E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Σολωμού: Ο γιος μου ζει από τα 13 με τον πατέρα του

«Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε»

Δημοσίευση 3/12/2020 | 21:32

Μαρία Σολωμού: Ο γιος μου ζει από τα 13 με τον πατέρα του

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γιο της, την καραντίνα αλλά και τη θέση του έρωτα στη ζωή της.

Για τον γιο της Αλέξανδρο, που έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, η Μαρία Σολωμού είπε: «Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος.

Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του» εξήγησε η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού επίσης, εξήγησε ότι η πρώτη καραντίνα της έκανε καλό καθώς πέρασε «ονειρικά».

«Τα τελευταία 17 χρόνια ήμουν συνεχώς σε σχέση. Είναι τυχαίο. Το όνειρό μου είναι να είμαι μόνη. Μενταλιτέ single. Είχα πάντα είχα σοβαρό “σύνδρομο ανεξαρτησίας”. Είναι τυχαίο. Μου έχει συμβεί κανά δυο φορές να έχω ομολογήσει σε σύντροφό μου ότι έχω ερωτευτεί κάποιον άλλον. Έχω τιμωρηθεί γι’ αυτό γιατί δεν έπρεπε να το κάνω. Αυτά γυρνάνε με έναν τρόπο» είπε η Μαρία Σολωμού και συμπλήρωσε: «Θέλω να επαναπροσδιορίσω στο μυαλό μου τι πάει να πει σχέση για μένα. Πραγματικά το τερμάτισα. Θα ήθελα κάτι που να είναι στη φόρμα τη δική μου. Θα αλλάξω το μοτίβο των σχέσεων».

«Με την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα λέω “όχι με έναν άνθρωπο, ποτέ!”. Δεν μπορώ να φανταστώ το “για πάντα”. Αυτή τη στιγμή δεν την έχω αυτή τη λογική. Είμαστε άνθρωποι και αλλάζουμε. Εγώ όταν σκέφτομαι παλιές μου σχέσεις και τις βλέπω μετά από χρόνια λέω “πώς γίνεται να ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και να έφαγα χρόνια;”» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Είχα εμμονή μαζί της»: Η αποκάλυψη του Jacob Elordi για συμπρωταγωνίστριά του

Celebrity Stories 27.01.2026
Η χημεία τους που αναμένεται να καθηλώσει – «Ήθελα πάντα να είμαι δίπλα της»

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Από μικρή ήμουν κατά του γάμου – Θα άλλαζα κάποιες ερωτικές επιλογές μου»

Tabloid Χτες
Για τις πεποιθήσεις της, τις προσωπικές της επιλογές αλλά και για το τι θα άλλαζε στην ζωή της, μίλησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Λίλα Μπακλέση: «Πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και ήθελα να πεθάνω μετά το Ταμάμ, πάθαινα κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον»

Λένα Δροσάκη: «Η μαμά μου με είχε ρωτήσει αν ήμουν γκέι και αν μου άρεσαν οι γυναίκες»

Tabloid Χτες
Ήμουν αγοροκόριτσο, ήταν πολύ έντονο το αντρικό κομμάτι, ανέφερε η ηθοποιός

Νεφέλη Μεγκ: «Φτάνει ρε φίλε, έχουν περάσει 3 χρόνια, δε θέλω να πω κάτι άλλο και να δώσω άλλη έκταση»

Tabloid Χτες
«Βλέπω τον Λιάγκα γιατί μου δίνει ψωμάκι για τα social», συμπλήρωσε η Νεφέλη Μεγκ

Τάνια Τσανακλίδου: Η ιστορία πίσω από το «Μαμά γερνάω» – «Πήγα στο μνήμα της μαμάς μου και το έβαλα τέρμα δυνατά»

Tabloid Χτες
Η Τάνια Τσανακλίδου αποκάλυψε πως η ασθένεια της μητέρας της ανέτρεψε τα σχέδια της να μεταναστεύσει στην Αμερική

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Είναι προσωπική μου αποτυχία

Tabloid Χτες
Σταματά η λειτουργία του The Birth Center -

Εύη Δρούτσα: Κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων μετά την κλοπή 22.000 ευρώ στο σπίτι της

Tabloid Χτες
Η στιχουργός έπεσε θύμα απάτης από επιτήδειους που παρίσταναν του υπάλληλους της ΔΕΔΔΗΕ

Η Σίντνεϊ Σουίνι ανέβηκε στην πινακίδα του Χόλιγουντ και κρέμασε... σουτιέν ‑ Δείτε το βίντεο

Social Χτες
Σύμφωνα με πληροφορίες, το γύρισμα έγινε με σκοπό την προώθηση της νέας επιχειρηματικής της δραστηριότητας στον χώρο των εσωρούχων

Ο συμπρωταγωνιστής της Σάντρα Μπούλοκ στην ταινία «The Blind Side» δίνει μάχη για τη ζωή του

Tabloid Χτες
Σελίδα GoFundMe κάνει λόγο για σοβαρή λοίμωξη αίματος

Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη

Tabloid Χτες
Το πρώτο σχόλιο της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου μετά τον θάνατό της