E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει (ξανά) γυμνή ‑ Αφορμή η παράσταση που πρωταγωνιστεί

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/9/2020 | 13:52

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει (ξανά) γυμνή ‑ Αφορμή η παράσταση που πρωταγωνιστεί

Η Κόνι Μεταξά ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας της και όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram θα βρίσκεται στο καστ του μιούζικαλ «Hair».

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή στην επίσημη φωτογράφιση που έκανε για το «Hair The Musical», ποζάρει ολόγυμνη, καλύπτοντας τα… επίμαχα σημεία με τα πολύχρωμα κοτσιδάκια που έχει βάλει στα μαλλιά της, αλλά και ένα πλακάτ στο οποίο αναγράφεται το εξής μήνυμα: «Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο».

View this post on Instagram

Μαλλιά by @dimitrismalissovas ⭐️ @people_entertainment_group @peoplepresents #hairgreece

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa) on

To πολυβραβευμένο μιούζικαλ HAIR, ετοιμάζεται να ανέβει σε θεατρική σκηνή της Αθήνας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Μαλισσόβα.

Το μιούζικαλ δεν έχει σταματήσει ποτέ να συναρπάζει με την ξεκάθαρη πολιτική του θέση αλλά και τα εμβληματικά τραγούδια του, κομμάτια που έγιναν ύμνοι του αντιπολεμικού κινήματος για το Βιετνάμ και καθόρισαν τον όρο rock musical, όπως το «Age of Aquarius» και το «Let the sunshine in».

Το «Hair» μας συστήνει τη «φυλή», μια ομάδα πολιτικά ενεργών χίπις της «Εποχής του Υδροχόου» που ζουν μια μποέμικη ζωή στη Νέα Υόρκη και αγωνίζονται ενάντια στη στρατολόγηση στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο Claude, ο καλός φίλος του Berger, η συγκάτοικός τους Sheila και οι φίλοι τους αγωνίζονται να εξισορροπήσουν τις νέες τους ζωές, τους έρωτές τους και τη σeξουαλική επανάσταση με την εξέγερσή τους ενάντια στον πόλεμο, τη συντηρητική κοινωνία και τους γονείς τους. Τελικά, ο Claude πρέπει να αποφασίσει αν θα αντισταθεί όπως έκαναν οι φίλοι του ή να υποκύψει στις πιέσεις των γονιών του (και της συντηρητικής Αμερικής) να υπηρετήσει στο Βιετνάμ, να συμβιβαστεί εγκαταλείποντας τις φιλειρηνικές του ιδέες και να διακινδυνεύσει τη ζωή του.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και θα ανέβει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατής, Ιάσονας Μανδηλάς, Κατερίνα Σούσουλα, Κόνι Μεταξά, Τάσος Ξιαρχό, Στέφανος Μουαγκιέ, Νικόλας Ραπτάκης, Έλενα Κορωναίου, Έλενα Βακάλη, Ανδρέας Κουρέτας, Αντώνης Βλάχος, Γιώργος Γαζής, Ηλίας Σαμαρτζής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εβαλε τα κλάματα η Τούνη: «Αν εγώ δεν έχω δικαιωθεί 8 χρόνια, φανταστείτε τι ζουν άλλες κοπέλες»

Tabloid 28.11.2025
«Έχει βιαστεί ο ψυχισμός μου, εύχομαι να βάλω μια τελεία», δήλωσε η γνωστή influencer για την υπόθεση revenge ρorn με θύμα την ίδια

Αρκάς: Πεντακόσιοι κάτοικοι, χίλιοι επιδοτούμενοι – Θαύμα ή ελληνική στατιστική;

Χιούμορ 28.11.2025
Ο Προφήτης ρίχνει την ατάκα της χρονιάς

Έλενα Χριστοπούλου: «Ερωτεύτηκα παράφορα τον κολλητό μου όταν έφυγα απ’ τη σχέση, τον κυνήγησα»

TV Buzz 28.11.2025
Η αιφνιδιαστική αποκάλυψη on air και η ατάκα του Γιώργου Λάγιου

Snik: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του με τον υπέρηχο

Tabloid 28.11.2025
O Snik έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την χαρμόσυνη ανακοίνωση

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται