E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ειρήνη Στεριανού: Τι απαντά για τη ροζ φωτογραφία

"Η φωτογραφία αυτή έφτασε στο κινητό μου μέσω Instagram, από έναν άκυρο"

Δημοσίευση 1/10/2020 | 13:32

Ειρήνη Στεριανού: Τι απαντά για τη ροζ φωτογραφία

Η Ειρήνη Στεριανού, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το GNTM, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το πόσο άλλαξε τη ζωή της το reality μοντέλων. Ωστόσο, η ίδια εξομολογήθηκε και για την περιπέτειά της με τη ροζ φωτογραφία της που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Το παιχνίδι με βοήθησε σε κάποιες δουλειές, ώστε να με προτιμάνε και να με επιλέγουν πιο εύκολα. Δε μου άρεσε η γuμνή φωτογράφιση. Εγώ δε θα το έκανα. Πρόβαλαν τα παιδιά σαν ένα κομμάτι κρέας. Αυτό δε μου άρεσε. Θα έμπαινα ξανά στο παιχνίδι για να πάρω το αίμα μου πίσω. Είχα αδικηθεί πάρα πολύ. Σε έκαναν να πιστεύεις πως αυτό που σου λένε είναι και το σωστό. Σου κάνουν πλύση εγκεφάλου», λέει χαρακτηριστικά.

«Κάτι ανάλογο με ροζ φωτογραφία έχει συμβεί και σε μένα. Συνέβη μετά την καραντίνα με μια φωτογραφία που έχει υποστεί και επεξεργασία. Μπορώ να καταλάβω οποιαδήποτε κοπέλα το έχει περάσει. Έχω κινηθεί νομικά, είμαι σε καλό δρόμο. Η φωτογραφία αυτή έφτασε στο κινητό μου μέσω Instagram, από έναν άκυρο. Έχει γίνει από πρώην σύντροφό μου.

Ήμουν στη Μυτιλήνη τότε, ήταν μετά την καραντίνα. Και μου έστειλαν αυτή τη φωτογραφία. Ήμουν χάλια, ήμουν στο δωμάτιό μου κλεισμένη, έκλαιγα. Περίμενα πως και πώς να γυρίσω για να πάω στον δικηγόρο μου να δούμε πως θα κινηθούμε. Πήγα στη δίωξη. Έχω κάνει αρκετές μηνύσεις και κατά αγνώστων, αλλά και στο συγκεκριμένο άτομο», είπε η Ειρήνη Στεριάνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Το πάρτι για τα γενέθλιά της στην Πάρο, ελληνικές σημαίες και Ζορμπάς

Tabloid 01.07.2025
Πρωταγωνιστής ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης

Δημήτρης Παπανώτας κατά Νεφέλης Μεγκ: «Βγαίνουν όλα τα ξιπασμένα εδώ…»

TV Buzz 01.07.2025
«Μια εκπομπή που δεν την είδε άνθρωπος, 3,8%, την κάνεις φίρμα»

H Μαρία Σολωμού απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο ‑ «Ούτε 20αρες τέτοιο κορμί» της γράφουν

Tabloid 01.07.2025
«Let’s dive in» έγραψε η Μαρία Σολωμού στη λεζάντα του άλμπουμ από το νησί των Κυκλάδων

Τι απέγινε η Κέλλυ από το Beverly Hills; Τι κάνει σήμερα η Jennie Garth

Celebrity Stories 01.07.2025
Η ζωή της Jennie Garth δεν είναι αυτό που νομίζεις

«Μαμά, έχω χέρι!»: Το συγκινητικό βίντεο της 4χρονης που έφτασε ήδη τα 17 εκατ. προβολές

Social 01.07.2025
«Είμαστε δίπλα της σε κάθε της προσπάθεια. Της υπενθυμίζουμε διαρκώς ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα»

Ευχάριστα νέα στο Buongiorno: Έγκυος γνωστή δημοσιογράφος

Tabloid Χτες
Η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί

Ένα βήμα πριν το τέλος η δίκη Diddy: Η υπόθεση στα χέρια των ενόρκων ‑ Αντιμέτωπος με ισόβια ο ράπερ

Tabloid Χτες
Η εισαγγελία κατηγορεί τον Diddy για σορεία αδικημάτων από το 2004 έως το 2024

Συγκλονίζει η Σοφία Φυρού: «Είναι η πρώτη φορά που ...»

Tabloid Χτες
Ανοίγει την καρδιά της και στέλνει μήνυμα σε όσους παλεύουν με άγχος και κατάθλιψη

Εντυπωσιακή εμφάνιση με μπικίνι για την Ευά Λονγκόρια στην Ισπανία

Tabloid Χτες
Στην Ισπανία για τις καλοκαιρινές της διακοπές