E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γερμανία: Σκόνταψε κι έπεσε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Bundestag

Δημοσίευση 9/12/2020 | 13:28

Γερμανία: Σκόνταψε κι έπεσε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Τέλος καλό όλα καλά για την Γερμανίδα υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιούλια Κλόκνερ, που σκόνταψε κι έπεσε την ώρα της συνεδρίασης στην ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η Χριστιανοδημοκράτισσα υπουργός δεν πρόσεξε πιθανόν ένα σκαλί κι έπεσε κάτω. Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σοβαρό. Η ίδια πάντως όταν σηκώθηκε, αντιμετώπισε την τούμπα μ΄ ένα ωραίο χαμόγελο που φαινόταν αν και στο πρόσωπό της φορούσε μάσκα.

Η άσχημη πτώση της Κλόκνερ σημειώθηκε στη διάρκεια συζήτησης στην Bundestag που αφορούσε τον προυπολογισμό της Καγκελαρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Κλόκνερ, πρώην δημοσιογράφος και «Βασίλισσα του Κρασιού» για το 1995 στο κρατίδιο Ρηνανία Παλαταινάτο, είχε αναλάβει την αντιπροεδρία του CDU και ο γερμανικός Τύπος προεξοφλούσε ότι θα είναι η «νέα Μέρκελ».

Η Γιούλια με τα λακκάκια στα μάγουλα έχει πολλές ομοιότητες με το ίνδαλμά της.

Όπως και η «σιδηρά κυρία» της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ, έτσι και αυτή είναι ταμένη στο κόμμα. Γι΄αυτό και της γκρινιάζουν πολλές φορές ο σύντροφος αλλά και η οικογένειά της.

Για την 58χρονη Γιούλια η λέξη ρεπό δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο.

Πρώην δημοσιογράφος, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αναρριχηθεί επαγγελματικά αναλαμβάνοντας τη θέση της διευθύντριας σύνταξης στο περιοδικό οινοποιίας «Sommelier».

Ξεκινάει την ημέρα της πάντα με ένα φλιτζάνι πικρό καφέ και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας.

Η ίδια είναι αιμοδότρια και δωρήτρια οργάνων και προσπαθεί να διατηρήσει το βάρος της κάνοντας ποδήλατο.

Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει φιλανθρωπικό έργο. Είναι μέλος της Ένωσης για τα Παιδιά με μυική δυστροφία. Το 1996 προσχώρησε στην νεολαία του CDU και το 2003 έγινε δεκτή από το Εθνικό Συμβούλιο της Ένωσης Γυναικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Tabloid Χτες
τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Tabloid Χτες
Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»

Καθαρά Δευτέρα: Ο πωλητής χαρταετών που κλείνει 20 χρόνια στο πόστο του στο Παγκράτι

Tabloid Χτες
O «άνθρωπος των χαρταετών», έχει στήσει το δικό του στρατηγείο προσφέροντας χρώμα στον ουρανό της Αθήνας εδώ και δύο δεκαετίες

Το συγκινητικό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ για τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της: «Σας αγαπώ»

Celebrity Stories Χτες
«Πόσο τυχερός ήταν ο κόσμος πριν από 18 χρόνια όταν ο Θεός αποφάσισε να σας στείλει εδώ με όλα σας τα ταλέντα, το πνεύμα και την καρδιά σας», έγραψε η τραγουδίστρια

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα Χτες
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid Χτες
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ