E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Να και η πρώτη σχέση στο παιχνίδι ‑ Οι σπόντες των παικτών

Χαμός στο twitter για το ζευγάρι

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 20/10/2020 | 14:43

GNTM: Να και η πρώτη σχέση στο παιχνίδι ‑ Οι σπόντες των παικτών

Ένας έρωτας γεννήθηκε μέσα στο σπίτι του GNTM. Μεταξύ ποιών, θα αναρωτιέστε. Ο Σήφης Φαραντάκης και η Μαρινέλα Ζύλα, είναι το πρώτο ζευγάρι του reality μόδας. Και μάλιστα για να διαπιστώσουμε και τη μεταξύ τους χημεία, είπαν από την παραγωγή να φωτογραφήσουν τα δυο πανέμορφα παιδιά σε κοινό πρότζεκτ!

Οι δυο τους σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών, έπρεπε να να αποδώσουν μία ανέμελη βόλτα στο φωτογραφικό φακό.

"Νομίζω μεταξύ τους κάτι παίζει, δεν ξέρω… το βλέπω στα μάτια τους κι ένας γύπας δεν κάνει ποτέ λάθος σε αυτά", είπε ο Δημοσθένης για το ζεύγος του GNTM.

Μάλιστα, ο Ηρακλής ρώτησε τη Μαρινέλα: "Είστε πολύ φίλοι με τον Σήφη στο σπίτι... Είστε;" με εκείνη να απαντάει: "Ρώτα τον". "Τι είστε;" τη ξαναρώτησε, με εκείνη να του λέει γελώντας: "Σκάσε".

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, στο τέλος της φωτογράφισης είπε: "Ωραία, love is in the air".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz 30.12.2025
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο

Μπριζίτ Μπαρντό: Τι θα γίνει με την περιουσία της ‑ Πού θα ταφεί

Tabloid Χτες
Παρά τη διαχρονική της φήμη, η οικονομική της κατάσταση δεν αποτυπώνει μια «κολοσσιαία» περιουσία, καθώς η ίδια απέρριψε πολλές προσοδοφόρες προτάσεις μετά την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο

Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα

Tabloid Χτες
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα