E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Μαυρίδης: «Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι κρατήθηκα σε κελί στο Μεξικό»

«Από δω και στο εξής όποιος με πει ψεύτη ή παίξει με την ηθική μου θα βγαίνω να μιλάω» είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Δημοσίευση 20/9/2020 | 17:15

Γιώργος Μαυρίδης: «Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι κρατήθηκα σε κελί στο Μεξικό»

Μετά την περιπέτεια που έζησε ο Γιώργος Μαυρίδης στο αεροδρόμιο του Μεξικού βρίσκεται στην αγκαλιά των αγαπημένων του ανθρώπων. O παρουσιαστής του «Into the skin» και tattoo artist βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για όλα όσα έζησε εκεί.

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στο πλατό μαζί με τη δικηγόρο του, λέγοντας ότι στην αρχή, δεν ήθελε να βγει αλλά τελικά αποφάσισε να μιλήσει γιατί κάτι συνέβη. Μάλιστα έδειξε στην παρουσιάστρια τη φωτογραφία, με το λευκό κελί, στο οποίο πέρασαν αυτές τις δραματικές ώρες.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε ότι άρχισε αυτό το ταξίδι για την εκπομπή του και είχε έναν φίλο στο Μεξικό να τον φιλοξενήσει κάτι που ήταν νόμιμο. «Πώς να έχω ξενοδοχείο αφού θα φιλοξενηθώ σε σπίτι», είπε στην υπάλληλο όταν τον ρώτησε γιατί δεν δήλωσε το ξενοδοχείο που θα μείνει.

«Δεν μίλησα σε κανένα, άσχημα», είπε και συνέχισε: «Γιατί ακούστηκε και αυτό». Μετά περιέγραψε ότι η υπάλληλος του πήρε το κινητό. Μετά ήρθε ένας κύριος από το τμήμα αλλοδαπών. Πήραν και τα κινητά των παιδιών και του είπαν να κρατήσουν μόνο τα λεφτά τους.

«Κάναμε ότι μας είπαν. Μας πήγανε σε ένα λευκό δωμάτιο με κρεβάτια, κελί και μέσα ήταν ένας Ρώσος και ένα Κολομβιανός. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται γιατί δεν έχουμε μιλήσει. Ζητάω το κινητό μου και συνεχίζουν να μου λένε ότι δεν μιλάνε αγγλικά. Ήταν ένα μπουντρούμι χωρίς παράθυρο. Δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με κανένα για 24 ώρες δεν ξέραμε γιατί μας κρατούσαν. Μπήκαμε μπροστά στην πόρτα και τους είπαμε ότι πρέπει κάτι να γίνει. Η μοναδική μας ευκαιρία ήταν να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί. Είπαμε δεν ξανακλείνει η πόρτα αν δεν πάρουμε τηλέφωνο την πρεσβεία ή τη μητέρα του. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί ότι είμαστε εκεί.

Πήραμε τηλέφωνα ο καθένας από ένα. Εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας γιατί ήμασταν νόμιμοι. Εγώ πήρα τον ταξιδιωτικό μου πράκτορα για να του πω τι συνέβη. Κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί τους ένας δικηγόρος από το προξενείο ο οποίος του συνέστησε να βάλει ότι θα έμεναν σε ξενοδοχείο ψευδώς. Αργότερα ο δικηγόρος του είπε ότι θα έπρεπε να είχε πολλά λεφτά μαζί του και ότι δεν έφταναν τα 1000 ευρώ που είχε ο καθένας.

Μετά το 12ωρο που μείναμε νηστικοί φάγαμε. Μας έφερναν φαγητό δεν θα πω ψέματα. Μετά μας είπαν ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω και να μην συνεχίσουμε το ταξίδι. “Από αυτό το κελί, συγγνώμη τη ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα όπως λέει η πρεσβεία” πέρασαν πολλοί άνθρωποι», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Από δω και στο εξής όποιος με πει ψεύτη ή παίξει με την ηθική μου θα βγαίνω να μιλάω», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης αναφερόμενος στην ανακοίνωση της πρεσβείας του Μεξικού.

Σχετικά με τον κορονοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: «Μείνανε για ώρες σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρο, μέναμε σε κρεβάτια που πριν κοιμόντουσαν άλλοι και είχαμε κοινόχρηστη τουαλέτα. Και δεν υπήρχαν ούτε αντισηπτικά στο χώρο. Ευτυχώς δεν κόλλησα αλλά αν κολλούσα; Τι θα έλεγαν στην μητέρα μου»;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος σε καρέκλα ο ηθοποιός – Η μάχη με την παχυσαρκία

Tabloid 07.02.2026
Εγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε τη δεκαετία του ΄80

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 07.02.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid 07.02.2026
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Χτες
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid Χτες
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social Χτες
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media

Αλέξανδρος Παρθένης: Η βουτιά από βράχο που του παρέλυσε την αριστερή πλευρά και το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει

Tabloid Χτες
«Ήταν ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, ήταν και πάρα πολλές οι ώρες του χειρουργείου - Είχε αρκετά μεγάλη επικινδυνότητα, γιατί είχε να κάνει με τον αυχένα μου»

Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»

TV Buzz Χτες
«Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα με ελαφρότητα, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μας», σχολίασε η ηθοποιός

Survivor spoiler: Ο αδελφός του Gio μπαίνει στο ριάλιτι

Media Χτες
Πέντε νέοι παίκτες έχουν ήδη φτάσει στον Αγιο Δομίνικο, μεταξύ των οποίων ο «Baby Gio»!

Η Νάνα Μούσχουρη θα τιμηθεί στα γαλλικά Grammy

Tabloid Χτες
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου