E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόντρα Ανδρέα Μικρούτσικου με Big Brother: «Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω»

«Δεν είμαι εγώ για light, ούτε για ψευτοισορροπίες. Θέλω έναν σεβασμό»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/12/2020 | 09:56

Κόντρα Ανδρέα Μικρούτσικου με Big Brother: «Αν θέλετε μπορώ να αποχωρήσω»

Εκνευρισμένος και στενοχωρημένος φάνηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγο μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά από το Big Brother. Το γεγονός ότι νωρίτερα του άσκησε αυστηρή κριτική δεν άρεσε στους ανθρώπους της παραγωγής του σόου κι ο ίδιος πήρε θέση για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Θα φανεί παρεξηγήσιμο ότι δεν θέλω να σχολιάσω. Ξέρετε ότι έχω να πω και για έναν χρόνο. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου κι έχω τρυφερή σχέση κι ας είμαι καυστικός. Κανένα δεν βλέπω αρνητικά αλλά είναι συμπεριφορές που πρέπει αν καυτηριάσω. Αυτό σημαίνει αν έτσι όπως κρίνω ενοχλούν κάποιους, υπάρχει κι αυτή η άποψη δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Μάλιστα αν ενοχλούνται πολύ μπορώ να διευκολύνω. Εγώ έρθει σε αυτήν την εκπομπή για να διευκολύνω, να ανοίγω πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι. Αν ενοχλεί η παρουσία μου, μπορώ να πάρω τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε κι οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν το λέω με κακία.

Δηλαδή αν δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να το κάνω ευχαρίστως και με τα πιο γλυκά συναισθήματα απέναντι στους συνεργάτες μου. Καταλαβαίνω ότι ο τρόπος μου μπορεί αν μην ταιριάζει. Ούτε πάω να κλέψω την δόξα κανενός ούτε την στενοχώρια του παιδιού. Δεν είμαι εγώ για light, ούτε για ψευτοισορροπίες. Θέλω έναν σεβασμό.»

Ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να πει ότι η συμβολή του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι τεράστια αφού έχει τεράστια εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίνο – Ζόζεφιν: Μετά την επανασύνδεση, έρχεται το πρώτο τους ντουέτο

Tabloid 23.03.2026
Μια σχέση με πολλές εντάσεις, χωρισμούς και πάθος

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη