E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Στο Bachelor κόλλησα τα πάντα»

Τι αποκαλύπτει για το παιχνίδι παίκτρια που μόλις αποχώρησε

Δημοσίευση 3/11/2020 | 10:54

«Στο Bachelor κόλλησα τα πάντα»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop up» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα, που αποχώρησε από το «The Bachelor». Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, που εμφανίστηκε με ανανεωμένο look, μίλησε για τις συμπαίκτριες της, ενώ αποκάλυψε και αν θα άλλαζε το χαρακτήρα της για να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Όσον αφορά στην πιο συγκινητική στιγμή που έζησε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο παιχνίδι, η Χριστίνα ανέφερε: «Η πιο συγκινητική στιγμή για μένα μέσα στο σπίτι είναι όταν γύρισα και είδα τα κορίτσια να κλαίνε και τον Παναγιώτη να μην μπορεί να φύγει από δίπλα μου και όταν κάναμε και το group hug. Ήταν πάρα πολύ ωραίο αυτό που ένιωσα».

Στη συνέχεια, η Χριστίνα αναφέρθηκε στη συγκατοίκηση με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες: «Μπορώ να σου πω ότι ήμουν μέσα στο Bachelor, που είναι ένα reality εγκλεισμού. Δεν διαλέξαμε εμείς με ποια θα συμβιώνουμε ούτε ποιος θα είναι ο Bachelor. Εγώ μέσα από αυτό το παιχνίδι κατάλαβα το πόσο δυνατός άνθρωπος είμαι. Δεν ήξερα ότι μπορώ να επιβληθώ τόσο έντονα σε κάποιους ανθρώπους. Πραγματικά φαίνεται και ο άνθρωπος στην πίεση. Μπορούσαμε κάποιες στιγμές να κρατήσουμε κάποιες ισορροπίες έτσι για τα μάτια του κόσμου». 

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι αρρώστησε όταν μπήκε στο παιχνίδι και ότι η φωνή της δεν κατάφερε να επανέλθει όσο ήταν εκεί: «Ήμουν άρρωστη,  η φωνή μου δεν έφτιαξε μέσα. Από την πρώτη μέρα είχε κλείσει ο λαιμός μου, είχα ανεβάσει πυρετό. Καλά, έζησα μέσα στο σπίτι ότι θα ζήσω σε δέκα χρόνια. Έρπη, αρρώστιες, όλα τα έπαθα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η στιγμή που σόκαρε τον πλανήτη: Τότε που η Björk επιτέθηκε σε δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Ένα περιστατικό μερικών δευτερολέπτων στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ έγινε μια από τις πιο πολυσυζητημένες συγκρούσεις διασημότητας και ΜΜΕ στη δεκαετία του `90.

Kanye West: Τι συμβαίνει και ακυρώνονται οι συναυλίες του στην Ευρώπη;

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Οι λόγοι πίσω από τις ακυρώσεις των συναυλιών του

Μάνος Μαλλιαρός μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: «Ήρθε η ώρα να σας πω λίγα λόγια»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπαίκτης του 23χρονου μίλησε δημόσια για το τραγικό περιστατικό που έζησαν μαζί

Γιώργος Μαζωνάκης: Η τελευταία φωτογραφία του αποκαλύπτει τραύματα στο πρόσωπο

E-Daily 3.Left Χτες
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο» έγραψε ο Μαζωνάκης στη selfie που ανάρτησε

Χειρουργική επέμβαση για τον Αντώνη Ρέμο: «Ευχαριστούμε για όλα, γιατρέ!» έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αγαπημένος τραγουδιστής παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες σε ιδιωτική κλινική

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left Χτες
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Προχτές
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.