E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπρουκ Σιλντς: Αισθησιακές πόζες με μαγιό στα 55 της χρόνια

Παραμένει ερωτεύσιμη...

Δημοσίευση 23/9/2020 | 19:39

Μπρουκ Σιλντς: Αισθησιακές πόζες με μαγιό στα 55 της χρόνια

Στις 31 Μαΐου η Μπρουκ Σιλντς έγινε 55 ετών και είναι από τις γυναίκες που αποδεικνύουν ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Η ηθοποιός ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει αισθησιακά με μαγιό σε ένα κήπο. Η Μπρουκ Σιλντς για τις συγκεκριμένες λήψεις συνεργάστηκε με το super model Έλενα Κρίστενσεν την οποία και «τάγκαρε» στο Instagram.

«Μία σπουδαία φίλη και μία συνεργασία που ονειρευόμουν. Σ' ευχαριστώ που πίστεψες στο όραμά μου και με βοήθησες να το πραγματοποιήσω» έγραψε στη λεζάντα των παρακάτω φωτογραφιών η Μπρουκ Σιλντς.

Η Μπρουκ Σιλντς ξεκίνησε την πολυετή καριέρα της ως παιδί μοντέλο και έγινε διάσημη όταν σε ηλικία 12 ετών πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Pretty Baby, στην οποία ενσάρκωσε ένα κορίτσι που εργαζόταν ως πόρνη στην Νέα Ορλεάνη στις αρχές του 20ου αιώνα. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει πολλά χρόνια με την ηθοποιό να παραμένει το «αγαπημένο παιδί» της Αμερικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μπιάνκα Σενσόρι μας δείχνει το ... γατάκι της ‑ Ακρως αποκαλυπτική απολαμβάνει το κερασάκι της τούρτας

Tabloid 24.06.2026
Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ εντυπωσίασε με μικροσκοπικό μπικίνι σε γιορτή φωτογράφου μόδας στην Ελβετία, στο περιθώριο της Art Basel.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προειδοποιεί: «Θα μιλήσω για όλα» ‑ τι ετοιμάζει να αποκαλύψει;

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι σύντομα θα μιλήσει ανοιχτά για ζητήματα που μέχρι σήμερα είχε κρατήσει για τον εαυτό του.

Δανάη Παππά: Τι έγραψε για το τέλος του «Αγιου Έρωτα» που συγκίνησε τους πάντες

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η ηθοποιός αποχαιρέτησε τη σειρά και τον ρόλο της Χλόης με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, λίγες ώρες πριν από το τελευταίο επεισόδιο.

Αγιος Έρωτας: Τι είπε ο Νικόλαος στον Παύλο στη συγκλονιστική τελευταία σκηνή του φινάλε

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τελευταία αντιπαράθεση Νικόλαου-Παύλου στο φινάλε της σειράς του Alpha έδωσε μια από τις πιο δυνατές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Αννα Βίσση: Επένδυση‑μαμούθ για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η Βίσση επενδύει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για μια υπερπαραγωγή με περιστροφική σκηνή 360 μοιρών, drones και διεθνείς συνεργασίες.

Μακαλιάς: Ο Τσίπρας μπορεί να τα καταστρέψει όλα σε μια νύχτα, γιατί να πληρώνουμε την εκκλησία που είναι επιχείρηση με αδήλωτο χρήμα

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για πολιτική, κράτος-εκκλησία και μια συγκλονιστική προσωπική εμπειρία επικοινωνίας με αγαπημένους που έφυγαν.

Η Kate έκλαιγε στην Αγγλία και ο William φλέρταρε στο Αιγαίο – Η άγνωστη ιστορία πίσω από το παλάτι

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η αριστοκράτισσα που μάγεψε τον William στις ελληνικές θάλασσες

Η Χέιλι Μπίμπερ βάζει «φωτιά» ποζάροντας με εσώρουχα από τη σειρά της Κιμ Καρντάσιαν

E-Daily 3.Left Χτες
Το 29χρονο μοντέλο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για την εταιρεία της τηλεπερσόνας

«Τρελάθηκε» η Σερένα Γουίλιαμς με την μετακίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Χιτ: «Μου φτιάξατε τη μέρα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σερένα Γουίλιαμς με τον σύζυγό της μαζί με την οικογένεια Αντετοκούνμπο έχουν επενδύσει σε golf club στο Λος Αντζελες

Μαρία Αντωνά: Oταν εμφανίστηκε ξαφνικά καρχαρίας στις Μαλδίβες

Social Χτες
Η παρουσιάστρια βρέθηκε τετ α τετ με καρχαρία στα νερά του Ινδικού Ωκεανού και η αντίδρασή της εντυπωσίασε.

H τρυφερή στιγμή που μοιράστηκε η Ζεντάγια με τον σύζυγό της από τη Ρώμη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφία φιλιού με τον Τομ Χόλαντ στην ιταλική πρωτεύουσα, κατά τη διάρκεια των προωθητικών εκδηλώσεων για το «Spider-Man: Brand New Day».

Ποιος ψαράς άφησε άναυδο τον Λιάγκα με αυτά που είπε για τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Κρητικός ψαράς Νίκος Ασπετάκης αποκάλυψε 198 περιστατικά δαγκωμάτων μόνο στην Κρήτη και προέβλεψε οικολογική καταστροφή στα επόμενα χρόνια.