E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόντρα Ανδρέα Μικρούτσικου με Big Brother: «Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω»

«Δεν είμαι εγώ για light, ούτε για ψευτοισορροπίες. Θέλω έναν σεβασμό»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/12/2020 | 09:56

Κόντρα Ανδρέα Μικρούτσικου με Big Brother: «Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω»

Εκνευρισμένος και στενοχωρημένος φάνηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά από το Big Brother. Το γεγονός ότι νωρίτερα του άσκησε αυστηρή κριτική δεν άρεσε στους ανθρώπους της παραγωγής του σόου κι ο ίδιος πήρε θέση για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Θα φανεί παρεξηγήσιμο ότι δεν θέλω να σχολιάσω. Ξέρετε ότι έχω να πω και για έναν χρόνο. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου κι έχω τρυφερή σχέση κι ας είμαι καυστικός. Κανένα δεν βλέπω αρνητικά αλλά είναι συμπεριφορές που πρέπει αν καυτηριάσω. Αυτό σημαίνει αν έτσι όπως κρίνω ενοχλούν κάποιους, υπάρχει κι αυτή η άποψη δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Μάλιστα αν ενοχλούνται πολύ μπορώ να διευκολύνω. Εγώ έρθει σε αυτήν την εκπομπή για να διευκολύνω, να ανοίγω πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι. Αν ενοχλεί η παρουσία μου, μπορώ να πάρω τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε κι οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν το λέω με κακία.

Δηλαδή αν δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να το κάνω ευχαρίστως και με τα πιο γλυκά συναισθήματα απέναντι στους συνεργάτες μου. Καταλαβαίνω ότι ο τρόπος μου μπορεί αν μην ταιριάζει. Ούτε πάω να κλέψω την δόξα κανενός ούτε την στενοχώρια του παιδιού. Δεν είμαι εγώ για light, ούτε για ψευτοισορροπίες. Θέλω έναν σεβασμό.»

Ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να πει ότι η συμβολή του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι τεράστια αφού έχει τεράστια εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η εξομολόγηση του Νίκου Οικονομόπουλου: «Φτάνω στο μικρόφωνο, τρέμω και δεν βλέπω, έχω σχεδόν τυφλωθεί»

Tabloid 01.12.2025
«Ένιωθα ότι έπρεπε να σταματήσω αλλά το πάλεψα και τελικά το νίκησα»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Παράσχος: «Με την σύντροφό μου διαγνωστήκαμε την ίδια περίοδο με καρκίνο»

Tabloid 01.12.2025
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την μάχη του με τον καρκίνο και την επιστροφή του θεατρικό σανίδι

Μικρούτσικος: «Αν είσαι αγρότης και δεν σε λένε Φραπέ ή Χασάπη, τρως ξύλο και δακρυγόνα»

TV Buzz 01.12.2025
Καυστικός ήταν για ακόμα μια φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Δεχόμαστε με την Ιωάννα Τούνη απειλητικά μηνύματα ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάνουν κομματάκια»

Tabloid 01.12.2025
Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξήγησε γιατί μετανιώνει που ζήτησε η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών

Η Λατινoπούλου έκανε τον σταυρό της όταν τη συνέκριναν με την Κωνσταντοπούλου

TV Buzz 01.12.2025
Την έντονη αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε η σύγκρισή της

Διάσημη ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της ‑ «Λοιπόν έκανα κι άλλο μωρό!»

Tabloid 01.12.2025
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram

Μακόλεϊ Κάλκιν: Τα παιδιά μου βλέπουν το Μόνος στο Σπίτι αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι εγώ

Tabloid 01.12.2025
Περιοδεύει με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ταινία

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς χορεύει με λεοπάρ κορμάκι, γράφει για «πόνο» και «σκοτάδι»

Social 01.12.2025
Δείτε τις αλλαγές που έκανε στη λεζάντα της ανάρτησης η διάσημη τραγουδίστρια