E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης: «Μου λένε…πάρε τηλέφωνο τον κερατά»

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης από το GNTM εξομολογείται

Δημοσίευση 11/11/2020 | 15:57

Πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης: «Μου λένε…πάρε τηλέφωνο τον κερατά»

Ο Διονύσης επιβεβαίωσε τη σχέση της Μαριαγάπης με τον Αιμιλιάνο.

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης από το GNTM, ο Διονύσης Κριζέας, μίλησε στο Pop Up και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο για το χωρισμό τους, επιβεβαίωσε τα φήμες που θέλουν την διαγωνιζόμενη να είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο, ενώ αποκάλυψε και τι του στέλνουν στα social media.

«Δεν είμαι, ήμουν το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Είναι αστείο αυτό που είπε η μητέρα της, δεν υπήρχε πλατωνική και σχολική σχέση, είχαμε μια κανονική σχέση που δεν τελειώσει μόλις μπήκε στο παιχνίδι, όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί, μετά τελείωσε η σχέση μας. Δεν ήμασταν μαζί αρκετό καιρό, αλλά ένα σεβαστό διάστημα.

Προφανώς τα είπε γιατί θέλει να προστατέψει τη Μαριαγάπη. Κανένα παιδί 19 χρονών δεν δίνει το λογαριασμό του Instagram στη μαμά του, είναι ακραίο. Είχαμε άριστη σχέση με την κυρία Κατερίνα, η οποία με είχε πείσει να την περιμένω και μην πιστεύω τα δημοσιεύματα.

Ένας γνωστός μου που πέρασε από το GNTM μου επιβεβαίωσε ότι έχουν σχέση με τον Αιμιλιάνο. Μου στέλνουν μηνύματα… πάρε τηλέφωνο τον κερατά, χριστουγεννιάτικα κερατάκια. Τα αντιμετωπίζω με χιούμορ, δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό», είπε ο Διονύσης Κριζέας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο αρραβώνας που δεν κατέληξε ποτέ σε γάμο: Μάθαμε τα πάντα για τη σχέση, τίποτα για το χωρισμό

Celebrity Stories 24.01.2026
Όταν η καριέρα απογειώνεται και ο έρωτας μένει πίσω: Ο χωρισμός της Sydney Sweeney

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 24.01.2026
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Συγκινεί η Μαριάννα Τουμασάτου για τον πατέρα της: «Φόρεσε παπούτσια 13 χρονών, μέχρι τότε ήταν ξυπόλητος»

Tabloid 24.01.2026
«Η αδερφή της γιαγιάς μου είχε παντρευτεί έναν εγκληματία που τη χτυπούσε. Ο μπαμπάς μου του επιτέθηκε»

Καίτη Γκρέυ: «Πλαστή η διαθήκη σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω», δηλώνει η δικηγόρος του γιου της

Tabloid Χτες
Αγωγή προσβολής της διαθήκης κατέθεσε ο Φίλιππος Ηλιάδης

Eurovision 2026: «Καλπάζει» η Ελλάδα στα στοιχήματα – Η πρώτη γεύση από τη live ερμηνεία του Ακύλα

TV Buzz Χτες
11, 13 και 15 Φεβρουαρίου οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός αντίστοιχα

Λάκης Γαβαλάς: «Θα σχεδιάσω ταφόπλακες από μάρμαρο»

TV Buzz Χτες
«Κόκκαλο» ο Γιώργος Λιάγκας

«Η Αννα Λιβαθυνού έπαθε μεγάλο σοκ και έκλαιγε με λυγμούς»

Media Χτες
Η Αννα Λιβαθυνού έκανε unfollow τον Παναγιώτη Στάθη μετά την αποχώρησή της από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Η Κιάρα Φεράνι μετά το σκάνδαλο με το Pandoro, ποζάρει τόπλeς

Tabloid Χτες
Λίγες ημέρες μετά την απαλλαγή της από τις κατηγορίες για απάτη