E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασμα Χατζηνικολάου για φωτογραφία με Κασιδιάρη στα social media

«Όλα έχουν το όριο τους»

Δημοσίευση 8/10/2020 | 19:29

Ξέσπασμα Χατζηνικολάου για φωτογραφία με Κασιδιάρη στα social media

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχολίασε μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη την ιστορική απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για την Χρυσή Αυγή.

Ωστόσο πριν ξεκινήσουν την συζήτηση, ο Νίκος Χατζηνικολάου, σχολίασε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που «κυκλοφορούν» στα social media και απεικονίζουν τον ίδιο μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, η συνέντευξη έγινε κατ' επιταγή του ΕΣΡ, δηλαδή με εξώδικο του κόμματος προς το κανάλι στο οποίο εργαζόταν.

Μάλιστα αποκάλυψε πως όταν είχε πάρει συνέντευξη στον Μιχαλολιάκο, ξανά αναγκαστική, το βράδυ τον περίμεναν με ρόπαλα χρυσαυγίτες στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης.

Συγκεκριμένα, ξεκινώντας την συζήτηση τόνισε «Πριν ξεκινήσεις τα σχόλια σου Γιώργο για την συγκεκριμένη απόφαση, θέλω να κάνω εγώ ένα σχόλιο για το βίντεο που μόλις είδαμε, για τα κοινωνικά δίκτυα. Για το Twitter, το Facebook κλπ. Θέλω να πω ότι αυτή είναι η καλή πλευρά που δείξαμε στο ρεπορτάζ. Υπάρχει και μια πλευρά φασίζουσα, στο twitter κατά την γνώμη μου, όπου για παράδειγμα είδα έκπληκτος σήμερα την φωτογραφία μου μαζί με τον Κασιδιάρη από μια συνέντευξη που έγινε κατ' επιταγήν του ΕΣΡ, δηλαδή με εξώδικο του κόμματος προς το κανάλι στο οποίο εργαζόμουν και οπού χαμογελώ την στιγμή που μου λέει ότι "ελπίζω να μην με ξαναβγάλετε σε δυο χρόνια"», τόνισε.

«Έρχεται λοιπόν κάποιο από τα καραγκιοζάκια, τα τρολ, του διαδικτύου, παίρνει την φωτογραφία που εγώ γελάω ειρωνικά όταν ο συγκεκριμένος έλεγε ότι θα τον ξαναβγάλω σε δυο χρόνια και την δημοσιεύει για να υπαινιχθεί ότι εγώ χάϊδευα την Χρυσή Αυγή. Δοθείσης της ευκαιρίας να πω ότι είμαι ο πρώτος που αποκάλεσε "Φύρερ" τον Μιχαλολιάκο, σε μια επίσης αναγκαστική συνέντευξη. στο Alter, όταν ο Μιχαλολιάκος ήρθε με εξώδικο και με την απειλή προστίμων του ΕΣΡ διότι δεν τον βγάζαμε ως υποψήφιο Περιφερειάρχη. Κι όταν με ρώτησε γιατί χαμογελώ ειρωνικά μιλούσε για πολιτοφυλακή στην Αθήνα. Και γελούσα ειρωνικά, μου λέει "γιατί γελάτε" και λεω "γιατί έτσι θέλω. Ποιος είσαι εσύ, είσαι ο Φύρερ που θα μου πεις να μην γελάω". Το ίδιο βράδυ δυσκολεύτηκα να φτάσω στο σπίτι μου διότι στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης υπήρχε μια ομάδα χρυσαυγιτών με ρόπαλα. Δεν θα συνεχίσω, αλλά όλα τα πράγματα έχουν το όριό τους», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πόσα λεφτά έχει τελικά η Meghan Markle;

Tabloid 26.03.2026
Πώς έκανε περιουσία πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

Celebrity Stories 26.03.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid Χτες
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories Χτες
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid Χτες
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Προχτές
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Προχτές
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Προχτές
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους