E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Την έχασε η Εκκλησία, την κέρδισε το ποpνό

Η πάστορας που έγινε στpίπερ

Δημοσίευση 28/9/2020 | 13:57

Την έχασε η Εκκλησία, την κέρδισε το ποpνό

Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια Βαπτιστών, θα περίμενε κανείς ότι η Νικόλ Μίτσελ θα ήταν ήσυχη, συντηρητική και γλυκιά. Τα δικά της σχέδια, ωστόσο, ήταν μάλλον διαφορετικά...

«Από νεαρή ηλικία, είχα τη φαντασίωση ότι ήμουν στρίπερ» λέει στη New York Post η Μίτσελ, η οποία εργάζεται ως γuμνό μοντέλο στην υπηρεσία για ενήλικους, OnlyFans. «Αλλά μεγάλωσα», θυμάται, «καθοδηγούμενη να πιστεύω ότι οι επιθυμίες και το σώμα μου ήταν αμαρτωλές και κακές».

Μητέρα τριών παιδιών σήμερα, η Μίτσελ στράφηκε στην Εκκλησία, καθώς έγινε πάστορας -ακόμα κι αυτό, ωστόσο, δεν άρεσε στην πουριτανή οικογένειά της.
Το 2011, η Μίτσελ και ο πρώην -σήμερα- σύζυγός της έγιναν μέλη εκκλησίας Ευαγγελιστών και, εκεί, η 36χρονη κατάλαβε ότι τα δύο φύλα μπορούν να είναι ισότιμα, μέσα από την πίστη. Πέντε χρόνια αργότερα, η ίδια εκκλησία την κάλεσε να... ανέβει στη σκηνή και να αναλάβει ρόλο πάστορα. Η ίδια δεν θα μπορούσε, φυσικά, να πει «όχι» σε μια τέτοια πρόταση, καθώς λάτρευε να εμφανίζεται μπροστά σε κοινό.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Η πραγματική «ταυτότητα» της 36χρονης... αποκαλύφθηκε στην ίδια, όταν παρακολούθησε μία ΛΟΑΤΚΙ θεατρική παράσταση, αργότερα μέσα στο 2016. «Θεέ μου, δεν νομίζω ότι είμαι στρέιτ» θυμάται να λέει. Ο μέχρι τότε κόσμος της... κλονίστηκε σε τέτοιο βαθμό, που σήμερα δηλώνει ότι είναι bisεxual και πανσεξουαλική. Πίσω στο 2016, όμως, αποφάσισε να κρατήσει τις ερωtικές τις προτιμήσεις κρυφές. Ήξερε πολύ καλά ότι η Εκκλησία δεν θα μπορούσε να τις δεχτεί.

Περίπου ένα χρόνο μετά, στις 4 Ιουλίου του 2017, εγκατέλειψε την Εκκλησία και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω. Μερικούς μήνες αργότερα, και αφού προηγήθηκε μία δημόσια εξομολόγηση στο YouTube για την σeξουαλικότητά της, άρχισε να ακολουθεί στο Instagram την σύζυγο του «life coach» της, η οποία πόζαρε ως μοντέλο για εσώρουχα. Το... νερό είχε πια κυλήσει στο αυλάκι και η Μίτσελ ήξερε -ξανά- τι ήθελε να κάνει. Η πρώτη της γuμνή φωτογράφιση δεν άργησε ν' ακολουθήσει... Η ίδια περιγράφει ότι, αμέσως μετά, έβαλε τα δάκρυα: «Δεν είχα νιώσει ποτέ πιο... ιερή στη ζωή μου. Δεν είχα νιώσει ποτέ τόσο σeξι και απελευθερωμένη».

Τόσο... απελευθερωμένη, μάλιστα, που πλέον διατηρεί τον δικό της λογαριασμό στην ερωtiκή υπηρεσία OnlyFans, όπου «ανεβάζει» τολμηρές φωτογραφίες και βίντεό της, με αντάλλαγμα χρήματα. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να συναντηθεί με έναν από τους διαδικτυακούς πελάτες της, για να κάνουν σeξ, αλλά ο... κορωνοϊός έβαλε «φρένο» στα σχέδιά της.

Η Μίτσελ, πάντως, δεν φαίνεται να πτοείται. Όπως λέει, θεωρεί ότι η σeξουαλικότητά της είναι «δώρο Θεού», το οποίο μάλλον σκοπεύει πια να μοιραστεί με όσο περισσότερους μπορεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid 22.03.2026
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media 22.03.2026
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid 22.03.2026
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid 22.03.2026
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του

Gio Kay: «Ξενερώνω με τη φάση σου», είπε στον Σταμάτη Φασουλή ‑ Αντέδρασε η Καίτη Γαρμπή

Tabloid 22.03.2026
Η διαφωνία προκλήθηκε τη στιγμή που ο Σταμάτης Φασουλής ξεκίνησε την κριτική του, διατυπώνοντας αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση του Gio Kay

«Βόμβα» από τον Νίκο Μουρατίδη: Αποκάλυψε στον «αέρα» του J2US τον λόγο που έφυγε από το PopStars

Tabloid 22.03.2026
Ο Νίκος Μουρατίδης βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us και έκατσε στο πλευρό των υπόλοιπων κριτών

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Tabloid 22.03.2026
Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Αρναούτογλου: «Στα γυρίσματα με τη Μακρυπούλια η ψυχολογία μου ήταν χάλια – Λίγες ώρες μετά έφυγε η μητέρα μου»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής μίλησε σπάνια για τον θάνατο της μητέρας του, ενώ αποκάλυψε και την έναρξη γυρισμάτων του Roadshow 3.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» ‑ Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ρόμπερτ Πάουελ

Tabloid Χτες
Ο 81χρονος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Empire Theatre, με αφορμή ειδική προβολή της ταινίας «The 39 Steps» και μίλησε για την καριέρα του

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο – Τρυφερές φωτογραφίες και φήμες για γάμο

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν έκρυψαν την οικειότητά τους, με τις φωτογραφίες από το πάρτι να τραβούν έντονα το ενδιαφέρον.