E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζένη Μπότση: Ο λόγος που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Όσα είπε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή DOT

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2020 | 18:17

Τζένη Μπότση: Ο λόγος που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

Καλεσμένη στην εκπομπή DOT βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (28/11), η Τζένη Μπότση και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πώς είναι η ζωή της με την ενός έτους κόρη της, Αλίκη. Δε δίστασε μάλιστα να εξηγήσει και τους λόγους που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της.

«Δεν ήθελα να το μάθει κανένας. Γέννησα Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου έμαθε για την εγκυμοσύνη τον Αύγουστο. Δηλαδή δεν είναι ότι το έκρυψα από τα media. Ήθελα να το κρατήσω για μένα για να είμαι ήρεμη, ήσυχη και μην αρχίσει ο καθένας “πρόσεξε μην κάνεις εκείνο, αυτό. Πρόσεχε μην κάθεσαι έτσι, μη κάθεσαι σταυροπόδι”. Εγώ έκανα τα μποστάνια μου, έσκυβα, κολυμπούσα, έκανα τα πάντα και δεν ήθελα κάποιος να μου βάλει ενοχές. Πολύ λίγοι ήξεραν την εγκυμοσύνη. Οι γονείς μου έπαθαν σοκ. Ο πατέρας μου δεν μίλαγε, έκλαιγε. Η μαμά μου το έμαθε σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη γιατί έπρεπε να κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και της το είπα τότε για να της δώσω δύναμη. “Κοίταξε να δεις, θέλω να σου πω κάτι, είμαι έγκυος” και τρελάθηκε. Ως έγκυος δεν έβγαινα από το σπίτι, έκανα lockdown. Περίμενα να γεννήσω και να πάρω τους δρόμους και πάνω που είχαμε ξεκινήσει να βγαίνουμε και αρχίσαμε τις βόλτες… μέσα.

Θεωρώ ότι η γυναίκα που λέει ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδο της ζωής της… κι εγώ ξέρω την κουμπάρα μου την Έλλη Κοκκίνου.. δεν μπορώ να το καταλάβω. Στην εγκυμοσύνη ήμουν ζεν και ο άντρας μου. Με τον Αλέξανδρο είμαστε 7 χρόνια μαζί και δεν έχουμε παντρευτεί. Είναι μύθος ότι πρέπει να παντρευτείς όταν κάνεις παιδί» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπότση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Tabloid 02.11.2025
Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μαρίνα Καλογήρου: «Νιώθω σαν μοναχή μέσα στον κόσμο, στα μοναστήρια βρίσκω τον εαυτό μου»

Tabloid 02.11.2025
Όπως φανέρωσε, σχηματίζεται οργάνωση για τα θύματα κακοποίησης - «Δουλεύουμε πολλοί άνθρωποι με πολλή αγάπη γι’ αυτό»

Ελένη Φουρέιρα: Η εξομολόγηση για τον γιο της – «Για πολύ καιρό έλεγε μόνο μπαμπά, σκεφτόμουν ότι κάτι έχω κάνει λάθος»

Tabloid 02.11.2025
Η Ελένη Φουρέιρα, πριν από μια εβδομάδα, παρουσίασε όλα τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, με τίτλο «Hybrid», σε ένα εντυπωσιακό πάρτι στο Lohan

Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη – Πέθανε η μητέρα της

Tabloid 02.11.2025
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Αγγελική Νικολούλη

ΛΕΞ: Αποθεώθηκε στη Θεσσαλονίκη ‑ Πάνω από 45.000 άτομα στο Καυτανζόγλειο

Tabloid 02.11.2025
Πλήθος κόσμου, από την Κοζάνη μέχρι την Κέρκυρα, στη συναυλία του ΛΕΞ

Τι είναι τελικά η βεντέτα και τι ο σασμός

Social 02.11.2025
Δύο οικογένειες, δεμένες με δεκαετίες αντιπαλότητας, βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες, με δύο ακόμη νεκρούς και ένα ολόκληρο χωριό να προσπαθεί να αποτρέψει την επόμενη πράξη του δράματος

Για χάρη του Halloween η Ιρίνα Σάικ έγινε… Τσιτσιολίνα!

Tabloid Χτες
«Αιώνιο είδωλο» χαρακτήρισε την πορνοστάρ και βουλευτίνα

Πώς δύο «φουσκωτοί» οδήγησαν τον Τανιμανίδη σε κρατητήρια στην Βραζιλία

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής για ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του για την εκπομπή «World Party»