E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Matthew McConaughey: Ο πατέρας μου πέθανε ενώ έκανε σeξ με τη μητέρα μου

Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη

Δημοσίευση 18/10/2020 | 13:56

Matthew McConaughey: Ο πατέρας μου πέθανε ενώ έκανε σeξ με τη μητέρα μου

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Matthew McConaughey ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου με τα απομνηνομεύματά του που θα έχει τον τίτλο «Greenlights».

Όπως γράφει, σε απόσπασμα που δημοσιεύτηκε σε αμερικανικό περιοδικό, ο πατέρας του, James Donald McConaughey πέθανε ενώ έκανε σeξ με την σύζυγό του και μητέρα του ηθοποιού Κέι.

«Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου. "Ο πατέρας σου πέθανε" μου είπε. Τα γόνατά μου λύγισαν. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο πατέρας μου. Κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να τον σκοτώσει. Μόνο η μαμά. Το έλεγε πάντα και σε μένα και στα αδέρφια μου. "Παιδιά όταν θα φύγω, θα κάνω έpωτα στη μητέρα σας. Και αυτό συνέβη. Έπαθε καρδιακή προσβολή όταν ήρθε σε οpγασμό» γράφει ο McConaughey.

Ο πατέρας του διάσημου ηθοποιού πέθανε το 1992. Ο James McConaughey είχε μια χαλαρή σχέση με την σύζυγό του κατά τη διάρκεια της οποίας παντρεύτηκαν τρεις φορές με τον Μάθιου να έρχεται στη ζωή λίγο μετά τον τρίτο γάμο.

«Κάποιες φορές ο πατέρας μου ήταν βίαιος. Όπως γράφω στο βιβλίο, έτσι επικοινωνούσαν με τη μητέρα μου. Χώρισαν δύο φορές, παντρεύτηκαν τρεις. Μου έμοιαζαν σαν τον Ειρηνικό Ωκεανό σε καταιγίδα» έχει δηλώσει για τον πατέρα του ο Matthew McConaughey.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλλος άνθρωπος: Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της

Tabloid 21.01.2026
Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη αλλαγή

Οικογενειακό δράμα: Όσα αποκαλύπτει ο Brooklyn Beckham για πρώτη φορά είναι ντροπιαστικά

Celebrity Stories 21.01.2026
Brooklyn Beckham: «Δεν με ελέγχει η γυναίκα μου – με έλεγχαν οι γονείς μου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε βίντεο από το γραφείο του Γιώργου Παπαδάκη: «Ένιωσα την ανάγκη να το κάνω»

Social Χτες
Κάθε φορά που περνάω σκέφτομαι τον Γιώργο Παπαδάκη, είπε ο παρουσιαστής για τον αείμνηστο δημοσιογράφο

Ριφιφί: Φινάλε με ρεκόρ τηλεθέασης το σήριαλ του Σωτήρη Τσαφούλια

Media Χτες
Το ίντερνετ αποθέωσε τους ηθοποιούς της σειράς

Αναστασία: Της πέταξαν καναπέ στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε

Tabloid Χτες
«Μετακομίσεις κάνουμε», είπε με χιούμορ η τραγουδίστρια

Γέννησε η Ευλαμπία Ρέβη

Tabloid Χτες
Στιγμές ευτυχίας για την παρουσιάστρια

Στράτος Τζώρτζογλου: Απαντά πρώτη φορά για το διαζύγιο ‑ «Χωρίσαμε, αλλά δεν χωρίσαμε»

Tabloid Χτες
Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Buongiorno