E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόντρα Καράβα – Παπαγεωργίου: Τι απαντά στην παρουσιάστρια ο coach του GNTM

Γιατί έχουν έρθει σε ρόσο μεγάλη αντιπαράθεση

Δημοσίευση 26/11/2020 | 12:10

Κόντρα Καράβα – Παπαγεωργίου: Τι απαντά στην παρουσιάστρια ο coach του GNTM

Μία νέα διαμάχη ξεκίνησε στη showbiz ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ο coach του φετινού κύκλου του Greece’s Next Top Model ήρθε σε αντιπαράθεση με τους διαγωνιζόμενους στο επεισόδιο της Τρίτης, μιας και κάποιοι από αυτούς αμφισβήτησαν την επιλογή του και κατ’ επέκταση τις γνώσεις του πάνω στη μόδα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από τον αέρα της εκπομπής “Pop up” σχολίασε τα όσα έγιναν στο επεισόδιο του reality μόδας αναφέροντας: “Όταν έχεις δώσει το θάρρος από μόνος σου στα παιδιά και τους βάζεις μια δοκιμασία και τους λες θα αποφασίσω εγώ, αποφάσισε αντικειμενικά -που εγώ το δέχομαι ότι αποφάσισε αντικειμενικά, εννοείται.

Ο καθένας έχει τη γνώμη του, για εμάς τους υπόλοιπους είναι υποκειμενική, αλλά η δική του είναι αντικειμενική. Και είναι από πίσω σου, δίπλα σου με το τάμπλετ λες και είστε φίλοι και λέτε αυτό έτσι κι έτσι και μετά την άλλη μέρα του λες εγώ είμαι ο coach και δεν πρέπει να μιλάτε έτσι.

Δεν μπορείς να απαιτείς από τους άλλους όταν τους έχεις αφήσει να μπουν στο χώρο σου, τους έχεις δώσει το δικαίωμα να μιλήσουν και μιλάτε λες και είστε φίλοι και πίνετε καφέ, να απαιτείς ξαφνικά τον σεβασμό τους και να μη μιλάνε. Τον σεβασμό τον κερδίζεις”.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” και έδωσε τη δική του απάντηση για όσα ειπώθηκαν. “Έχω κάνει πελάτες που είναι μεγαθήρια στον χώρο. Και όταν λέω ότι έχω κάνει, έχω κάνει. Έχω υλικό που αποδεικνύονται εμπράκτως.

Αυτό που είχα να κάνω ήταν να αναδείξω τον εαυτό μου και να βγάλω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου πάνω στο αντικείμενο που λέγεται μόδα. Δεν γνωρίζω τι έχει κάνει η Ηλιάνα. Το κορίτσι προφανώς για να το λέει έχει κάνει πράγματα. Στο GNTM βλέπω τον πραγματικό Γιώργο, οπότε το προσωπικό στοίχημα είναι κερδισμένο”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης έπεσε θύμα ληστείας

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Υπάρχουν σκληροί και άκαρδοι άνθρωποι εκεί έξω»

Κόρη Πάολας: «Κυκλοφορώ σαν αποτυχημένο υαλουρονικό»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Το τσίμπημα που της παραμόρφωσε το πρόσωπο

Γερονικολού για τα σχόλια επειδή δεν μαγειρεύει: «Το σπίτι είναι ευθύνη και των δύο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η ηθοποιός έσπασε τη σιωπή της μέσω Instagram, αντιδρώντας στα σχόλια που προκάλεσε η αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Θάνος Μπίρκος: Tο σοβαρό πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε στο στρατό

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υπνική άπνοια που αντιμετώπισε και την απρόσμενη στιγμή που την αποκάλυψε στη θητεία του.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει με νέα σειρά

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η αγαπημένη σεναριογράφος και ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Το ειδύλλιο που σόκαρε το Χόλιγουντ: Παράτησε την έγκυο σύντροφό του για μια 24χρονη σταρ και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μια σχέση που ξεκίνησε στα γυρίσματα και προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο - και μια απρόσμενη επανασύνδεση 20 χρόνια μετά

Σάλος στα social media: Ο Benny Blanco φίλησε το στήθος της Selena Gomez δημόσια

E-Daily 3.Left Χτες
Το στιγμιότυπο που το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πρόσωπο πολυτελούς project στο Ισραήλ – Μια επιλογή που ήδη φέρνει αντιδράσεις

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στο Ισραήλ, τη στιγμή που πολλοί σταρ αποφεύγουν κάθε δημόσια σύνδεση με τη χώρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη αλήθεια για τους «Απαράδεκτους» – «Ήμουν έτοιμος να αρνηθώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς παρ` ολίγον να μην συμμετάσχει στη θρυλική σειρά

Στη Μύκονο ο Βαγγέλης Παυλίδης: Διακοπές στον Πάνορμο για τον σούπερ σταρ της Μπενφίκα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Στιγμές ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα, μακριά από τα γήπεδα και την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων