E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έρρικα Πρεζεράκου: «Νόμιζα ότι έχω χάσει όλα μου τα δάχτυλα»

Η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο ΚΑΤ

Δημοσίευση 9/8/2020 | 10:39

Έρρικα Πρεζεράκου: «Νόμιζα ότι έχω χάσει όλα μου τα δάχτυλα»

Ταλαιπωρημένη μετά την πολύωρη εγχείριση αλλά σε καλή ψυχική κατάσταση, η Έρικα Πρεζεράκου μίλησε στο Mega για το σοβαρό ατύχημα που είχε με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου.

Η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό της, σύντομα η ζωή της θα είναι και πάλι φυσιολογική.

«Πονάω, ναι. Αλλά εντάξει, θα περάσει κι αυτό» ανέφερε η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας στο MEGA, συμπληρώνοντας: «Έχω, νομίζω, αποφύγει τα χειρότερα, γιατί ήταν πολύ σοβαρό. Έκανα πέντε ώρες χειρουργείο, και τώρα είμαστε στη φάση του να δούμε λίγο, πως θα ανταποκριθεί λίγο το χέρι».

Το ατύχημα της πρώην αθλήτριας με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου, ήταν αρκετά σοβαρό, καθώς υπέστη ακρωτηριασμό των δαχτύλων στο δεξί της χέρι, με τους γιατρούς να δίνουν πολύωρη μάχη στο χειρουργείο.

Παράλληλα, η Έρρικα Πρεζεράκου, έχασε πολύ αίμα κατά τη μεταφορά της με ελικόπτερο από τον Κύθνο προς την Αθήνα και το νοσοκομείο ΚΑΤ. Έτσι, κρίθηκε απαραίτητη η μετάγγιση. «Θα πάω να κάνω μετάγγιση γιατί έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και έχασα πολύ αίμα χθες, ναι. Χρειάζομαι, τώρα θα κάνω, θα μου δώσουν δυο φιάλες, λογικά έχουν εδώ, αλλά, αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση και πρόθεση, δεν λέμε όχι» πρόσθεσε.

Συγκινημένη ευχαρίστησε τα στελέχη του ΕΚΑΒ και του Εθνικού Σύστημα Υγείας για την άμεση αντίδρασή τους. «Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί, πραγματικά, ήρθε κατευθείαν Super Puma, με πήγαν πολύ γρήγορα στο ΚΑΤ» συμπλήρωσε.

Ο ακρωτηριασμός και η μάχη με το χρόνο

Η προπέλα του ταχύπλοου σκάφους από το οποίο έπεσε στη θάλασσα χάνοντας την ισορροπία της, χτύπησε την Έρρικα Πρεζεράκου στο δεξί χέρι.

Το χτύπημα ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, και οι γιατροί, έδωσαν μάχη με το χρόνο για να σώσουν τα δάχτυλα της αθλήτριας.

«Ήταν ξεκολλημένα όλα, με κάποια συνέχεια δερματική. Δεν έχουμε το μικρό δάχτυλο. Όλα τα άλλα τα έχουμε και θα λειτουργούν, θα έχουν αίσθηση και κίνηση» σημείωσε μιλώντας στο MEGA ο γιατρός Σαράντης Σπυρίδωνος.

Πως έγινε το ατύχημα

Μια κακή στιγμή, πάνω στο ταχύπλοο σκάφος. Η Έρρικα πρεζεράκου έχασε την ισορροπία της και έπεσε στη θάλασσα.

Το σοβαρό ατύχημα περιγράφει στο MEGA ο δήμαρχος Κύθνου. «Πήγαιναν με το φίλο της στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης για φαγητό, έχασε την ισορροπία της, έπεσε από το σκάφος και χτύπησε το χέρι στην προπέλα» υπογράμμισε ο Σταμάτης Γαρδέρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor 2026: Νέο μπιφ για τον Gio ‑ «Ρε μ... σε κέρδισα, πώς μιλάς έτσι;»

TV Buzz 17.01.2026
Ένταση στο Survivor μεταξύ Σηφάκη και Gio

Συγκινεί ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Είχαμε σχέση και πέθανε από ναρκωτικά, μου στοίχισε πολύ»

Tabloid 17.01.2026
«Στην καλλιτεχνική μου πορεία μου έδιναν σχήματα για να ‘μαι πρώτο όνομα εγώ και να πάνε οι άλλοι μετά, αλλά ήμουν πάντα δεύτερο όνομα εγώ»

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η γνωριμία, το πρώτο φιλί και το «μην το πεις σε κανέναν»

Tabloid 17.01.2026
Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν μία απολαυστική συνέντευξη στον Φάνη Λαμπρόπουλο και μίλησαν για την αρχή της σχέσης τους.

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 17.01.2026
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Tabloid Χτες
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει στη δράση επτά μήνες μετά από τη γέννηση του γιου της

Tabloid Χτες
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θ` αγωνιστεί την 1η Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη

Eurovision: Η κίνηση της EBU που προκαλεί φρενίτιδα στους Eurofans

Eurovision Χτες
Τι σκέφτηκαν τα στελέχη της EBU;

Γιώργος Λιάγκας – Έρχεται νέο μέλος στο Πρωινό: Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Media Χτες
Το πρωί της Παρασκευής 16/1, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε στον «αέρα» του Πρωινού μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους συνεργάτες του