E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Sharon Stone: Ποτέ ξανά... ραντεβού ‑ «Έχω τελειώσει με τους άντρες»

Η 62χρονη ηθοποιός μίλησε για όλα στο «The Drew Barrymore Show»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/10/2020 | 21:43

Sharon Stone: Ποτέ ξανά... ραντεβού ‑ «Έχω τελειώσει με τους άντρες»

Η Sharon Stone μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή της Drew Barrymore,  όπου αναφέρθηκε χωρίς περιστροεφές στη  στάση της απέναντι στους άντρες και τα ραντεβού.

«Τελείωσα με αυτά. Τελείωσα με τα ραντεβού» ξεκαθαρίζει γι'ακόμα μια φορά η 62χρονη ηθοποιός και δηλώνει πως επικεντρώνεται τα τελευταία χρόνια στο να περνά περισσότερο χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της.

Μιλώντας στο «The Drew Barrymore Show», η δύο φορές διαζευγμένη ηθοποιός είπε ότι βρίσκει τα ραντεβού χωρίς ουσία και πως δεν αξίζουν τον χρόνο της. «Έχω τελειώσει με τα ραντεβού», είπε στη Barrymore. Η star δήλωσε ότι προτιμά ξεκάθαρα να σπαταλά τον χρόνο της μόνο με όσους ανθρώπους νιώθει πως έχουν κάτι να της δώσουν. «Δεν χρειάζομαι άλλο παιδί. Αν μιλήσουμε για συναισθηματική ωριμότητα στις σχέσεις, οι άνδρες και οι γυναίκες βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα».

Να θυμίσουμε πως η Sharon Stone έχει 3 γιούς, από δύο γάμους που έχει πραγματοποιήσει, τους οποίους όπως δήλωσε είναι αποφασισμένη να φροντίσει να μεγαλώσουν συναισθηματικά. «Υπάρχουν ορισμένες παρεξηγήσεις σχετικά με τη δύναμη και τι σημαίνει να είσαι αρσενικός και τι σημαίνει να είσαι ισχυρός ή σημαντικός», είπε. «Προσπαθώ να διδάξω στα αγόρια μου ότι οι ιδέες που έχουν μεταδώσει οι άντρες για το τι σημαίνει να είσαι ισχυρός και σημαντικός μπορεί να μην είναι απολύτως σωστές και να μην τους ωφελήσουν τελικά στη ζωή τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε στο Κιργιστάν ‑ Δείτε τις εικόνες από την περιπέτειά της

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της πώς πέρασε την πρώτη της μέρα στη χώρα

Μάρω Κοντού: Η συγκινητική ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα ‑ «Θα κοιτάξουμε τον ουρανό και θα είσαι εκεί»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
«Δε λέμε αντίο» έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη Μάρω Κοντού

Αρκούδα ύποπτη για 14 διαρρήξεις μέσα σε δυο εβδομάδες

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Οι αρχές στην πόλη Σιζουκουίσι αναζητούν μια ασιατική μαύρη αρκούδα που εισέβαλε σε σπίτια και καταστήματα, αδειάζοντας ψυγεία και κλέβοντας τρόφιμα.

Η Εύη Αδάμ έκανε σπάνια εμφάνιση στη Μύκονο με την κόρη της – Δείτε πόσο μοιάζουν

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Εύη Αδάμ και η 23χρονη κόρη της Δανάη Λιβιεράτου τράβηξαν όλα τα βλέμματα στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Μάγκι Τζίλενχαλ ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κέρκυρα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα και από την παραμονή της στην Αθήνα - «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι και το πιο εκπληκτικό κρητικό μέλι», έγραψε

Σάκης Ρουβάς: Σκίστηκε ξανά το παντελόνι του την ώρα που τραγουδούσε, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Παρά το σκίσιμο σε δύο σημεία του παντελονιού του, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social 15.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις Σεϋχέλλες: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε μετά τον χωρισμό της

Social 15.07.2026
Η πρώην παίχτρια του My Style Rocks ταξίδεψε με έναν φίλο της και μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το αφρόλουτρό τους.