E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στα δύσκολα ο μόνος που με βοήθησε ήταν ο Θέμος

«Ήταν τόσο μα τόσο γλυκός, εξαιρετικός και ανθρώπινος»

Δημοσίευση 1/10/2020 | 15:00

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στα δύσκολα ο μόνος που με βοήθησε ήταν ο Θέμος

Συνέντευξη στο Hello Magazine παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος δεν απέφυγε να αναφερθεί και στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, μετά την εποχή της μεγάλης δόξας.

Ο παρουσιαστής, που επανακάμπτει στη μικρή οθόνη μέσα από το «Big Brother», μίλησε για τους ανθρώπους που είχε βοηθήσει οικονομικά και στα δύσκολα «του γύρισαν την πλάτη», αλλά και στον έναν και μοναδικό άνθρωπο της τηλεόρασης, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, για να τον βοηθήσει.

- Υπήρξαν άνθρωποι που σας γύρισαν την πλάτη, ενώ τους βοηθήσατε;

«Δεν απευθύνθηκα σε κανέναν. Το να με βρουν, όπως ξέρεις πολύ πολύ καλά, ήταν δύσκολο, αλλά κάποιοι ελάχιστοι έδωσαν μια μάχη και με προσέγγισαν. Θα σου πω κάτι. Υπήρξε ένας άνθρωπος, που με πήρε όχι ένα, αλλά πολλά τηλέφωνα και κάθε φορά μου έλεγε: “Ό,τι οικονομικό πρόβλημα έχεις, ό,τι θες, πες μου”. Ως ανάγκη άμεση, δηλαδή. “Ό,τι πρόβλημά έχεις, πες το μου να σε βοηθήσω”.

Ξέρεις ποιος ήταν αυτός; Ο Θέμος Αναστασιάδης. Ξέρεις πόσες φορές; Με τον οποίο κάναμε πλάκα, είχαμε μια ραδιοτηλεοπτική σχέση, αλλά από απόσταση. Και ξαφνικά έγινε επίμονος και με φοβερό ενδιαφέρον. Αξίζει να το πω. Είμαι περήφανος και ήξερε ότι δεν θα δεχόμουν τίποτα, όμως το έκανε με μια επιμονή που έδειχνε ενδιαφέρον. Μιλάμε για τον Θέμο, που από ιδεολογία ήταν πέρα βρέχει. Ήταν τόσο μα τόσο γλυκός, εξαιρετικός και ανθρώπινος».

- Υπήρξαν άλλοι;

«Όχι, δεν υπήρξαν. Μια εποχή ξεκινούσε η μέρα και με έπαιρναν για δανεικά τουλάχιστον δέκα άνθρωποι. Από αυτά τα τηλεφωνήματα, τουλάχιστον τα μισά, τα ικανοποιούσα. Αν μαζέψω τα λεφτά που έχω δώσει, λύνω το οικονομικό πρόβλημα της ζωής μου. Εκτός από μία-δύο περιπτώσεις, που μου επέστρεψαν τα λεφτά που είχα δανείσει, κανείς άλλος, μα κανείς, δεν μου επέστρεψε τίποτα. Τώρα λοιπόν που είχα ανάγκη, κανείς δεν έκανε τίποτα. Τους γνωρίζω έναν προς ένα, αλλά καλά να πάθω. Εάν είχα λεφτά, δεν θα με ένοιαζε. Αλλά τώρα, όταν ο άλλος ξέρει ότι δεν έχω καθόλου και σου έχω δανείσει 5.000.000, ε, εντάξει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Νάταλι Κάκκαβα

Tabloid 07.11.2025
Η ανάρτηση στα social media

«Ένιωθα πως τρελαινόμουν»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Mαρίας Μενούνος για τη φροντίδα της μητέρας της

Media 07.11.2025
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε το ψυχικό βάρος της φροντίδας της μητέρας της με καρκίνο στον εγκέφαλο και τα αχαρτογράφητα νερά στα οποία έπρεπε να «κολυμπήσει» ως φροντίστρια

Ραγίζει καρδιές ο Μπρους Γουίλις: Πιάνει το χέρι του φροντιστή του σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Tabloid 07.11.2025
Ο Μπρους Γουίλις εμφανίστηκε να κρατάει το χέρι του φροντιστή του σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση εν μέσω της μάχης του με την άνοια

Γιάννης Γαλάτης: Πουλάω την πολυκατοικία μου στη Ραφήνα για να συντηρήσω 22 οικογένειες

Tabloid 07.11.2025
Ο σχεδιαστής διαθέτει το ακίνητο έναντι 600.000 ευρώ

Στο Πάρα Πέντε: Το βίντεο του Γιώργου Καπουτζίδη από τα παρασκήνια για την πολυαναμενόμενη επιστροφή

Social 07.11.2025
Η δημοφιλής σειρά «Στο Παρά Πέντε» επιστρέφει στο Mega, 20 χρόνια μετά την πρεμιέρα της

Όταν ο Μαμντάνι αποθέωνε τους Έλληνες και τον Αγγελο Χαριστέα για τον τελικό του 2004

Social 07.11.2025
Η ανάρτηση με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Τζώρτζογλου: «Η Μουτίδου το είπε με αγάπη – Ο Απόστολος είναι ένα αιώνιο παιδί»

Tabloid 07.11.2025
Ο ηθοποιός απαντά στις αντιδράσεις μετά τον τηλεοπτικό καβγά Μουτίδου – Γκλέτσου και αποκαλύπτει τι εννοούσε πραγματικά!

Σταμάτης Κραουνάκης: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Tabloid 07.11.2025
«Ο πιο δικός μας άγγελος φτεροκοπάει» έγραψε

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια θα βαφτίσει τον γιο του Πάνου Μουζουράκη

Tabloid 07.11.2025
«Από τα πιο δοτικά άτομα που έχω γνωρίσει», είπε ο τραγουδιστής