E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Σολωμού: Ο γιος μου ζει από τα 13 με τον πατέρα του

«Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε»

Δημοσίευση 3/12/2020 | 21:32

Μαρία Σολωμού: Ο γιος μου ζει από τα 13 με τον πατέρα του

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γιο της, την καραντίνα αλλά και τη θέση του έρωτα στη ζωή της.

Για τον γιο της Αλέξανδρο, που έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, η Μαρία Σολωμού είπε: «Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος.

Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του» εξήγησε η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού επίσης, εξήγησε ότι η πρώτη καραντίνα της έκανε καλό καθώς πέρασε «ονειρικά».

«Τα τελευταία 17 χρόνια ήμουν συνεχώς σε σχέση. Είναι τυχαίο. Το όνειρό μου είναι να είμαι μόνη. Μενταλιτέ single. Είχα πάντα είχα σοβαρό “σύνδρομο ανεξαρτησίας”. Είναι τυχαίο. Μου έχει συμβεί κανά δυο φορές να έχω ομολογήσει σε σύντροφό μου ότι έχω ερωτευτεί κάποιον άλλον. Έχω τιμωρηθεί γι’ αυτό γιατί δεν έπρεπε να το κάνω. Αυτά γυρνάνε με έναν τρόπο» είπε η Μαρία Σολωμού και συμπλήρωσε: «Θέλω να επαναπροσδιορίσω στο μυαλό μου τι πάει να πει σχέση για μένα. Πραγματικά το τερμάτισα. Θα ήθελα κάτι που να είναι στη φόρμα τη δική μου. Θα αλλάξω το μοτίβο των σχέσεων».

«Με την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα λέω “όχι με έναν άνθρωπο, ποτέ!”. Δεν μπορώ να φανταστώ το “για πάντα”. Αυτή τη στιγμή δεν την έχω αυτή τη λογική. Είμαστε άνθρωποι και αλλάζουμε. Εγώ όταν σκέφτομαι παλιές μου σχέσεις και τις βλέπω μετά από χρόνια λέω “πώς γίνεται να ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και να έφαγα χρόνια;”» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γέννησε η Αννα Κορακάκη – Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της

Tabloid 08.02.2026
«Γεννήθηκε η αγάπη αυτή, που ξεπερνάει όλες τις λέξεις», εξομολογήθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού

Μάχη για την κληρονομιά €200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ: Τη διεκδικεί άγνωστος, τι θα ακολουθήσει

Tabloid 08.02.2026
Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, μια δικαστική προσφυγή απειλεί να ανατρέψει τα τελευταία του σχέδια για το ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του

Έλενα Τοπαλίδου: Υποδύομαι τον Σατανά στη νέα ταινία του Νίκολας Κέιτζ

Tabloid 08.02.2026
Όπως φανέρωσε η γνωστή ηθοποιός, δεν φοβάται τις αντιδράσεις

Ιωάννα Τούνη: Στην Έρημο με τον σύντροφό της – «Ήθελα να έρθω σαν τρελή σε αυτό το ξενοδοχείο!»

Tabloid 08.02.2026
Και το μαγευτικό ταξίδι - έκπληξη με τον σύντροφο της για τον ένα χρόνο σχέσης δεν έχει τελειωμό!

Κοκλώνης για Καινούργιου: «Για μένα ήταν αδερφή! Σε άλλες συνθήκες θα ήμουν εκεί στο μαιευτήριο»

Tabloid 08.02.2026
Κάποτε ήταν αχώριστοι ο ένας από τον άλλον, αλλά τον τελευταίο ένα χρόνο η σχέση τους έχει «παγώσει»

Αποχώρησε από την εκπομπή η Ναταλία Γερμανού: «Σας ζητώ συγγνώμη, είμαι χάλια»

Tabloid 08.02.2026
Η παρουσιάστρια ενημέρωσε το κοινό και τους συνεργάτες της ότι τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από έντονες ημικρανίες

Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν μ` αρέσει ο Σμαραγδής σαν σκηνοθέτης»

Tabloid 08.02.2026
Ο ηθοποιός σχολίασε τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από την ταινία «Καποδίστριας» αλλά και στη χρηματοδότηση της παραγωγής

Μελίνα Νικολαΐδη: Έγινε 22 χρονών ‑ Η εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή

Tabloid 08.02.2026
Γενέθλια έχει σήμερα η Μελίνα Νικολαΐδη και φυσικά το γιόρτασε όπως ακριβώς ήθελε

Super Bowl 2026: Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στη μεγάλη αθλητική βραδιά των ΗΠΑ

Tabloid 08.02.2026
Ο Bad Bunny θα αναλάβει το σόου του ημιχρόνου - Ποιος θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ;

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει «Από τις σειρές έχω βγάλει… 821.326 ευρώ!»

Tabloid 08.02.2026
Όσα αποκάλυψε στη νέα του συνέντευξη

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ατάκα της όταν έμαθε πως σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα γάμου

Tabloid 08.02.2026
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος στην Αφροδίτη Γραμμέλη για την εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»