E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λευκός Οίκος: Απίστευτη σκηνή μάχης δημοσιογράφου με ένα ενοχλητικό ρακούν!

Ρεπόρτερ του CNN ήρθε αντιμέτωπος με ένα ρακούν την ώρα που έκανε live

Δημοσίευση 8/10/2020 | 14:44

Σαν να μην έφταναν οι καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις που πρέπει να καλύπτουν οι δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ, πλέον φαίνεται πως μερικοί έχουν να αντιμετωπίσουν και τα… ρακούν. Ειδικότερα, ρεπόρτερ του CNNi ήρθε αντιμέτωπος με ένα ρακούν την ώρα που έκανε live έξω από τον Λευκό Οίκο.

Ο Τζο Τζόουνς, όπως αναφέρει το CNNi, μόλις είχε κάνει την εισαγωγική τοποθέτησή του live για την εκπομπή «New Day» και περίμενε όσο έπαιζε ένα βίντεο, προκειμένου να ξαναβγεί «ζωντανά» από τον Λευκό Οίκο. Εκείνη την ώρα επέλεξε ένα ρακούν για να κάνει την εμφάνισή του!

Ο δημοσιογράφος πέταξε κάτι προς το ρακούν, για να το τρομάξει, ενώ ένας άνδρας της μυστικής υπηρεσίας χρησιμοποιώντας φακό προσπαθούσε να διώξει το ζώο, αλλά μάταια.

Στο βίντεο φαίνεται ο Τζο Τζόουνς, εκτός «αέρα» να φωνάζει και να προσπαθεί να διώξει το ρακούν, το οποίο κατάφερε δευτερόλεπτα πριν ξαναβγεί στον «αέρα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNNi, τα συγκεκριμένα ζώα φαίνεται ότι έχουν βάλει στο… μάτι τον Τζο Τζόουνς, αφού ήρθε αντιμέτωπος με ρακούν και την περασμένη Τετάρτη.

«Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες που ένα ρακούν εμφανίζεται λίγο μετά την έναρξη του New Day. Νομίζω ότι τα προσελκύουν τα φώτα. Δεν έπαθε κάτι κακό κανένα ζώο, πέταξα κάτι για να το τρομάξω», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Τζος Τζόουνς ετοιμαζόταν να βγει live στην εκπομπή, όταν ένιωσε κάτι να του τραβά το πόδι. Κοίταξε κάτω και είδε ένα ρακούν. «Τι να έκανα; Φρίκαρα. Ήταν 20 δευτερόλεπτα πριν βγω στον “αέρα” και άρχισα να του ουρλιάζω “Φύγε από εδώ!”», περιέγραψε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της θεατρικής του διαδρομής – «Θέλω να βρω τον εαυτό μου»

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχτηκε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτά;», το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ο παθιασμένος πρώτος χορός του γάμου και η τούμπα στον αέρα

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου σε μία παραμυθένια τελετή στη Λεμεσό της Κύπρου

Ιουλία Καλλιμάνη: Αφιέρωσε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγούδι του και αυτή ήταν η αντίδρασή του!

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πρωτομαγιάς, με την καλλιτέχνιδα να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την παρουσία του

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid 03.05.2026
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία