E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός: Γυναίκα μπούκαρε σε γάμο φωνάζοντας πως... ο γαμπρός ήταν ο σύζυγός της

Ο Αμπραάμ Μουγιούντα φέρεται να είχε πει στην σύζυγό του πως θα έφευγε εκτός πόλης για δουλειά

Δημοσίευση 15/10/2020 | 14:24

Χαμός: Γυναίκα μπούκαρε σε γάμο φωνάζοντας πως... ο γαμπρός ήταν ο σύζυγός της

Τον εκλεκτό της καρδιάς της ετοιμαζόταν να παντρευτεί μια νύφη στην Ζάμπια, όταν μια άλλη γυναίκα εισέβαλε στην εκκλησία και ζήτησε να γίνει διακοπή γιατί ο γαμπρός ήταν ο σύζυγός της.

Ο Αμπραάμ Μουγιούντα φέρεται να είχε πει στην σύζυγό του πως θα έφευγε εκτός πόλης για δουλειά, αντ’ αυτού όμως πήγε στην εκκλησία ντυμένος γαμπρός για να παντρευτεί την νέα του νύφη. Ωστόσο, η σύζυγός του έμαθε τα σχέδιά του από τους γείτονες του γαμπρού, σύμφωνα με την εφημερίδα Zambian Observer, και έσπευσε στην εκκλησία για να διακόψει την τελετή.

«Αυτός ο άνδρας είναι σύζυγός μου»

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει την γυναίκα να τρέχει στον διάδρομο της εκκλησίας και να λέει: «Αυτός ο γάμος δεν μπορεί να συνεχιστεί… αυτός ο άντρας εδώ είναι ο σύζυγός μου». Η ανακοίνωση της γυναίκας προκάλεσε έκπληξη στην εκκλησία, με τον γαμπρό να χαμηλώνει το βλέμμα του και την νύφη να μην αντιδρά καθόλου.

Η φερόμενη σύζυγος του άνδρα, η οποία είχε μια μάσκα προσώπου κρεμασμένη στο πρόσωπό της, στην συνέχεια διαπληκτίστηκε με μια άλλη γυναίκα που καθόταν στις μπροστινές θέσεις, προτού απευθυνθεί στον κληρικό. «Αυτός ο άνδρας είναι ο σύζυγός μου. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο» του είπε, προσθέτοντας πως «δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Δεν ξέρω τι συμβαίνει εδώ».

Η μέλλουσα νύφη γνώριζε πως ο γαμπρός ήταν παντρεμένος

Η γυναίκα, όπως φαίνεται στο βίντεο, έχει στον μάρσιπο ένα μωρό, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα το ζευγάρι έχει αποκτήσει κι άλλα παιδιά. Η γαμήλια τελετή, πραγματοποιήθηκε σε μια ρωμαιοκαθολική εκκλησία στην Τσάιντα μια περιοχή της πρωτεύουσας Λουζάκα.

Το βίντεο, πάντως, σταματά προτού λυθεί το ζήτημα, αλλά τα δημοσιεύματα λένε ότι ο γαμπρός μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Η νύφη λέγεται ότι γνώριζε πως ο Μουγιούντα ήταν παντρεμένος, ενώ ο γαμπρός είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για διγαμία, που αν καταδικαστεί, μπορεί να αντιμετωπίσει έως και 7 χρόνια φυλάκιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Σταρόβας: «Με εξοργίζει που δε μπορώ να τραγουδήσω μετά το εγκεφαλικό»

Tabloid 18.01.2026
Όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για την περιπέτεια της υγείας του

Μαρία Καρυστιανού: «Ένα χρόνο μετά το δυστύχημα, μου παρουσιάστηκε η Μάρθη με φτερά σαν άγγελος»

TV Buzz 18.01.2026
Η τελευταία συνομιλία τους και ο πόνος που μετουσιώθηκε σε δύναμη

Όταν ο Leonardo DiCaprio, η Lindsay Lohan και η Paris Hilton ήταν μάρτυρες ενός Hollywood δράματος

Celebrity Stories 18.01.2026
Βίντεο, κραυγές και celebrity θεατές σε ένα από τα πιο τρελά επεισόδια της δεκαετίας 2000

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

Celebrity Stories 18.01.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Tabloid 18.01.2026
Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Tabloid 18.01.2026
Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Survivor 2026: Νέο μπιφ για τον Gio ‑ «Ρε μ... σε κέρδισα, πώς μιλάς έτσι;»

TV Buzz Χτες
Ένταση στο Survivor μεταξύ Σηφάκη και Gio

Συγκινεί ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Είχαμε σχέση και πέθανε από ναρκωτικά, μου στοίχισε πολύ»

Tabloid Χτες
«Στην καλλιτεχνική μου πορεία μου έδιναν σχήματα για να ‘μαι πρώτο όνομα εγώ και να πάνε οι άλλοι μετά, αλλά ήμουν πάντα δεύτερο όνομα εγώ»

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η γνωριμία, το πρώτο φιλί και το «μην το πεις σε κανέναν»

Tabloid Χτες
Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν μία απολαυστική συνέντευξη στον Φάνη Λαμπρόπουλο και μίλησαν για την αρχή της σχέσης τους.