E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Adele

Ερωτευμένη και σε σχέση η νεαρή τραγουδίστρια

Δημοσίευση 29/10/2020 | 11:59

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Adele

Ήταν ακόμη αρχές Ιουλίου όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά οι φήμες για τη σχέση της Adele με τον διάσημο Βρετανό rapper. Ένα σχόλιό του στις φωτογραφίες της τότε έκανε τους fans να παραληρούν και να παραμιλούν και να λένε πως αυτός είναι το νέο αγόρι της 32χρονης τραγουδίστριας.

Έκτοτε δεν ακούσαμε ξανά κάτι για το ειδύλλιο αυτό και σχεδόν το είχαμε ξεχάσει. Όμως όπως όλα δείχνουν δεν ήταν φήμες, και ο rapper έχει πραγματικά κλέψει την καρδιά της. Ξέρουμε πως λατρεύεις και αγαπάς την Adele, το ίδιο κι εμείς. Η νέα της εμφάνιση μας εντυπωσίασε και η απώλεια των κιλών της ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε. Μια άλλη Adele εμφανίστηκε μπροστά μας και δεν μπορέσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας με το αποτέλεσμά της.

Και οι αλλαγές ήρθαν μαζεμένες στη ζωή της, αφού το 2019 έγινε γνωστή πρώτα η είδηση για τον χωρισμό της από τον Simon Konecki έπειτα από 5 χρόνια σχέσης και τρία χρόνια έγγαμου βίου. Μετά η απώλεια κιλών και τώρα η είδηση για τη νέα σχέση στη ζωή της. Και άκου και το πιο παράδοξο από όλα. Το ζευγάρι στην πραγματικότητα είναι μαζί για περισσότερο από ένα χρόνο και μια πηγή μιλά τώρα για τη σχέση τους.

«Τα πράγματα έχουν αρχίσει να “παίρνουν φωτιά” μεταξύ τους. Βγαίνουν με τις ίδιες παρέες στο Λονδίνο και πραγματικά διασκεδάζει πολύ. Η Adele και ο rapper Skepta φαίνεται πως είναι το ζευγάρι που θα μας απασχολήσεις πολύ μέσα στον χειμώνα και ανυπομονούμε να τους δούμε και μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής