E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεπουλάνε τα Sεx Shops στην Θεσσαλονίκη

«Τηλεφωνούν το πρωί και τα θέλουν το απόγευμα»

Δημοσίευση 8/12/2020 | 19:41

Ξεπουλάνε τα Sεx Shops στην Θεσσαλονίκη

Κατά την διάρκεια του lockdown οι online αγορές έχουν αυξηθεί σημαντικά, όμως τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που γίνεται με τα sεx shops, τα οποία κυριολεκτικά ξεπουλάνε.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στο site Seleo, ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας στην Θεσσαλονίκη, Eros Megastores, Ραμόν Ντόκας, ο οποίος αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί αυτές τις μέρες στον συγκεκριμένο κλάδο επιχειρήσεων.

«Όταν είσαι συνεχώς στο σπίτι, δεν μένουν και πολλά να κάνεις. Ειδικά οι νέοι άνθρωποι θα επιχειρήσουν να ασχοληθούν με το σeξουαλικό κομμάτι, είτε είναι μόνοι, είτε έχουν σύντροφο», τονίζοντας ότι και στην πρώτη καραντίνα οι πωλήσεις κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Όσον αφορά το αν οι πελάτες τη δεδομένη στιγμή αγοράζουν τα …παραδοσιακά προϊόντα ή τα πιο extreme λέει ότι «φεύγουν τα πάντα»!

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν περιπτώσεις ασυγκράτητων πελατών στη Θεσσαλονίκη που καλούν το πρωί για να παραγγείλουν αυτά που έχουν βάλει στο «μάτι» και ζητούν την παράδοσή τους έως το απόγευμα. «Νόμιμοι, παράνομοι, μόνοι, όλοι θέλουν να περάσουν καλά».

«Ο Δεκέμβριος ήταν πάντοτε μήνας καλών πωλήσεων, λόγω της γιορτινής διάθεσης του κόσμου. Φέτος, εν μέσω πανδημίας και εγκλεισμού, ένα παραπάνω» σημειώνει ο Ραμόν Ντόκας λέγοντας «είμαστε από τις τυχερές επιχειρήσεις, το e-shop απέδωσε καρπούς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

YFSF: Έκανε την κριτική επιτροπή να κλάψει ‑ Η απίστευτη μεταμόρφωση σε Amy Winehouse

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Δάκρυσε η Κατερίνα Παπουτσάκη με την Αφροδίτη Χατζημηνά

Έκανε το πιο επίπονο πείραμα του καλοκαιριού για να δείξει τι συμβαίνει χωρίς σωστή αντηλιακή προστασία

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Μέσα στον καύσωνα, ένας YouTuber έβαλε σε δοκιμασία όλα τα SPF και το αποτέλεσμα είναι αποκαλυπτικό

Στην Κεφαλονιά ο Μάικλ Τζόρνταν, διακοπές στο Φισκάρδο με τη σύζυγό του Ιβέτ Πριέτο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ επέλεξε το εμβληματικό εστιατόριο της Τασίας για το γεύμα τους

Καινούργιου: H τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε για τη Γιορτή του Πατέρα

Social Χτες
Η παρουσιάστρια τίμησε τον Παναγιώτη Κουτσουμπή με μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη, λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Μάρω Κοντού: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της με αφορμή τα 92α γενέθλιά της

E-Daily 3.Left Χτες
Το Studio Κλεισθένης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της ηθοποιού από το παρελθόν για να της ευχηθεί

Ποιος έδωσε στον Γιώργο Αλκαίο το καλλιτεχνικό του επώνυμο και γιατί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε την απρόσμενη στιγμή στο καμαρίνι που άλλαξε για πάντα το όνομά του, με τον Σάκη Ρουβά να είναι παρών.

Ποιος έκανε την έκπληξη στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για τα γενέθλιά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ελένη Ράντου ανέβηκε στη σκηνή με τούρτα μπροστά σε χιλιάδες θεατές, μετατρέποντας τη συναυλία σε αξέχαστη γιορτή.

Θάλεια Ματίκα: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Τάσο Ιορδανίδη και τις μακροχρόνιες σχέσεις

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που έρχονται αντιμέτωπα τα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί.