E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεπουλάνε τα Sεx Shops στην Θεσσαλονίκη

«Τηλεφωνούν το πρωί και τα θέλουν το απόγευμα»

Δημοσίευση 8/12/2020 | 19:41

Ξεπουλάνε τα Sεx Shops στην Θεσσαλονίκη

Κατά την διάρκεια του lockdown οι online αγορές έχουν αυξηθεί σημαντικά, όμως τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που γίνεται με τα sεx shops, τα οποία κυριολεκτικά ξεπουλάνε.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στο site Seleo, ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας στην Θεσσαλονίκη, Eros Megastores, Ραμόν Ντόκας, ο οποίος αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί αυτές τις μέρες στον συγκεκριμένο κλάδο επιχειρήσεων.

«Όταν είσαι συνεχώς στο σπίτι, δεν μένουν και πολλά να κάνεις. Ειδικά οι νέοι άνθρωποι θα επιχειρήσουν να ασχοληθούν με το σeξουαλικό κομμάτι, είτε είναι μόνοι, είτε έχουν σύντροφο», τονίζοντας ότι και στην πρώτη καραντίνα οι πωλήσεις κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Όσον αφορά το αν οι πελάτες τη δεδομένη στιγμή αγοράζουν τα …παραδοσιακά προϊόντα ή τα πιο extreme λέει ότι «φεύγουν τα πάντα»!

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν περιπτώσεις ασυγκράτητων πελατών στη Θεσσαλονίκη που καλούν το πρωί για να παραγγείλουν αυτά που έχουν βάλει στο «μάτι» και ζητούν την παράδοσή τους έως το απόγευμα. «Νόμιμοι, παράνομοι, μόνοι, όλοι θέλουν να περάσουν καλά».

«Ο Δεκέμβριος ήταν πάντοτε μήνας καλών πωλήσεων, λόγω της γιορτινής διάθεσης του κόσμου. Φέτος, εν μέσω πανδημίας και εγκλεισμού, ένα παραπάνω» σημειώνει ο Ραμόν Ντόκας λέγοντας «είμαστε από τις τυχερές επιχειρήσεις, το e-shop απέδωσε καρπούς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημος ηθοποιός ανέβασε βίντεο για να αποδείξει ότι οι εξωγήινοι τον παρακολουθούν – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Αφού δημοσίευσε ανησυχητικά βίντεο στο TikTok, ο Τζέιμς Φράνκο έφερε στο φως ασπρόμαυρο υλικό που δείχνει πλάσμα στους θάμνους

Αλβανία: Η Ντούα Λίπα στηρίζει τις αντιδράσεις για το τουριστικό συγκρότημα της οικογένειας Τραμπ

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Αυτό που με ανησυχεί πραγματικά, είναι η αρχή σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση μπόρεσε απλά να τροποποιήσει τον νόμο για να παρακάμψει τις περιβαλλοντικές προστασίες χωρίς καμία δημόσια διαβούλευση»

Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε περιστροφή πάνω σε σανίδα μέσα σε λίμνη και η Κιμ Καρντάσιαν ζητωκραύγαζε για εκείνον, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Το ζευγάρι έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια της 45χρονης τηλεπερσόνας - Η τρυφερή φωτογραφία τους αγκαλιά με το παιδί της

Η αντίδραση της Αριάνα Γκράντε όταν έκλεισε ο ήχος ενώ τραγουδούσε σε συναυλία της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Ο ήχος δεν λειτουργεί» φώναξε η τραγουδίστρια στους τεχνικούς, προκαλώντας το γέλιο του κόσμου

Τεράστια περιουσία άφησε πίσω της η Σαμάρα του «The Ring» που έζησε τους τελευταίους μήνες άστεγη

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η μητέρα της Ντέιβι Τσέις ζήτησε να οριστεί διαχειρίστρια της περιουσίας της κόρης της, καθώς η ηθοποιός δεν είχε αφήσει διαθήκη.

Ο Τζάστιν Μπαλντόνι ζητά απόρριψη ή μείωση του αιτήματος των 8 εκατ. δολαρίων της Μπλέικ Λάιβλι

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η ηθοποιός είχε αξιώσει από το δικαστήριο σχεδόν 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων και άλλα 540.000 δολάρια για λοιπές δαπάνες - ποσά που η αντίπαλη πλευρά χαρακτηρίζει εξωπραγματικά

Ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε παλιά φωτογραφία με τη Ζώζα Μεταξά και την κόρη τους

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Οικογένεια» έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του

Η Αντέλ σε πολυτελές γιοτ στη Σαρδηνία ‑ Δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη τραγουδίστρια εντοπίστηκε στη θαλαμηγό μαζί με τον Τομ Φορντ

Θοδωρής Αθερίδης: Τι απάντησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο ηθοποιός επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο Facebook, τοποθετούμενος για τη θύελλα που ξέσπασε μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον υπουργό Χρυσοχοΐδη για τις συλλήψεις στην υπόθεση της Marfin.

Η Τζένιφερ Λόπεζ «λαμπέρη» στην επίδειξη Haute Couture της Dolce & Gabbana στη Σικελία

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η 56χρονη σταρ κέντρισε τα βλέμματα όλων φορώντας εφαρμοστό χρυσό στράπλες φόρεμα του οίκου, στολισμένο με πολύχρωμους πολύτιμους λίθους

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι τον εκνεύρισε στα λόγια του Αντώνη Ρέμου και πώς αντέδρασε

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε σε αποκαλυπτική συνέντευξή του ότι ενοχλήθηκε έντονα από σχόλια του Ρέμου για την κατάστασή του.

Η πρώτη κοινή selfie της Κιμ Καρντάσιαν με τον Λιούις Χάμιλτον και ένα από τα παιδιά της

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη επιχειρηματίας μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές τους δίπλα στη λίμνη, με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου.