E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δικαστής διέλυσε γάμο λόγω... προβλήματος στο κρεβάτι

Δεν εξετέλεσε, ούτε καν στοιχειωδώς, τα βασικά του καθήκοντα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/9/2020 | 13:57

Δικαστής διέλυσε γάμο λόγω... προβλήματος στο κρεβάτι

Με πρόσφατη απόφασή του το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανικής Κολούμπια, στον Καναδά, κήρυξε άκυρο το γάμο ενός ζευγαριού, εξαιτίας της ανικανότητας του ανδρός να «ολοκληρώσει την γαμήλια ένωση» με το έτερόν του ήμισυ. Το ζεύγος δεν ευτύχησε ποτέ να έχει την εμπειρία μιας κανονικής συνουσίας, το «εις σάρκαν μίαν» έμεινε γράμμα κενό κ.ο.κ.

Ο σύζυγος ουδέποτε βρέθηκε σε κατάσταση πλήρους στύσεως και άρα δεν εξετέλεσε, ούτε καν στοιχειωδώς, τα βασικά του καθήκοντα. Το ζεύγος προσπαθούσε, τουλάχιστον μία φορά το μήνα και επί έναν χρόνο περίπου, αρχής γενομένης από την πρώτη νύχτα του γάμου, τον Αύγουστο του 2018.

Αυτά κατατέθηκαν στη διάρκεια της εκδίκασης, δυστυχώς όμως όλες οι απόπειρες διείσδυσης απέβησαν άκαρπες.

Η σύζυγος, απογοητευμένη σφόδρα, κατήγγειλε τη γαμήλια σύμβαση με τον άντρα της, καταλογίζοντάς του ανικανότητα και επεδίωξε την ακύρωση του γάμου. Εκείνος όμως αντεπιτέθηκε και υπερασπίστηκε τον ανδρισμό του με το εξής αδιάσειστο επιχείρημα: «Δεν ήμουν εγώ ανίκανος. Εσύ δεν μπορούσες να με ερεθίσεις τόσο όσο χρειαζόταν για να κάνουμε σεξ. Με άλλες γυναίκες δεν έχω κανένα πρόβλημα στύσης. Το αντίθετο μάλιστα».

Παρόλ' αυτά, όπως αναγράφεται στο τελικό κείμενο της δικαστικής απόφασης, «ο άνδρας δεν ενίσταται και δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε μία φορά στη διάρκεια του εγγάμου του βίου κατά την οποίαν να είχε ικανοποιητική στύση και να επιτύχει τη διείσδυση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid 27.11.2025
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid 27.11.2025
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους