E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζένη Μπότση: Ο λόγος που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Όσα είπε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή DOT

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2020 | 18:17

Τζένη Μπότση: Ο λόγος που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Καλεσμένη στην εκπομπή DOT βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (28/11), η Τζένη Μπότση και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πώς είναι η ζωή της με την ενός έτους κόρη της, Αλίκη. Δε δίστασε μάλιστα να εξηγήσει και τους λόγους που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της.

«Δεν ήθελα να το μάθει κανένας. Γέννησα Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου έμαθε για την εγκυμοσύνη τον Αύγουστο. Δηλαδή δεν είναι ότι το έκρυψα από τα media. Ήθελα να το κρατήσω για μένα για να είμαι ήρεμη, ήσυχη και μην αρχίσει ο καθένας “πρόσεξε μην κάνεις εκείνο, αυτό. Πρόσεχε μην κάθεσαι έτσι, μη κάθεσαι σταυροπόδι”. Εγώ έκανα τα μποστάνια μου, έσκυβα, κολυμπούσα, έκανα τα πάντα και δεν ήθελα κάποιος να μου βάλει ενοχές. Πολύ λίγοι ήξεραν την εγκυμοσύνη. Οι γονείς μου έπαθαν σοκ. Ο πατέρας μου δεν μίλαγε, έκλαιγε. Η μαμά μου το έμαθε σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη γιατί έπρεπε να κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και της το είπα τότε για να της δώσω δύναμη. “Κοίταξε να δεις, θέλω να σου πω κάτι, είμαι έγκυος” και τρελάθηκε. Ως έγκυος δεν έβγαινα από το σπίτι, έκανα lockdown. Περίμενα να γεννήσω και να πάρω τους δρόμους και πάνω που είχαμε ξεκινήσει να βγαίνουμε και αρχίσαμε τις βόλτες… μέσα.

Θεωρώ ότι η γυναίκα που λέει ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδο της ζωής της… κι εγώ ξέρω την κουμπάρα μου την Έλλη Κοκκίνου.. δεν μπορώ να το καταλάβω. Στην εγκυμοσύνη ήμουν ζεν και ο άντρας μου. Με τον Αλέξανδρο είμαστε 7 χρόνια μαζί και δεν έχουμε παντρευτεί. Είναι μύθος ότι πρέπει να παντρευτείς όταν κάνεις παιδί» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπότση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο αρραβώνας που δεν κατέληξε ποτέ σε γάμο: Μάθαμε τα πάντα για τη σχέση, τίποτα για το χωρισμό

Celebrity Stories 24.01.2026
Όταν η καριέρα απογειώνεται και ο έρωτας μένει πίσω: Ο χωρισμός της Sydney Sweeney

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 24.01.2026
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Συγκινεί η Μαριάννα Τουμασάτου για τον πατέρα της: «Φόρεσε παπούτσια 13 χρονών, μέχρι τότε ήταν ξυπόλητος»

Tabloid 24.01.2026
«Η αδερφή της γιαγιάς μου είχε παντρευτεί έναν εγκληματία που τη χτυπούσε. Ο μπαμπάς μου του επιτέθηκε»

Καίτη Γκρέυ: «Πλαστή η διαθήκη σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω», δηλώνει η δικηγόρος του γιου της

Tabloid Χτες
Αγωγή προσβολής της διαθήκης κατέθεσε ο Φίλιππος Ηλιάδης

Eurovision 2026: «Καλπάζει» η Ελλάδα στα στοιχήματα – Η πρώτη γεύση από τη live ερμηνεία του Ακύλα

TV Buzz Χτες
11, 13 και 15 Φεβρουαρίου οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός αντίστοιχα

Λάκης Γαβαλάς: «Θα σχεδιάσω ταφόπλακες από μάρμαρο»

TV Buzz Χτες
«Κόκκαλο» ο Γιώργος Λιάγκας

«Η Αννα Λιβαθυνού έπαθε μεγάλο σοκ και έκλαιγε με λυγμούς»

Media Χτες
Η Αννα Λιβαθυνού έκανε unfollow τον Παναγιώτη Στάθη μετά την αποχώρησή της από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Η Κιάρα Φεράνι μετά το σκάνδαλο με το Pandoro, ποζάρει τόπλeς

Tabloid Χτες
Λίγες ημέρες μετά την απαλλαγή της από τις κατηγορίες για απάτη