E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στα δύσκολα ο μόνος που με βοήθησε ήταν ο Θέμος

«Ήταν τόσο μα τόσο γλυκός, εξαιρετικός και ανθρώπινος»

Δημοσίευση 1/10/2020 | 15:00

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στα δύσκολα ο μόνος που με βοήθησε ήταν ο Θέμος

Συνέντευξη στο Hello Magazine παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος δεν απέφυγε να αναφερθεί και στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, μετά την εποχή της μεγάλης δόξας.

Ο παρουσιαστής, που επανακάμπτει στη μικρή οθόνη μέσα από το «Big Brother», μίλησε για τους ανθρώπους που είχε βοηθήσει οικονομικά και στα δύσκολα «του γύρισαν την πλάτη», αλλά και στον έναν και μοναδικό άνθρωπο της τηλεόρασης, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, για να τον βοηθήσει.

- Υπήρξαν άνθρωποι που σας γύρισαν την πλάτη, ενώ τους βοηθήσατε;

«Δεν απευθύνθηκα σε κανέναν. Το να με βρουν, όπως ξέρεις πολύ πολύ καλά, ήταν δύσκολο, αλλά κάποιοι ελάχιστοι έδωσαν μια μάχη και με προσέγγισαν. Θα σου πω κάτι. Υπήρξε ένας άνθρωπος, που με πήρε όχι ένα, αλλά πολλά τηλέφωνα και κάθε φορά μου έλεγε: “Ό,τι οικονομικό πρόβλημα έχεις, ό,τι θες, πες μου”. Ως ανάγκη άμεση, δηλαδή. “Ό,τι πρόβλημά έχεις, πες το μου να σε βοηθήσω”.

Ξέρεις ποιος ήταν αυτός; Ο Θέμος Αναστασιάδης. Ξέρεις πόσες φορές; Με τον οποίο κάναμε πλάκα, είχαμε μια ραδιοτηλεοπτική σχέση, αλλά από απόσταση. Και ξαφνικά έγινε επίμονος και με φοβερό ενδιαφέρον. Αξίζει να το πω. Είμαι περήφανος και ήξερε ότι δεν θα δεχόμουν τίποτα, όμως το έκανε με μια επιμονή που έδειχνε ενδιαφέρον. Μιλάμε για τον Θέμο, που από ιδεολογία ήταν πέρα βρέχει. Ήταν τόσο μα τόσο γλυκός, εξαιρετικός και ανθρώπινος».

- Υπήρξαν άλλοι;

«Όχι, δεν υπήρξαν. Μια εποχή ξεκινούσε η μέρα και με έπαιρναν για δανεικά τουλάχιστον δέκα άνθρωποι. Από αυτά τα τηλεφωνήματα, τουλάχιστον τα μισά, τα ικανοποιούσα. Αν μαζέψω τα λεφτά που έχω δώσει, λύνω το οικονομικό πρόβλημα της ζωής μου. Εκτός από μία-δύο περιπτώσεις, που μου επέστρεψαν τα λεφτά που είχα δανείσει, κανείς άλλος, μα κανείς, δεν μου επέστρεψε τίποτα. Τώρα λοιπόν που είχα ανάγκη, κανείς δεν έκανε τίποτα. Τους γνωρίζω έναν προς ένα, αλλά καλά να πάθω. Εάν είχα λεφτά, δεν θα με ένοιαζε. Αλλά τώρα, όταν ο άλλος ξέρει ότι δεν έχω καθόλου και σου έχω δανείσει 5.000.000, ε, εντάξει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 23.05.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left Χτες
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left Χτες
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz Χτες
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left Χτες
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»