E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θοδωρής Παπαλουκάς: Η κατάθλιψη που βίωσε σταματώντας το μπάσκετ

Αποκαλυπτικός ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2020 | 12:47

Θοδωρής Παπαλουκάς: Η κατάθλιψη που βίωσε σταματώντας το μπάσκετ

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Χιούστον το λύσαμε» ήταν χθές (27/11) ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάθλιψη που πέρασε όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μιλώντας για το τέλος της μπασκετικής του καριέρας αποκάλυψε ότι δεν ήταν μία εύκολη περίοδος για εκείνον. «Πέρασα κατάθλιψη. Είναι φυσιολογικό. Πρέπει να σκοτώσεις τον παίκτη μέσα σου. Είναι Ένα – δύο χρόνια δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Ξαφνικά δεν έχεις πρόγραμμα. Για δύο χρόνια έκανα πράγματα που στερήθηκα, έπινα καφέδες, έβγαινα και ένα πρωί λες "ok, αυτή η ζωή τελείωσε και πρέπει να συνεχίσω"». είπε ο πρώην μπασκετμπολίστας.

«Θα μπορούσα να συνεχίσω σωματικά, αλλά όχι εγκεφαλικά. Όταν έχεις βγάλει κάποια λεφτά, έχεις νιώσει δόξα και βλέπεις ότι αρχίζει η "κάτω βόλτα" θες να φύγεις με ψηλά το κεφάλι», είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, που το καλοκαίρι του 2013 ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2013, η Ευρωλίγκα τον βράβευσε ως «Θρύλο της διοργάνωσης», ενώ βραβεύτηκε και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την προσφορά του στο σύλλογο. Στις 12 Αυγούστου 2020, ανακοινώθηκε από την Ευρωλίγκα ότι αποτελεί μέλος της κορυφαίας δεκάδας (ομάδας) του Ολυμπιακού στη δεκαετία 2010-2020, όντας όγδοος σε ψήφους του κοινού με ποσοστό 55.87%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Hilary Duff «έσπασε» 18 χρόνια σιωπής – Το τραγούδι που μιλάει για τον καβγά με την αδερφή της

Celebrity Stories 22.01.2026
Με το συγκινητικό «We Don’t Talk» η ηθοποιός αφήνει αιχμές για τη ρήξη με τη Haylie Duff και απλώνει δημόσια κλαδί ελιάς για συμφιλίωση

Ανατρίχιασαν στο X με την Ευαγγελία Μουμούρη στο φινάλε του «Ριφιφί»

Social Χτες
Μυθική ερμηνεία, υποκλινόμαστε στο μέγεθος του ταλέντου της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η σχέση μου με τη ζυγαριά είναι αηδιαστική» – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο

Tabloid Χτες
«Νομίζω ότι είμαι σε μια πολύ καλύτερη στιγμή σε σχέση με την αγάπη στον εαυτό μου από ό,τι παλιότερα»

Snik: «Σε δύο μήνες γεννάμε» – Η αναφορά στην σύντροφό του και η απάντηση για γάμο

Tabloid Χτες
Ο Snik μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 μόλις δύο μήνες πριν γίνει πατέρας

Αγελάδα στην Αυστρία πήρε ένα σκουπόξυλο για να ξυστεί: «Το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό χρήσης εργαλείου από βοοειδές»

Social Χτες
«Τα βοοειδή μπορεί να είναι πιο ικανά νοητικά από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα»

Η πρώην του Μπρούκλιν Μπέκαμ κατηγορεί δημόσια τη μητέρα του, Βικτόρια: Ποτέ δεν με συμπάθησε

Tabloid Χτες
Η Τάλια Στορμ δηλώνει «ομάδα Μπρούκλιν» και περιγράφει περιστατικά από τη σχέση τους

Marseaux: Η απάντησή της στην Εύη Δρούτσα για το απαράδεκτο σχόλιο για το σώμα της

Tabloid Χτες
Η στιχουργός σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας λέγοντας ότι «δεν έχει το υπέροχο σώμα για να το βγάλει έξω»

Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής

Tabloid Χτες
Στο νοσοκομείο τον συνόδευσαν η σύζυγός του και ένας φίλος