E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έρρικα Πρεζεράκου: «Νόμιζα ότι έχω χάσει όλα μου τα δάχτυλα»

Η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο ΚΑΤ

Δημοσίευση 9/8/2020 | 10:39

Έρρικα Πρεζεράκου: «Νόμιζα ότι έχω χάσει όλα μου τα δάχτυλα»

Ταλαιπωρημένη μετά την πολύωρη εγχείριση αλλά σε καλή ψυχική κατάσταση, η Έρικα Πρεζεράκου μίλησε στο Mega για το σοβαρό ατύχημα που είχε με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου.

Η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό της, σύντομα η ζωή της θα είναι και πάλι φυσιολογική.

«Πονάω, ναι. Αλλά εντάξει, θα περάσει κι αυτό» ανέφερε η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας στο MEGA, συμπληρώνοντας: «Έχω, νομίζω, αποφύγει τα χειρότερα, γιατί ήταν πολύ σοβαρό. Έκανα πέντε ώρες χειρουργείο, και τώρα είμαστε στη φάση του να δούμε λίγο, πως θα ανταποκριθεί λίγο το χέρι».

Το ατύχημα της πρώην αθλήτριας με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου, ήταν αρκετά σοβαρό, καθώς υπέστη ακρωτηριασμό των δαχτύλων στο δεξί της χέρι, με τους γιατρούς να δίνουν πολύωρη μάχη στο χειρουργείο.

Παράλληλα, η Έρρικα Πρεζεράκου, έχασε πολύ αίμα κατά τη μεταφορά της με ελικόπτερο από τον Κύθνο προς την Αθήνα και το νοσοκομείο ΚΑΤ. Έτσι, κρίθηκε απαραίτητη η μετάγγιση. «Θα πάω να κάνω μετάγγιση γιατί έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και έχασα πολύ αίμα χθες, ναι. Χρειάζομαι, τώρα θα κάνω, θα μου δώσουν δυο φιάλες, λογικά έχουν εδώ, αλλά, αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση και πρόθεση, δεν λέμε όχι» πρόσθεσε.

Συγκινημένη ευχαρίστησε τα στελέχη του ΕΚΑΒ και του Εθνικού Σύστημα Υγείας για την άμεση αντίδρασή τους. «Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί, πραγματικά, ήρθε κατευθείαν Super Puma, με πήγαν πολύ γρήγορα στο ΚΑΤ» συμπλήρωσε.

Ο ακρωτηριασμός και η μάχη με το χρόνο

Η προπέλα του ταχύπλοου σκάφους από το οποίο έπεσε στη θάλασσα χάνοντας την ισορροπία της, χτύπησε την Έρρικα Πρεζεράκου στο δεξί χέρι.

Το χτύπημα ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, και οι γιατροί, έδωσαν μάχη με το χρόνο για να σώσουν τα δάχτυλα της αθλήτριας.

«Ήταν ξεκολλημένα όλα, με κάποια συνέχεια δερματική. Δεν έχουμε το μικρό δάχτυλο. Όλα τα άλλα τα έχουμε και θα λειτουργούν, θα έχουν αίσθηση και κίνηση» σημείωσε μιλώντας στο MEGA ο γιατρός Σαράντης Σπυρίδωνος.

Πως έγινε το ατύχημα

Μια κακή στιγμή, πάνω στο ταχύπλοο σκάφος. Η Έρρικα πρεζεράκου έχασε την ισορροπία της και έπεσε στη θάλασσα.

Το σοβαρό ατύχημα περιγράφει στο MEGA ο δήμαρχος Κύθνου. «Πήγαιναν με το φίλο της στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης για φαγητό, έχασε την ισορροπία της, έπεσε από το σκάφος και χτύπησε το χέρι στην προπέλα» υπογράμμισε ο Σταμάτης Γαρδέρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έξαλλος ο Μπιμπίλας που δεν θα βγει στην πρεμιέρα του Λιάγκα

Social 15.09.2025
«Με είχατε ζητήσει από τον Ιούλιο και με ακυρώσατε 23:15 της Κυριακής»

Η συγκλονιστική πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο – Οι συγκινητικές φωτογραφίες

Social 15.09.2025
Χωρίς... λόγια αλλά με εικόνες που αποτυπώνουν μόνο βαθιά συναισθήματα ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του πλανήτη επέλεξε να ρίξει φως στους πιο δικούς του ανθρώπους

Το μυστικό πίσω στο πιο διάσημο celebrity beef που έγινε viral

Celebrity Stories 15.09.2025
Από τα χτυπήματα στα social media στη συμφιλίωση: Τι άλλαξε;

Νατάσσα Μποφίλιου: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να καθορίζει πώς θα είναι το κορμί μου και τι φωτογραφίες θα βγάζω»

Tabloid Χτες
Η Νατάσσα Μποφίλιου παραχώρησε συνέντευξη στο Rosa και τον Χρήστο Τζίφα, μαζί με τον στενό συνεργάτη της Θέμη Καραμουρατίδη

Ελένη Μενεγάκη: Ταξίδι στην Σκωτία για την παρουσιάστρια

Tabloid Χτες
Οι φωτογραφίες από τις… χειμερινές διακοπές της

Ουρές έξω από το Καλλιμάρμαρο πριν καν ανοίξουν οι πύλες για τη συναυλία της Αννας Βίσση

Social Προχτές
Η ώρα έναρξης της συναυλίας είναι στις 21:00 - Χιλιάδες θεατές αναμένεται να κατακλύσουν σήμερα και αύριο το στάδιο

Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης: «Δεν μπλέκω με διάφορα σούργελα της τηλεόρασης»

Media Προχτές
Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης: «Δεν μπλέκω με διάφορα σούργελα της τηλεόρασης»