E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Σολωμού: Ο γιος μου ζει από τα 13 με τον πατέρα του

«Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε»

Δημοσίευση 3/12/2020 | 21:32

Μαρία Σολωμού: Ο γιος μου ζει από τα 13 με τον πατέρα του

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γιο της, την καραντίνα αλλά και τη θέση του έρωτα στη ζωή της.

Για τον γιο της Αλέξανδρο, που έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, η Μαρία Σολωμού είπε: «Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος.

Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του» εξήγησε η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού επίσης, εξήγησε ότι η πρώτη καραντίνα της έκανε καλό καθώς πέρασε «ονειρικά».

«Τα τελευταία 17 χρόνια ήμουν συνεχώς σε σχέση. Είναι τυχαίο. Το όνειρό μου είναι να είμαι μόνη. Μενταλιτέ single. Είχα πάντα είχα σοβαρό “σύνδρομο ανεξαρτησίας”. Είναι τυχαίο. Μου έχει συμβεί κανά δυο φορές να έχω ομολογήσει σε σύντροφό μου ότι έχω ερωτευτεί κάποιον άλλον. Έχω τιμωρηθεί γι’ αυτό γιατί δεν έπρεπε να το κάνω. Αυτά γυρνάνε με έναν τρόπο» είπε η Μαρία Σολωμού και συμπλήρωσε: «Θέλω να επαναπροσδιορίσω στο μυαλό μου τι πάει να πει σχέση για μένα. Πραγματικά το τερμάτισα. Θα ήθελα κάτι που να είναι στη φόρμα τη δική μου. Θα αλλάξω το μοτίβο των σχέσεων».

«Με την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα λέω “όχι με έναν άνθρωπο, ποτέ!”. Δεν μπορώ να φανταστώ το “για πάντα”. Αυτή τη στιγμή δεν την έχω αυτή τη λογική. Είμαστε άνθρωποι και αλλάζουμε. Εγώ όταν σκέφτομαι παλιές μου σχέσεις και τις βλέπω μετά από χρόνια λέω “πώς γίνεται να ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και να έφαγα χρόνια;”» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλέκος Συσσοβίτης: Τι θα πει «γιατί δεν κάναμε οικογένεια;» ήθελα να ζω ελεύθερος

Tabloid 13.07.2026
«Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια, μπορεί αύριο το πρωί να κάνω, πού να ξέρω;», σχολίασε ο ηθοποιός

Οι βουτιές της Κατερίνας Παπουτσάκη με λευκό μπικίνι στην Κύθνο και η φωτογραφία με το τατουάζ‑κοχύλι, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 13.07.2026
H ηθοποιός απόλαυσε τις παραλίες του νησιού μαζί με τα δύο παιδιά της, όπως φαίνεται στο άλμπουμ που ανήρτησε στο Instagram

Η Σοφία Βεργκάρα έγινε 54 ετών και «ανέβασε» το θερμόμετρο ποζάροντας με κόκκινο μπικίνι

Social 13.07.2026
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Κολομβιανή ηθοποιός από τα γενέθλιά της στην Ιταλία

Αρης Μουγκοπέτρος για την επιστροφή του στις πίστες: Ήταν μια στιγμή που θα με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Μετά τον ακρωτηριασμό του ο μουσικός έπαιξε και πάλι κλαρίνο μπροστά σε κοινό

Δανάη Μπάρκα: Οι πόζες της με ολόσωμο μαγιό

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε «καλοκαιρινά» στιγμιότυπα, αλλά και μερικές σκέψεις της

Μαζωνάκης: Τι αποκάλυψε για τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο και ποιον κατηγορεί για προδοσία

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του, τον ακούσιο εγκλεισμό, την καταγγελία για ασέλγεια και τον Αντώνη Ρέμο σε συνέντευξή του στον Alpha Κύπρου.

Η Σοφία Βεργκάρα γιόρτασε γενέθλια με... 300 τούρτες!

E-Daily 3.Left Χτες
Η 54χρονη λατίνα σταρ τα έσκασε πάνω σε γιοτ με μπικίνι, μοιράζοντας στιγμιότυπα από τους εορτασμούς της μέσα από το Instagram.

Σμαράγδα Καρύδη: Πόσο πληρώθηκε στον πρώτο της ρόλο ‑ δείτε τι γίνεται όταν το μετατρέψετε σε ευρώ

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός αποκάλυψε την απόδειξη με τον πρώτο της μισθό ως κομπάρσος σε ηλικία δύο ετών, ένα ποσό που σήμερα προκαλεί έκπληξη.

Δέσποινα Βανδή και Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποια είναι η μεγάλη κοινή τους ανακοίνωση και τι λένε για το «The Voice»

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο κορυφαίες τραγουδίστριες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε κοινό σχήμα, ενώ έντονες φήμες φέρουν τη Βανδή να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «The Voice» στον ΣΚΑΪ.

Αρναούτογλου και Λιανός: Η κοινή ανάρτηση μετά τον φημισένο καβγά τους στον ραδιοφωνικό αέρα

Celebrity Stories Χτες
Ο παρουσιαστής δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον 15χρονο συνεργάτη του και του αφιέρωσε ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα

Ρένος Χαραλαμπίδης για «Οδύσσεια»: «Δεν με πειράζει η Αφρικανή Ελένη» – Τι είναι αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε τη δική του άποψη για την πολυσυζητημένη ταινία του Νόλαν και αποκάλυψε τι πραγματικά τον ενοχλεί στη συζήτηση γύρω από τον ρόλο της Ωραίας Ελένης

Βαλαβάνη και Μόργκαν: Ο γιος τους έκλεισε τον πρώτο χρόνο! Δείτε το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων (Βίντεο)

Celebrity Stories Χτες
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του μωρού τους με ένα συγκινητικό οικογενειακό πάρτι