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσο θεμιτό είναι κάτι τέτοιο σε ένα μωρό.

Μερίδα χρηστών στα κοινωνικά μέσα καυτηρίασε το γεγονός, λέγοντας πως το νεογέννητο μπορεί να τραυματιστεί από τα μυτερά του νύχια. «Μια φαγούρα στο μάτι μπορεί να καταλήξει σε μόνιμη τύφλωση», σχολίασε κάποιος.

Άλλοι πάλι το θεώρησαν τόσο αποτρόπαιο που εύχονται να είναι Photoshop. Άλλος είπε: «Ελπίζω να το έκαναν αυτό μόνο για τη φωτογραφία. Αλλά και πάλι, άφησαν τα νύχια του μωρού να μεγαλώσουν τόσο».

Για την ώρα, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, κάποιοι ωστόσο υπέδειξαν ότι η φωτογραφία κυκλοφορεί online από το 2017.

Η ιστοσελίδα για μωρά Living and Loving έγραψε πάντως πως «κρατώντας κοντά τα νύχια του νεογέννητου, αποτρέπουμε εκδορές στο πρόσωπο, που είναι κοινές σε μικρές ηλικίες»…

'An itchy eye could result in permanent blindness'

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της