E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: Στήνουν γλέντια 1.500 ατόμων

Ξενοδοχεία του νησιού είναι έτοιμα να αναλάβουν τα γλέντια χωρίς ενδοιασμό

Δημοσίευση 10/8/2020 | 16:19

Κρήτη: Στήνουν γλέντια 1.500 ατόμων

Γάμους με 1.500 καλεσμένους φαίνεται πως στήνουν στην Κρήτη εν μέσω κορωνοϊού, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Κρήτη 101,5.

Ξενοδοχεία είναι έτοιμα να αναλάβουν το τραπέζι του γάμου, χωρίς ενδοιασμό, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα», ενώ από την άλλη οι υπηρεσίες catering αρνούνται να αναλάβουν το έργο.

Αύριο αναμένεται να ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Μιλώντας στο Flashnews.gr ο ιδιοκτήτης της εταιρείας catering, Θόδωρος Καλαθάκης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ και μάλιστα τόνισε πως ο ίδιος ήταν που δέχτηκε το τηλεφώνημα από την ενδοχώρα του Ηρακλείου προκειμένου να αναλάβει γάμο με 1.500 καλεσμένους.

«Πριν από λίγες ημέρες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μια κυρία η οποία μου ζήτησε υπηρεσίες σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου για γάμο παρουσίας 1.500 ατόμων. Όπως αντιλαμβάνεστε της αρνήθηκα γιατί είναι επικίνδυνο και την προέτρεψα και την ίδια να κάνει το ίδιο ωστόσο εκείνη μου απάντησε πως "εμάς δεν μας πιάνει κορωνοϊός" και πως "δεν γίνεται να αναβάλλω τον γάμο του παιδιού μου 10 ημέρες πριν" και έκλεισε το τηλέφωνο εμφανώς εκνευρισμένη αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πάει σε άλλους συναδέλφους μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Καλαθάκης τόνισε πως «πληροφορίες στον κύκλο μου λένε πως απευθύνονται διάφοροι σε συναδέλφους μου και τους ζητούν να προχωρήσουν στην οργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων όπου καταλαβαίνετε πως αυτό αποτελεί εθνικό κίνδυνο λόγω της πανδημίας».

Όσο για το αν συνάδελφοι του θα αποδεχτούν αυτές τις προτάσεις, τονίζει στο Flashnews.gr ότι «δεν μπορώ να το πω με σιγουριά και δεν μπορώ να πάρω το βάρος των αποφάσεων κάποιων άλλων ανθρώπων. Όμως, ταπεινή μου άποψη είναι πως δεν θα δεχτούν».

Τέλος ο Θόδωρος Καλαθάκης χτυπάει σήμα κινδύνου για τον κλάδο λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί και υπογραμμίζει ότι «έχουμε διαλύσει, έχουμε χάσει το 99,9% του έργου μας. Στην ουσία δεν είμαστε ανοικτά αλλά κλειστά γιατί καταλαβαίνετε πως στην Κρήτη δεν μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις έως 100 άτομα. Το πρόβλημα είναι τεράστιο και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις συνέπειες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.

YouTuber δεν αναγνώρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν ξεκινάς καλά, δεν μιλάς ωραία, του απάντησε

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Δεν χρειάζεται να ανήκω σε αυτό το vlog, σχολίασε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» όταν ο YouTuber δήλωσε πως δεν ήξερε ποια είναι

Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Παπαδρόσος μετά από 7,5 χρόνια

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Η ανακοίνωση του σταθμού

Πηγή Δεβετζή: Βρήκα την ευκαιρία να πάω στην Ιορδανία για να βαπτιστώ όπως τότε ο Χριστός

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Σώθηκα από ατύχημα με αυτοκίνητό μου και νομίζω ότι είχα την προστασία και του Θεού, ανέφερε η Ολυμπιονίκης

Σαρλίζ Θερόν: Τα ουρλιαχτά της όταν άγγιξε φίδι σε challenge του Netflix, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Η ηθοποιός συμμετείχε σε δοκιμασία «mystery box» με τον Τέιρον Έγκερτον, όπου κλήθηκαν να αναγνωρίσουν αντικείμενα μόνο μέσω της αφής

Anne Hathaway: Eξηγεί γιατί η τελειότητα είναι παγίδα

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Από το άγχος και την αυτοκριτική στην αυτοπεποίθηση και τη χαρά, η σταρ αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από τη νέα της λάμψη

Ο Τραμπ ζητά την απόλυση του Jimmy Kimmel

E-Daily 3.Left Χτες
«Η πρώτη μας κυρία είναι εδώ. Κυρία Τραμπ... λάμπετε σαν μέλλουσα χήρα», είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Σε άθλια κατάσταση ο Τζακ Γκρίλις: Πιάστηκε να κοιμάται σε μπαρ μεθυσμένος μετά από πάρτι

E-Daily 3.Left Χτες
Μόλις μια ώρα μετά την άφιξή του στο μπαρ, ο Αγγλος μεσοεπιθετικός είχε... κοιμηθεί εξαιτίας του ποτού, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: «Εδώ και έναν χρόνο δεν τρώω καθόλου ζάχαρη – Κάνει πολύ κακό στην υγεία»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν τρώω ούτε επεξεργασμένα φαγητά», πρόσθεσε ο ηθοποιός

Λύγισε η Μαρία Κανελλοπούλου για την Δανδουλάκη ‑ Ο λόγος αποχής από την τηλεόραση

E-Daily 3.Left Χτες
Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Μαρία Κανελλοπούλου το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά