E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαζική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Μόνη της θα μείνει στο τέλος

Δημοσίευση 22/10/2020 | 11:44

Μαζική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Αν και κάθε μέρα καλεί τους τηλεθεατές υπενθυμίζοντας πως είναι «Ώρα για Μελέτη» τελικά αυτοί… δικαιολογημένα… δεν ανταποκρίνονται επιλέγοντας να δουν άλλες εκπομπές που είναι πιο επίκαιρες, ενημερωτικές και με ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Όπως φαίνεται όμως τα προβλήματα της καθημερινής εκπομπής δεν προκύπτουν μόνο από τους πίνακες τηλεθέασης αλλά και από το εσωτερικό της, αφού ο ένας μετά τον άλλον οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη αποχωρούν από τον ALPHA.

Έως τώρα, πρωί της 22 Οκτωβρίου 2020… γιατί δεν ξέρεις τι θα γίνει στις επόμενες ώρες… έχουν αποχωρήσει τρεις συνεργάτες, σημαντικός αριθμός στη δομή μίας καθημερινής εκπομπής, πυροδοτώντας ακόμα περισσότερα τα σενάρια ότι… κάτι περίεργο συμβαίνει… και στο εσωτερικό της. Την αρχή έκανε η Τίνα Μιχαηλίδου, ενώ ακολούθησε ο Ευτύχης Γρυφάκης και πριν από λίγες ημέρες η Κάλλια Καρτσάκη, με τις φήμες να υποστηρίζουν πως… δεν έκλεισε την πόρτα.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι τρεις αποχωρήσαντες συνεχίζουν να μιλούν δημόσια με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους με την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ αυτό που φαίνεται να υποστηρίζουν είναι πως για άλλο concept εκπομπής είχαν κληθεί να συνεργαστούν… και άλλο βγήκε στον αέρα, αφού τους έλεγαν για μία μοντέρνα εκπομπή με κοινωνική ματιά και όχι με τα… άπλυτα άλλων εκπομπών με θέματα κονσέρβα και παιγμένα όπως έχει καταλήξει η «Ώρα για Μελέτη».

Βέβαια στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου και παρά τα όσα λέγονται ο Νίκος Μάνεσης εξακολουθεί να έχει την ευθύνη της εκπομπής, αλλά πιο… αποστασιοποιημένα ως φυσική παρουσία, καθώς δεν βρίσκεται στο πλατό την ώρα της εκπομπής, όπως γινόταν στην αρχή. Και κάπου εκεί… φαίνεται ότι η διοίκηση συνεχίζει να είναι… αποστασιοποιημένη από την εκπομπή με τη θεματολογία της να βγαίνει από το «καλάθι» και τους τηλεθεατές να συνεχίζουν να φεύγουν από τη συχνότητα του ALPHA μετά το τέλος του «Happy Day». Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς «πηγές» κάποιοι από τη διοίκηση υποστήριξαν ότι πρέπει η εκπομπή να «κοπεί» και η Ελεονώρα Μελέτη να ξεκινήσει ξανά τη late night εκπομπή της, τα «Μεσάνυχτα».

Φαίνεται όμως ότι η πρόταση έπεσε στο κενό αφού κάποιοι τόνισαν πως έτσι θα υπάρξει τρύπα στο πρόγραμμα υποστηρίζοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει πρόσωπο που θα μπορέσει να αντικαταστήσει τη Μελέτη, αναγνωρίζοντας έτσι εμμέσως πως το concept είναι αδιάφορο και κακό για μία καθημερινή εκπομπή, αλλά χωρίς να αποφασίζουν να «χτίσουν» ένα καινούργιο ανταγωνιστικό προϊόν. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες «πηγές» έχει δοθεί μία παράταση στην εκπομπή έως το τέλος του χρόνου, ενώ παράλληλα κάποιοι από τη διοίκηση φαίνεται να υποστηρίζουν την… ανανέωση της θεματολογίας. Βέβαια με τους ρυθμούς που παίρνουν τις αποφάσεις στον ALPHA δεν αποκλείεται όταν… και αν… η εκπομπή επιδιορθωθεί… να μην έχει μείνει κανείς τηλεθεατής… όπως άλλωστε κάνουν και συντελεστές της…!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της

Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε στο Κιργιστάν ‑ Δείτε τις εικόνες από την περιπέτειά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της πώς πέρασε την πρώτη της μέρα στη χώρα

Μάρω Κοντού: Η συγκινητική ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα ‑ «Θα κοιτάξουμε τον ουρανό και θα είσαι εκεί»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δε λέμε αντίο» έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη Μάρω Κοντού

Αρκούδα ύποπτη για 14 διαρρήξεις μέσα σε δυο εβδομάδες

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αρχές στην πόλη Σιζουκουίσι αναζητούν μια ασιατική μαύρη αρκούδα που εισέβαλε σε σπίτια και καταστήματα, αδειάζοντας ψυγεία και κλέβοντας τρόφιμα.

Η Εύη Αδάμ έκανε σπάνια εμφάνιση στη Μύκονο με την κόρη της – Δείτε πόσο μοιάζουν

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εύη Αδάμ και η 23χρονη κόρη της Δανάη Λιβιεράτου τράβηξαν όλα τα βλέμματα στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Μάγκι Τζίλενχαλ ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κέρκυρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα και από την παραμονή της στην Αθήνα - «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι και το πιο εκπληκτικό κρητικό μέλι», έγραψε

Σάκης Ρουβάς: Σκίστηκε ξανά το παντελόνι του την ώρα που τραγουδούσε, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Παρά το σκίσιμο σε δύο σημεία του παντελονιού του, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social Χτες
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left Χτες
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.