E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έρρικα Πρεζεράκου: «Νόμιζα ότι έχω χάσει όλα μου τα δάχτυλα»

Η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο ΚΑΤ

Δημοσίευση 9/8/2020 | 10:39

Έρρικα Πρεζεράκου: «Νόμιζα ότι έχω χάσει όλα μου τα δάχτυλα»

Ταλαιπωρημένη μετά την πολύωρη εγχείριση αλλά σε καλή ψυχική κατάσταση, η Έρικα Πρεζεράκου μίλησε στο Mega για το σοβαρό ατύχημα που είχε με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου.

Η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό της, σύντομα η ζωή της θα είναι και πάλι φυσιολογική.

«Πονάω, ναι. Αλλά εντάξει, θα περάσει κι αυτό» ανέφερε η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας στο MEGA, συμπληρώνοντας: «Έχω, νομίζω, αποφύγει τα χειρότερα, γιατί ήταν πολύ σοβαρό. Έκανα πέντε ώρες χειρουργείο, και τώρα είμαστε στη φάση του να δούμε λίγο, πως θα ανταποκριθεί λίγο το χέρι».

Το ατύχημα της πρώην αθλήτριας με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου, ήταν αρκετά σοβαρό, καθώς υπέστη ακρωτηριασμό των δαχτύλων στο δεξί της χέρι, με τους γιατρούς να δίνουν πολύωρη μάχη στο χειρουργείο.

Παράλληλα, η Έρρικα Πρεζεράκου, έχασε πολύ αίμα κατά τη μεταφορά της με ελικόπτερο από τον Κύθνο προς την Αθήνα και το νοσοκομείο ΚΑΤ. Έτσι, κρίθηκε απαραίτητη η μετάγγιση. «Θα πάω να κάνω μετάγγιση γιατί έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και έχασα πολύ αίμα χθες, ναι. Χρειάζομαι, τώρα θα κάνω, θα μου δώσουν δυο φιάλες, λογικά έχουν εδώ, αλλά, αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση και πρόθεση, δεν λέμε όχι» πρόσθεσε.

Συγκινημένη ευχαρίστησε τα στελέχη του ΕΚΑΒ και του Εθνικού Σύστημα Υγείας για την άμεση αντίδρασή τους. «Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί, πραγματικά, ήρθε κατευθείαν Super Puma, με πήγαν πολύ γρήγορα στο ΚΑΤ» συμπλήρωσε.

Ο ακρωτηριασμός και η μάχη με το χρόνο

Η προπέλα του ταχύπλοου σκάφους από το οποίο έπεσε στη θάλασσα χάνοντας την ισορροπία της, χτύπησε την Έρρικα Πρεζεράκου στο δεξί χέρι.

Το χτύπημα ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, και οι γιατροί, έδωσαν μάχη με το χρόνο για να σώσουν τα δάχτυλα της αθλήτριας.

«Ήταν ξεκολλημένα όλα, με κάποια συνέχεια δερματική. Δεν έχουμε το μικρό δάχτυλο. Όλα τα άλλα τα έχουμε και θα λειτουργούν, θα έχουν αίσθηση και κίνηση» σημείωσε μιλώντας στο MEGA ο γιατρός Σαράντης Σπυρίδωνος.

Πως έγινε το ατύχημα

Μια κακή στιγμή, πάνω στο ταχύπλοο σκάφος. Η Έρρικα πρεζεράκου έχασε την ισορροπία της και έπεσε στη θάλασσα.

Το σοβαρό ατύχημα περιγράφει στο MEGA ο δήμαρχος Κύθνου. «Πήγαιναν με το φίλο της στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης για φαγητό, έχασε την ισορροπία της, έπεσε από το σκάφος και χτύπησε το χέρι στην προπέλα» υπογράμμισε ο Σταμάτης Γαρδέρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Καπουτζίδης: Η απάντησή του στο παράπονο του «πρωθυπουργού» του Παρά Πέντε

TV Buzz 24.12.2025
Ο δημιουργός της εμβληματικής σειράς μίλησε ανοιχτά για την απομόνωση που βίωσε ο Δημήτρης Πετρόπουλος

«Μοιάζουν σαν να πηγαίνουν σε κηδεία»: Χαμός με τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τραμπ με τη Μελάνια

Tabloid 24.12.2025
Και οι δύο είναι ντυμένοι στα μαύρα και κοιτούν απευθείας τον φακό με απολύτως σοβαρό ύφος

Ρόμπι Γουίλιαμς: Έκανε έκπληξη σε 94χρονη φανατική θαυμάστρια του ‑ Δείτε βίντεο

Tabloid 24.12.2025
«Έμεινα απόλυτα έκπληκτη. Πραγματικά έμεινα έκπληκτη. Τίποτα παρόμοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί», είπε ενθουσιασμένη η 94χρονη Νόρμα

Παρά Πέντε: Πώς είναι σήμερα ο εγγονός της Ζουμπουλίας ‑ Εμφανίστηκε στο reunion της σειράς

Tabloid 24.12.2025
Στο επετειακό επεισόδιο για τα 20 χρόνια του σίριαλ εμφανίστηκε ο Μάνος Diego Ξενόπουλος, που έπαιζε στο σίριαλ όταν ήταν ανήλικος

Το νοσταλγικό βίντεο της Φίνος Φιλμ με ευχές για τα Χριστούγεννα ‑ «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»

Social 24.12.2025
Χρόνια πολλά σε όλους, αναγράφεται στη λεζάντα της ανάρτησης της εταιρείας παραγωγής

Δάκρυσε η «Φρίντα» στο reunion του Παρά Πέντε για τον Γεράσιμο Μιχελή ‑ «Είναι τραγική ειρωνεία»

Tabloid 24.12.2025
Την ώρα που ο Πατρίκιος Κωστής διηγούνταν τη σχέση τους και έτρεμε από συγκίνηση, κλαίγαμε όλοι από κάτω, πρόσθεσε η Μελίνα Κυριακοπούλου

Σάρωσε τα πάντα το Παρά Πέντε στην τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε το reunion

Media 24.12.2025
Το τηλεοπτικό γεγονός που περίμενε το κοινό εδώ και χρόνια

Reunion Παρά Πέντε: Δάκρυσαν για την απουσία της Ειρήνης Κουμαριανού

TV Buzz 24.12.2025
Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα

Χαμός στα social media με το reunion του «Παρά Πέντε»

TV Buzz 24.12.2025
Το «Παρά Πέντε», η θρυλική σειρά, επέστρεψε με ένα επετειακό επεισόδιο.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το σχόλιο που έκανα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν ήρθε να δει την παράσταση

Media 24.12.2025
Περιμένα να έρθει γιατί ο πατέρας της ήταν μεγάλος φαν των «Αγαμοι Θύται», είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης