E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: Στήνουν γλέντια 1.500 ατόμων

Ξενοδοχεία του νησιού είναι έτοιμα να αναλάβουν τα γλέντια χωρίς ενδοιασμό

Δημοσίευση 10/8/2020 | 16:19

Κρήτη: Στήνουν γλέντια 1.500 ατόμων

Γάμους με 1.500 καλεσμένους φαίνεται πως στήνουν στην Κρήτη εν μέσω κορωνοϊού, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Κρήτη 101,5.

Ξενοδοχεία είναι έτοιμα να αναλάβουν το τραπέζι του γάμου, χωρίς ενδοιασμό, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα», ενώ από την άλλη οι υπηρεσίες catering αρνούνται να αναλάβουν το έργο.

Αύριο αναμένεται να ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Μιλώντας στο Flashnews.gr ο ιδιοκτήτης της εταιρείας catering, Θόδωρος Καλαθάκης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ και μάλιστα τόνισε πως ο ίδιος ήταν που δέχτηκε το τηλεφώνημα από την ενδοχώρα του Ηρακλείου προκειμένου να αναλάβει γάμο με 1.500 καλεσμένους.

«Πριν από λίγες ημέρες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μια κυρία η οποία μου ζήτησε υπηρεσίες σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου για γάμο παρουσίας 1.500 ατόμων. Όπως αντιλαμβάνεστε της αρνήθηκα γιατί είναι επικίνδυνο και την προέτρεψα και την ίδια να κάνει το ίδιο ωστόσο εκείνη μου απάντησε πως "εμάς δεν μας πιάνει κορωνοϊός" και πως "δεν γίνεται να αναβάλλω τον γάμο του παιδιού μου 10 ημέρες πριν" και έκλεισε το τηλέφωνο εμφανώς εκνευρισμένη αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πάει σε άλλους συναδέλφους μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Καλαθάκης τόνισε πως «πληροφορίες στον κύκλο μου λένε πως απευθύνονται διάφοροι σε συναδέλφους μου και τους ζητούν να προχωρήσουν στην οργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων όπου καταλαβαίνετε πως αυτό αποτελεί εθνικό κίνδυνο λόγω της πανδημίας».

Όσο για το αν συνάδελφοι του θα αποδεχτούν αυτές τις προτάσεις, τονίζει στο Flashnews.gr ότι «δεν μπορώ να το πω με σιγουριά και δεν μπορώ να πάρω το βάρος των αποφάσεων κάποιων άλλων ανθρώπων. Όμως, ταπεινή μου άποψη είναι πως δεν θα δεχτούν».

Τέλος ο Θόδωρος Καλαθάκης χτυπάει σήμα κινδύνου για τον κλάδο λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί και υπογραμμίζει ότι «έχουμε διαλύσει, έχουμε χάσει το 99,9% του έργου μας. Στην ουσία δεν είμαστε ανοικτά αλλά κλειστά γιατί καταλαβαίνετε πως στην Κρήτη δεν μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις έως 100 άτομα. Το πρόβλημα είναι τεράστιο και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις συνέπειες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νικολέττα Καρρά: Πόζες σε πισίνα με μπικίνι, καπέλο και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της με ένα εύθυμο σχόλιο στο Instagram.

«Έχεις παχύνει πολύ, κάνε δίαιτα»: Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη που ξάφνιασε

Tabloid Χτες
Η influencer δέχτηκε σχόλιο για τα κιλά της μετά από φωτογραφία με μπικίνι στο Instagram και δεν δίστασε να απαντήσει με αιχμηρό τρόπο.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποια τραγούδιστρια έκπληξη θα βρίσκεται στο πλευρό του αυτόν τον χειμώνα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ρία Ελληνίδου αναλαμβάνει τον βασικό γυναικείο ρόλο στο νέο σχήμα του «Κέντρου Αθηνών», μετά την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή.

Βάφτισε τον γιο του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης – Το όνομα που επέλεξαν

E-Daily 3.Left Χτες
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά του Πηλίου στις 18 Ιουλίου, με θέμα τον σκίουρο και γήινες αποχρώσεις στον στολισμό.

Ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε και ο άνθρωπος που του έσωσε τη ζωή τον σήκωσε ξανά στην πλάτη του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Μάνος Μαλλιαρός υποδέχτηκε τον Σταύρο Φλώρο με συγκίνηση, τον μετέφερε στην πλάτη του σε δύσβατα μονοπάτια και τον αποκάλεσε «σιδερένιο».

Πήγαν διακοπές και είδαν κάτι στον τοίχο του Airbnb που τις «πάγωσε» στη θέση τους

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο αδελφές από τη Γιούτα ανακάλυψαν στο ενοικιαζόμενο κατάλυμά τους στην Καλιφόρνια μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία με τις ίδιες και μέλη της οικογένειάς τους.

Δημήτρης Πιατάς: 50 χρόνια στο θέατρο και μια αλήθεια που αρνείται κατηγορηματικά να δεχθεί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο έμπειρος ηθοποιός μιλά για την τέχνη ως πράξη αντίστασης και τον ρόλο του καλλιτέχνη απέναντι στην εξουσία και την εποχή.

Ρούλα Κορομηλά: Η αιχμηρή ανάρτησή της για το τηλεοπτικό τοπίο που προκαλεί συζήτηση

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη παρουσιάστρια έστρεψε τα βέλη της στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, μιλώντας για μετριότητα, απουσία δημιουργικότητας και κρίση ταυτότητας στην ψυχαγωγία.

Λορέντζο Καριέρε: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία ‑ Γιατί έλειπε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής εξήγησε δημόσια μέσω Instagram την απουσία του, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του και ο γιος τους ήταν εκεί στη θέση του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

E-Daily 3.Left Προχτές
Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.