E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περπάτησε 450 χλμ για να γλυτώσει από την γυναίκα του και... πλήρωσε πρόστιμο

Ο εκνευρισμένος σύζυγος περπατούσε επί μία εβδομάδα για να «καθαρίσει» το μυαλό του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/12/2020 | 19:23

Περπάτησε 450 χλμ για να γλυτώσει από την γυναίκα του και... πλήρωσε πρόστιμο

Όλοι ζορίζονται κλεισμένοι στο σπίτι με τις ώρες σε αυτές τις περιόδους του Lockdown και συχνά η ένταση και τα νεύρα δεν αργούν να ξεσπάσουν. Ειδικά ανάμεσα σε ζευγάρια. Ένα τέτοιο καβγαδάκι όμως που συνέβη στην Ιταλία είχε μια πολύ διαφορετική κατάληξη.

Σύμφωνα με τον Independent, ένας άνδρας μάλωσε με τη γυναίκα του και για να γλυτώσει τη γκρίνια περπάτησε 450 ολόκληρα χιλιόμετρα με σκοπό να ηρεμήσει! Σταμάτησε όταν συνελήφθη από την αστυνομία για άσκοπη μετακίνηση.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 48χρονος άνδρας ύστερα από έναν καυγά που είχε με τη σύζυγό του ξεκίνησε να περπατάει από την περιοχή του Κόμο όπου διέμενε κοντά στα σύνορα της Ιταλίας με την Ελβετία. Κατάφερε να φτάσει στην πόλη Φάνο στην Αδριατική, κοντά στην Ανκόνα.

Εκεί τον σταμάτησαν αστυνομικοί με σκοπό να τον ελέγξουν, στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης 1ης Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπίστωσαν ότι η σύζυγός του είχε δηλώσει στις αρχές την εξαφάνισή του μία εβδομάδα νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο 48χρονος άνδρας ήταν σε κακή κατάσταση και κουρασμένος. Ωστόσο είχε πλήρη διαύγεια και όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάλαβε πως περπατούσε τόσες μέρες. Όπως είπε περπατούσε για να «καθαρίσει» το μυαλό του μετά τον καυγά που είχε με τη σύζυγό του.

Όταν ρωτήθηκε τι έτρωγε όλες τις μέρες της περιπλάνησής του απάντησε ότι ξένοι του έδιναν φαγητό. Εν τέλει η σύζυγός του πήγε στην πόλη Φάνο τον πήρε και γύρισαν σπίτι τους. Μάλιστα ο εκνευρισμένος σύζυγός κλήθηκε να πληρώσει και 400 ευρώ καθώς «έσπασε» την απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 10 το βράδυ και 5 το ξημέρωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Βόρεια Κορέα «εκτελεί δημόσια εφήβους» επειδή είδαν το Squid Game

Παράξενα Χτες
Μαρτυρίες φυγάδων περιγράφουν εκτελέσεις, στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και δημόσιους εξευτελισμούς για όσους βλέπουν νοτιοκορεατικές σειρές

Δώρα Χρυσικού για τον καρκίνο της: «Εκείνη την περίοδο ευχόμουν να πίστευα στον Θεό – Ζήλεψα όσους πιστεύουν»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός αναφέρεται στη γνώση, τη χημειοθεραπεία και στη σχέση της με την έννοια της πίστης

Στο νοσοκομείο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ: Αυτό θα είναι δύσκολο, έγραψε

Social Χτες
Ο ηθοποιός ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από εξάρθρωση ώμου

Παπαδοπούλου: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Με είχαν ξοφλημένη από τη ζωή»

Tabloid Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες από την αποκατάστασή της

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πώς αντέχω, αλλά δεν τα παρατάω»

Ματούλα Ζαμάνη για το περιστατικό που είχε μείνει με το σουτιέν σε συναυλία της: Γουστάρω να τα βγάζω, είναι δικά μου

Tabloid Χτες
Με στενοχώρησε όταν είδα πολλές γυναίκες να κράζουν, έγραφαν ακραία πράγματα, σχολίασε η τραγουδίστρια

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω δει ανθρώπους στο περιβάλλον μου να φεύγουν από αυτή την ασθένεια»

Tabloid Χτες
Η συγκινητική, προσωπική αναφορά που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον καρκίνο

H Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Tabloid Χτες
«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για την ημερομηνία»

Ιωάννα Τούνη: Επέτειος με τον σύντροφό της ‑ Η τεράστια ανθοδέσμη και η αναφορά στο «σωστό άτομο»

Tabloid Χτες
H influencer είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία, Δημήτρη Σπυριδωνίδη