E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η Alyssa Milano για τον κορωνοϊό: «Ένιωθα πως θα πεθάνω»

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως νοσούσε από τον Covid 19

Δημοσίευση 6/8/2020 | 11:25

Συγκλονίζει η Alyssa Milano για τον κορωνοϊό: «Ένιωθα πως θα πεθάνω»

H Alyssa Milano βρέθηκε θετική στο τεστ αντισωμάτων για τον κορωνοϊό.

Η 47χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα αποτελέσματα του τεστ και αποκάλυψε πως είχε νοσήσει τον Απρίλιο αλλά τα δύο τεστ που είχε κάνει τότε είχαν βγει αρνητικά! «Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του Covid 19 τον περασμένο Απρίλιο και για δύο εβδομάδες αλλά τα τεστ στα οποία είχα υποβληθεί είχαν βγει αρνητικά όσο ήμουν άρρωστη». Στην ανάρτησή της η ηθοποιός εκτός από το μήνυμά της ανέβασε και φωτογραφία της με αναπνευστήρα.

«Στη φωτογραφία είμαι εγώ με αναπνευστήρα στις 2 Απριλίου. Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη».

Περιγράφοντας το πώς ένιωθε όσο νοσούσε από τον κορωνοϊό αναφέρει: «Πονούσα παντού. Δεν είχα γεύση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να φάω. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού».

«Στη φωτογραφία είμαι εγώ με αναπνευστήρα στις 2 Απριλίου. Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη», αναφέρει στο μήνυμά της η Alyssa Milano!

Παρά τα συμπτώματα η Milano είπε ότι όσο ήταν άρρωστη είχε υποβληθεί σε δύο τεστ τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Όπως αποκαλύπτει η ίδια δύο εβδομάδες μετά τα έντονα συμπτώματα υποχώρησαν αλλά συνέχισε να ζει με «παρατεταμένα συμπτώματα όπως, ίλιγγο, ανωμαλίες στο στομάχι, ακανόνιστες περιόδους, αίσθημα παλμών της καρδιάς, δύσπνοια, μηδενική βραχυπρόθεσμη μνήμη και γενική αδιαθεσία».

Για όλους τους παραπάνω λόγους και επειδή τους τελευταίους τέσσερις μήνες αισθανόταν πως κάτι συμβαίνει στον οργανισμό της αποφάσισε να κάνει άλλο ένα τεστ αντισωμάτων το οποίο βγήκε θετικό.

«Το αποτέλεσμα αντισωμάτων βγήκε θετικό. Νόσησα από κορωνοϊό», αναφέρει στην ανάρτησή της και εξήγησε πως δημοσιοποίησε την εμπειρία της για να πει πως ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς πολλοί είναι εκείνοι που νοσούν και δεν υποβάλλονται σε τεστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alyssa Milano (@milano_alyssa) στις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση

Το βίντεο με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να χαλαρώνει δίπλα σε πισίνα

E-Daily 3.Left Χτες
Δευτέρα με μυαλό στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, γράφει η ηθοποιός και παρουσιάστρια

«Το σόι σου»: Πότε κλείνει η αυλαία για φέτος και τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη κωμωδία του ALPHA αποχαιρετά το κοινό με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχειά της για τη νέα σεζόν.

Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» παντρεύτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
Η 26χρονη Γαλλίδα και ο επί οκτώ χρόνια σύντροφός της και επιχειρηματίας Μπέντζαμιν Ατάλι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Παρίσι

Οι πόζες της Ευγενίας Σαμαρά με μαγιό σε πισίνα στην Πάρο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα

«Γιατροί ή χασάπηδες;»: Ξέσπασε ο πατέρας της 35χρονης από τη Λιβαδειά που έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου φάγανε την κόρη μου. Θέλω να αποδοθούν ευθύνες» - ο συντετριμμένος πατέρας μιλά στην κάμερα

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Τα πρώτα λόγια μετά το 3ημερο γλέντι στην Πάρο! Η αντίδραση της Αθηνάς στο «με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας»

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στην Αθήνα παρουσία περίπου 10 ατόμων, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διοργάνωσαν

Αρναούτογλου: Οι σπαρακτικά δύσκολες τελευταίες ημέρες με την μαμά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κική, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2026, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που