E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξης Γεωργούλης: Ένταση με Τσουρό στον αέρα της εκπομπής «Δεν ξέρεις τι λες»

Ενώ η Ναταλία Γερμανού υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τον Αλέξη, αργότερα η συζήτηση δεν εξελίχθηκε ομαλά.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2020 | 17:45

Αλέξης Γεωργούλης: Ένταση με Τσουρό στον αέρα της εκπομπής «Δεν ξέρεις τι λες»

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται ήταν ο Αλέξης Γεωργούλης! Και ενώ η Ναταλία Γερμανού υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τον Αλέξη, αργότερα η συζήτηση δεν εξελίχθηκε ομαλά. Ο Αλέξης Γεωργούλης, μάλιστα, αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωση του για την αμοιβή που λαμβάνει ως ευρωβουλευτής και εκεί ξεκίνησε ένας on air καβγάς με τον Κώστα Τσούρο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Ασχολούμαι με τον Πολιτισμό μέσα στην πολιτική. Εκεί είναι το μεγάλο όνειρο που θέλω να εκπληρώσω, εκεί είναι η ενέργεια που θέλω να δώσω. Δεν το έχω μετανιώσει. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω την πολιτική, χρειάζομαι ακόμη περισσότερα στοιχεία. Δεν είναι αυτό που θα περίμενα να δω… Τον Πολιτισμό από αυτό το πόστο τον βοηθώ πολύ, αλλά δεν φαίνεται ακόμη. Θέλω να κάνω κάποια έργα και να προσπαθήσω να τα ολοκληρώσω. Μπερδεύουμε τον πολιτικό με τον celebrity. Celebrity γίνεσαι με βάση αυτά που έχεις κάνει. Δεν είναι επάγγελμα ο celebrity. Εγώ δεν το έχω κάνει επάγγελμα…Χρεώνω στον εαυτό μου τη διορατικότητα που έπρεπε να έχω στις κακοτοπιές. Αν τα βάλεις στη σειρά και πεις τι έχω κάνει και τι έχει βγει στον αέρα, θα δεις πως ό,τι κι αν κάνεις κάτι θα πούνε», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Αν σχολιάσουμε την τελευταία σου δήλωση με τα 25.000 και…» ξεκίνησε να λέει τότε ο Κώστας Τσουρός με τον Αλέξη Γεωργούλη να του απαντά: «Ποια ήταν η τελευταία μου δήλωση ξέρεις;».

Κώστας Τσουρός: «Ότι ο μισθός σου είναι 25.000»

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν είχα πει αυτό»

Κώστας Τσουρός: «Μα αυτό είχες πει επί λέξη».

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν είπα αυτό».

Κώστας Τσουρός: «Μα αυτό ακούσαμε εμείς».

Αλέξης Γεωργούλης: «Είδες τι γίνεται; Δεν άκουσες τι είπα στην επόμενη εκπομπή. Άκουσες μόνη τη μία».

Κώστας Τσουρός: «Όχι άκουσα και την επόμενη που είπες ότι έγινε μοντάζ. Εγώ ξανάκουσα το απόσπασμα που έπαιξε η άλλη εκπομπή».

Αλέξης Γεωργούλης: «Αυτό που έδειξα εγώ; Το απόσπασμα που πραγματικά έγινε. Το απόσπασμα στην Καινούργιου; Έλεγα ότι τα 25.000 αντιστοιχούν στα έξοδα του γραφείου».

Κώστας Τσουρός: «Δεν το είπες αυτό».

Αλέξης Γεωργούλης: «Πάμε στοίχημα; Τι θα χάσεις; Να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς. Δεν σε προσβάλλω. Πάμε στοίχημα τις δουλειές μας».

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Αλέξης Γεωργούλης του είπε. “Αν έχεις λάθος εσύ να χάσεις τη δουλειά σου” και όταν ο Κώστας Τσουρός του είπε “αν έχεις μια θέση και εισαι ευρωβουλευτής πρέπει να ξέρεις τι λες”, ο Αλέξης του απάντησε: Και συ είσαι σε μια θέση, είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες”!

Τα αίματα άναψαν ο εκνευρισμός και των δυο ήταν εμφανής μέχρι που η Ναταλία έκανε την παρέμβασή της και ηρέμησαν τα πνεύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Τι δουλειά έκανε πραγματικά η Anna Nicole Smith πριν γίνει διάσημη;

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Εμεινε στην ποπ κουλτούρα κυρίως για τη θυελλώδη προσωπική της ζωή

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left Χτες
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left Χτες
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης

Δέσποινα Καμπούρη σε Γιώργο Λιάγκα: «Με στενοχώρησες, με είπες ψηφοφόρο της Καρυστιανού»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δέσποινα Καμπούρη φαίνεται πως… ξάφνιασε τον Γιώργο Λιάγκα κατά τη διάρκεια του Πρωινού του ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου

Sheryl Crow : Ο αρραβωνιαστικός της έβγαινε με άλλη ενώ εκείνη έκανε θεραπείες για τον καρκίνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση που τελείωσε μέσα σε μία εβδομάδα κρίσης

Μίλτος Καρατζάς: «Ο γιος μου με βρήκε λιπόθυμο στο πάτωμα – Ήμουν 5 εβδομάδες σε κώμα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός μουσικός παραγωγός σπάει τη σιωπή του και περιγράφει τη δραματική διάγνωση των γιατρών!