LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαζική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Μόνη της θα μείνει στο τέλος

Δημοσίευση 22/10/2020 | 11:44

Μαζική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Αν και κάθε μέρα καλεί τους τηλεθεατές υπενθυμίζοντας πως είναι «Ώρα για Μελέτη» τελικά αυτοί… δικαιολογημένα… δεν ανταποκρίνονται επιλέγοντας να δουν άλλες εκπομπές που είναι πιο επίκαιρες, ενημερωτικές και με ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Όπως φαίνεται όμως τα προβλήματα της καθημερινής εκπομπής δεν προκύπτουν μόνο από τους πίνακες τηλεθέασης αλλά και από το εσωτερικό της, αφού ο ένας μετά τον άλλον οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη αποχωρούν από τον ALPHA.

Έως τώρα, πρωί της 22 Οκτωβρίου 2020… γιατί δεν ξέρεις τι θα γίνει στις επόμενες ώρες… έχουν αποχωρήσει τρεις συνεργάτες, σημαντικός αριθμός στη δομή μίας καθημερινής εκπομπής, πυροδοτώντας ακόμα περισσότερα τα σενάρια ότι… κάτι περίεργο συμβαίνει… και στο εσωτερικό της. Την αρχή έκανε η Τίνα Μιχαηλίδου, ενώ ακολούθησε ο Ευτύχης Γρυφάκης και πριν από λίγες ημέρες η Κάλλια Καρτσάκη, με τις φήμες να υποστηρίζουν πως… δεν έκλεισε την πόρτα.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι τρεις αποχωρήσαντες συνεχίζουν να μιλούν δημόσια με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους με την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ αυτό που φαίνεται να υποστηρίζουν είναι πως για άλλο concept εκπομπής είχαν κληθεί να συνεργαστούν… και άλλο βγήκε στον αέρα, αφού τους έλεγαν για μία μοντέρνα εκπομπή με κοινωνική ματιά και όχι με τα… άπλυτα άλλων εκπομπών με θέματα κονσέρβα και παιγμένα όπως έχει καταλήξει η «Ώρα για Μελέτη».

Βέβαια στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου και παρά τα όσα λέγονται ο Νίκος Μάνεσης εξακολουθεί να έχει την ευθύνη της εκπομπής, αλλά πιο… αποστασιοποιημένα ως φυσική παρουσία, καθώς δεν βρίσκεται στο πλατό την ώρα της εκπομπής, όπως γινόταν στην αρχή. Και κάπου εκεί… φαίνεται ότι η διοίκηση συνεχίζει να είναι… αποστασιοποιημένη από την εκπομπή με τη θεματολογία της να βγαίνει από το «καλάθι» και τους τηλεθεατές να συνεχίζουν να φεύγουν από τη συχνότητα του ALPHA μετά το τέλος του «Happy Day». Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς «πηγές» κάποιοι από τη διοίκηση υποστήριξαν ότι πρέπει η εκπομπή να «κοπεί» και η Ελεονώρα Μελέτη να ξεκινήσει ξανά τη late night εκπομπή της, τα «Μεσάνυχτα».

Φαίνεται όμως ότι η πρόταση έπεσε στο κενό αφού κάποιοι τόνισαν πως έτσι θα υπάρξει τρύπα στο πρόγραμμα υποστηρίζοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει πρόσωπο που θα μπορέσει να αντικαταστήσει τη Μελέτη, αναγνωρίζοντας έτσι εμμέσως πως το concept είναι αδιάφορο και κακό για μία καθημερινή εκπομπή, αλλά χωρίς να αποφασίζουν να «χτίσουν» ένα καινούργιο ανταγωνιστικό προϊόν. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες «πηγές» έχει δοθεί μία παράταση στην εκπομπή έως το τέλος του χρόνου, ενώ παράλληλα κάποιοι από τη διοίκηση φαίνεται να υποστηρίζουν την… ανανέωση της θεματολογίας. Βέβαια με τους ρυθμούς που παίρνουν τις αποφάσεις στον ALPHA δεν αποκλείεται όταν… και αν… η εκπομπή επιδιορθωθεί… να μην έχει μείνει κανείς τηλεθεατής… όπως άλλωστε κάνουν και συντελεστές της…!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η καλλονή διάσημη που έβγαινε ο Tom Cruise το 2005 και δεν την ξεπέρασε ποτέ

Προσφορές 16.04.2024
Πρόσφατα είπε πώς θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Μια ταινία τους έφερε κοντά και έγιναν ζευγάρι, παρά τη διαφορά των 10 χρόνων

Προσφορές 16.04.2024
Ένας έρωτας που δεν ήξεραν πολλοί

Αργεντινή: Χώρισε με την εντυπωσιακή σύντροφό του Φατίμα Φλόρες ο πρόεδρος Χαβιέρ Μιλέι

Tabloid Χτες
Η Φατίμα Φλόρες είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιών

Παντελής Καναράκης: «Η Βίκυ Σταυροπούλου με έπεισε να κάνω γυμνισμό, μου είπε βγάλ’ το»

Ελληνική τηλεόραση Χτες
`Της λέω εσύ δεν το βγάζεις; Και μου είπε όχι δεν μπορώ. Και της λέω, μα, ξεβρακώθηκα εγώ`, ανέφερε ο Παντελής Καναράκης

Αννα Κουτσαφτίκη: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από τη «Μουρμούρα» μετά από 7 χρόνια

Ελληνική τηλεόραση Χτες
Η «Ξένια» επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τη σειρά

Ο αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ την κοροϊδεύει σε βίντεο

ΝΕΑ Χτες
Φοράει περούκα και παριστάνει πως είναι έγκυος

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: «Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν»

Tabloid Χτες
Η κηδεία του ηθοποιού, όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16 Απριλίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Μουσικό Κουτί: Αυλαία για την εκπομπή ‑ Με συγκίνηση αποχαιρέτησαν το κοινό Πορτοκάλογλου και Μόρφη

Media Χτες
Η ανάγκη μου είναι να γυρίσω στον χώρο μου, είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου - Ξέσπασαν σε κλάματα οι μουσικοί της εκπομπής

Φίνος Φιλμ: Το συγκινητικό βίντεο για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη

ΝΕΑ Χτες
Αποχαιρετά τον σπουδαίο καλλιτέχνη

Οι No Doubt στη σκηνή του Coachella σαν να ήταν 1995

Tabloid Χτες
H Gwen Stefani το ζει στη σκηνή του Coachella σαν να ήταν 1995