E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περπάτησε 450 χλμ για να γλυτώσει από την γυναίκα του και... πλήρωσε πρόστιμο

Ο εκνευρισμένος σύζυγος περπατούσε επί μία εβδομάδα για να «καθαρίσει» το μυαλό του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/12/2020 | 19:23

Περπάτησε 450 χλμ για να γλυτώσει από την γυναίκα του και... πλήρωσε πρόστιμο

Όλοι ζορίζονται κλεισμένοι στο σπίτι με τις ώρες σε αυτές τις περιόδους του Lockdown και συχνά η ένταση και τα νεύρα δεν αργούν να ξεσπάσουν. Ειδικά ανάμεσα σε ζευγάρια. Ένα τέτοιο καβγαδάκι όμως που συνέβη στην Ιταλία είχε μια πολύ διαφορετική κατάληξη.

Σύμφωνα με τον Independent, ένας άνδρας μάλωσε με τη γυναίκα του και για να γλυτώσει τη γκρίνια περπάτησε 450 ολόκληρα χιλιόμετρα με σκοπό να ηρεμήσει! Σταμάτησε όταν συνελήφθη από την αστυνομία για άσκοπη μετακίνηση.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 48χρονος άνδρας ύστερα από έναν καυγά που είχε με τη σύζυγό του ξεκίνησε να περπατάει από την περιοχή του Κόμο όπου διέμενε κοντά στα σύνορα της Ιταλίας με την Ελβετία. Κατάφερε να φτάσει στην πόλη Φάνο στην Αδριατική, κοντά στην Ανκόνα.

Εκεί τον σταμάτησαν αστυνομικοί με σκοπό να τον ελέγξουν, στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης 1ης Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπίστωσαν ότι η σύζυγός του είχε δηλώσει στις αρχές την εξαφάνισή του μία εβδομάδα νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο 48χρονος άνδρας ήταν σε κακή κατάσταση και κουρασμένος. Ωστόσο είχε πλήρη διαύγεια και όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάλαβε πως περπατούσε τόσες μέρες. Όπως είπε περπατούσε για να «καθαρίσει» το μυαλό του μετά τον καυγά που είχε με τη σύζυγό του.

Όταν ρωτήθηκε τι έτρωγε όλες τις μέρες της περιπλάνησής του απάντησε ότι ξένοι του έδιναν φαγητό. Εν τέλει η σύζυγός του πήγε στην πόλη Φάνο τον πήρε και γύρισαν σπίτι τους. Μάλιστα ο εκνευρισμένος σύζυγός κλήθηκε να πληρώσει και 400 ευρώ καθώς «έσπασε» την απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 10 το βράδυ και 5 το ξημέρωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χαμός στο Χ μετά το «ΕΛΑΣ» του Τσίπρα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
«Το δικό μας domain σε άλλους νοικιάστηκε – Τι χρονιά έχουμε»

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εχω βγάλει 120 εκ. δολάρια σε έναν χρόνο»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Οι συμβουλές του προς τους νέους

Μαριάντα Πιερίδη: «Όταν μπει το σαράκι, το τέλος είναι κοντά»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left Χτες
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο