E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει πως είναι σε σχέση

Τι λέει για τον σύντροφό της

Δημοσίευση 18/11/2020 | 10:40

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει πως είναι σε σχέση

Καλεσμένη στην εκπομπή Direct με τον Τάκη Χατζή είναι σήμερα το βράδυ η Ναταλία Γερμανού. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day βλέπουμε τη γνωστή παρουσιάστρια να απαντάει για τις σχέσεις που είχε με μικρότερους άντρες, ενώ παραδέχεται πρώτη φορά πως αυτή την περίοδο είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο εκτός του χώρου.

«Έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να είναι με νεαρότερους άντρες, οι άλλες μισές ήταν με συνομήλικους και μεγαλύτερους. Αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί δεν είχε πλάκα να πουν ότι αυτός είναι μεγαλύτερός της. Δεν μαγειρεύω καθόλου. Πρέπει να μαγειρέψει ο άλλος. Προσπαθεί… Ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου.

Με εκνευρίζει η αδικία και η ασυνέπεια. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση και τη βρίζουν. Είναι το μέσο που σε ταϊζει», είπε η Ναταλία Γερμανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories Χτες
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories Χτες
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»