E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζένη Μπότση: Ο λόγος που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Όσα είπε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή DOT

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2020 | 18:17

Τζένη Μπότση: Ο λόγος που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Καλεσμένη στην εκπομπή DOT βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (28/11), η Τζένη Μπότση και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πώς είναι η ζωή της με την ενός έτους κόρη της, Αλίκη. Δε δίστασε μάλιστα να εξηγήσει και τους λόγους που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της.

«Δεν ήθελα να το μάθει κανένας. Γέννησα Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου έμαθε για την εγκυμοσύνη τον Αύγουστο. Δηλαδή δεν είναι ότι το έκρυψα από τα media. Ήθελα να το κρατήσω για μένα για να είμαι ήρεμη, ήσυχη και μην αρχίσει ο καθένας “πρόσεξε μην κάνεις εκείνο, αυτό. Πρόσεχε μην κάθεσαι έτσι, μη κάθεσαι σταυροπόδι”. Εγώ έκανα τα μποστάνια μου, έσκυβα, κολυμπούσα, έκανα τα πάντα και δεν ήθελα κάποιος να μου βάλει ενοχές. Πολύ λίγοι ήξεραν την εγκυμοσύνη. Οι γονείς μου έπαθαν σοκ. Ο πατέρας μου δεν μίλαγε, έκλαιγε. Η μαμά μου το έμαθε σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη γιατί έπρεπε να κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και της το είπα τότε για να της δώσω δύναμη. “Κοίταξε να δεις, θέλω να σου πω κάτι, είμαι έγκυος” και τρελάθηκε. Ως έγκυος δεν έβγαινα από το σπίτι, έκανα lockdown. Περίμενα να γεννήσω και να πάρω τους δρόμους και πάνω που είχαμε ξεκινήσει να βγαίνουμε και αρχίσαμε τις βόλτες… μέσα.

Θεωρώ ότι η γυναίκα που λέει ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδο της ζωής της… κι εγώ ξέρω την κουμπάρα μου την Έλλη Κοκκίνου.. δεν μπορώ να το καταλάβω. Στην εγκυμοσύνη ήμουν ζεν και ο άντρας μου. Με τον Αλέξανδρο είμαστε 7 χρόνια μαζί και δεν έχουμε παντρευτεί. Είναι μύθος ότι πρέπει να παντρευτείς όταν κάνεις παιδί» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπότση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το συγκινητικό «αντίο» του Σιλβέστερ Σταλόνε στον Τσακ Νόρις: Ήταν σπουδαίος άνθρωπος

Social 20.03.2026
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία The Expendables 2 το 2012

Μπραντ Πιτ: Ποιος Έλληνας ηθοποιός θα παίξει στην ταινία του

Tabloid 20.03.2026
Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράφουν σύμφωνο εμπιστευτικότητας, προκειμένου να μην διαρρεύσουν πληροφορίες.

Θύμα ξυλοδαρμού πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Tabloid 20.03.2026
Η ένταση που προέκυψε ανάμεσα σε θαμώνες εξελίχθηκε σε καβγά, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να δέχεται επίθεση

Τηλεθέαση‑πρωινή ζώνη: Ποιος «έκλεψε» την πρωτιά από την Καινούργιου

TV Buzz 20.03.2026
Τι έγινε στην πρωινή ζώνη της Πέμπτης;

Από talent show… με Όσκαρ στα χέρια της: H απίθανη πορεία της Jessie Buckley

Tabloid 20.03.2026
Από reality τηλεόραση, βρέθηκε λίγα χρόνια μετά να δουλεύει με τεράστια ονόματα

Παναγιώτης Κουτσουμπής: «Η Κατερίνα λόγω εγκυμοσύνης τρώει παραπάνω, έχει αδυναμία στα burgers»

Tabloid Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποκαλύπτει τα μυστικά της Κατερίνας Καινούργιου

Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει: «Οι γυναίκες με αποδοκίμασαν φουλ»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μιλά για το «αποτυχημένο πείραμα» στο Instagram, την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκες και τη φιλοσοφία της για την ανατροφή του γιου της