E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Θα ζοριστώ να δω το Πακέτο δίχως εμένα»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραδέχεται

Δημοσίευση 13/8/2020 | 16:03

«Θα ζοριστώ να δω το Πακέτο δίχως εμένα»

"Όταν πήρε βιαίως το "Έχεις γράμμα" ο ΑΝΤ1, δημιούργησα το "Πάμε πακέτο". Το πρώτο είχε έξι μήνες ζωής και το δεύτερο 14 χρόνια" τονίζει με νόημα η Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Με χαρά για το νέο της τηλεοπτικό βήμα μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνέχιση της συνεργασίας με το OPEN, το ενδεχόμενο ο ALPHΑ να συνεχίσει το «Πάμε πακέτο» με νέο παρουσιαστή αλλά και τον τίτλο του νέου της εγχειρήματος!

Νομίζω πως είστε έτοιμη για τη νέα version του «Πακέτου».

Φυσικά, είμαι έτοιμη για κάθε νέο βήμα που έρχεται στη ζωή μου, γιατί είμαι ανοιχτή στη ροή και στο Σύμπαν. Ο τελευταίος χρόνος ήταν μια μεγάλη μαθητεία για μένα, όπως συμβαίνει πάντα στη σχέση του ανθρώπου με το χρόνο, αρκεί βέβαια να διαθέτει την ψυχική ωριμότητα και την ετοιμότητα να αντιλαμβάνεται τα μηνύματα και, αντιστοίχως, τα μαθήματα. Προσωπικά, κατάλαβα πως όσο συντεταγμένα και αν λειτουργήσεις, όσο δομημένα και αν πράξεις, αν αυτό που είναι να γίνει το Σύμπαν δεν το χρειάζεται, δεν θα πραγματοποιηθεί. Από την άλλη, όταν είναι κάτι να συμβεί, ακόμα και αν πας κόντρα στη συνθήκη, αυτό θα γίνει.

Στη νέα εκπομπή, η Βίκυ θα είναι στο ύφος που γνωρίζουμε;

Ακριβώς. Αυτό το ύφος που ξέρετε και είχα είτε μέσα από το «Έχεις γράμμα» είτε μέσα από το «Πάμε πακέτο». Είναι μια εκπομπή που θα μοιράζει συγκινήσεις, εκπλήξεις, ανατροπές.

Κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο ALPHA πρόκειται να κάνει το «Πάμε πακέτο».

Ναι, το άκουσα. Θα έχει ενδιαφέρον.

Αν συμβεί τελικά, θα είναι η δεύτερη φορά που θα παίζουν ταυτόχρονα δύο ίδια κόνσεπτ εκπομπής.

Είδες πόσο μοτίβο λειτουργούν οι καταστάσεις στη ζωή μου; Ξεκίνησα το «Έχεις γράμμα». Τότε, πριν από χρόνια, πήρε βιαίως την παραγωγή ο ΑΝΤ1. Δημιούργησα το «Πάμε πακέτο». Το πρώτο είχε έξι μήνες ζωής και το δεύτερο 14 χρόνια… Να δούμε τι μας επιφυλάσσει η μοίρα στο μέλλον. Έχει πολύ ενδιαφέρον.

Θα μπορούσες να το παρακολουθήσεις;

Για να είμαι ειλικρινής, θα ζοριστώ να το δω, γιατί είναι τόσο δικό μου δημιούργημα. Από τον τίτλο μέχρι την τελευταία στήλη είναι έτσι όπως τα είχα φτιάξει εγώ, αν γίνει φυσικά πανομοιότυπο. Θα είναι περίεργο.

Έχεις βρει τίτλο για την καινούργια εκπομπή;

Έχω πολλούς στο μυαλό μου, αλλά δεν θέλω να βιαστώ. Περιμένω να με οδηγήσουν οι εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων έχασε πάνω από 70.000 δολάρια σε απάτη μέσω SMS: «Μπορεί να συμβεί στον καθένα»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Το SMS-παγίδα που την έπεισε να μεταφέρει τα χρήματα στους απατεώνες

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social Χτες
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.