E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η Alyssa Milano για τον κορωνοϊό: «Ένιωθα πως θα πεθάνω»

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως νοσούσε από τον Covid 19

Δημοσίευση 6/8/2020 | 11:25

Συγκλονίζει η Alyssa Milano για τον κορωνοϊό: «Ένιωθα πως θα πεθάνω»

H Alyssa Milano βρέθηκε θετική στο τεστ αντισωμάτων για τον κορωνοϊό.

Η 47χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα αποτελέσματα του τεστ και αποκάλυψε πως είχε νοσήσει τον Απρίλιο αλλά τα δύο τεστ που είχε κάνει τότε είχαν βγει αρνητικά! «Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του Covid 19 τον περασμένο Απρίλιο και για δύο εβδομάδες αλλά τα τεστ στα οποία είχα υποβληθεί είχαν βγει αρνητικά όσο ήμουν άρρωστη». Στην ανάρτησή της η ηθοποιός εκτός από το μήνυμά της ανέβασε και φωτογραφία της με αναπνευστήρα.

«Στη φωτογραφία είμαι εγώ με αναπνευστήρα στις 2 Απριλίου. Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη».

Περιγράφοντας το πώς ένιωθε όσο νοσούσε από τον κορωνοϊό αναφέρει: «Πονούσα παντού. Δεν είχα γεύση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να φάω. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού».

«Στη φωτογραφία είμαι εγώ με αναπνευστήρα στις 2 Απριλίου. Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη», αναφέρει στο μήνυμά της η Alyssa Milano!

Παρά τα συμπτώματα η Milano είπε ότι όσο ήταν άρρωστη είχε υποβληθεί σε δύο τεστ τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Όπως αποκαλύπτει η ίδια δύο εβδομάδες μετά τα έντονα συμπτώματα υποχώρησαν αλλά συνέχισε να ζει με «παρατεταμένα συμπτώματα όπως, ίλιγγο, ανωμαλίες στο στομάχι, ακανόνιστες περιόδους, αίσθημα παλμών της καρδιάς, δύσπνοια, μηδενική βραχυπρόθεσμη μνήμη και γενική αδιαθεσία».

Για όλους τους παραπάνω λόγους και επειδή τους τελευταίους τέσσερις μήνες αισθανόταν πως κάτι συμβαίνει στον οργανισμό της αποφάσισε να κάνει άλλο ένα τεστ αντισωμάτων το οποίο βγήκε θετικό.

«Το αποτέλεσμα αντισωμάτων βγήκε θετικό. Νόσησα από κορωνοϊό», αναφέρει στην ανάρτησή της και εξήγησε πως δημοσιοποίησε την εμπειρία της για να πει πως ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς πολλοί είναι εκείνοι που νοσούν και δεν υποβάλλονται σε τεστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alyssa Milano (@milano_alyssa) στις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid 23.02.2026
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid 23.02.2026
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»

Καθαρά Δευτέρα: Ο πωλητής χαρταετών που κλείνει 20 χρόνια στο πόστο του στο Παγκράτι

Tabloid 23.02.2026
O «άνθρωπος των χαρταετών», έχει στήσει το δικό του στρατηγείο προσφέροντας χρώμα στον ουρανό της Αθήνας εδώ και δύο δεκαετίες

Το συγκινητικό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ για τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της: «Σας αγαπώ»

Celebrity Stories 23.02.2026
«Πόσο τυχερός ήταν ο κόσμος πριν από 18 χρόνια όταν ο Θεός αποφάσισε να σας στείλει εδώ με όλα σας τα ταλέντα, το πνεύμα και την καρδιά σας», έγραψε η τραγουδίστρια

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα 23.02.2026
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.02.2026
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Τσερέλα ζωγραφίζει με την κόρη της, Σιέννα ενώ εκείνη τους φωτογραφίζει

Tabloid Χτες
Η εικόνα αποπνέει ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή, με τη μικρή να φαίνεται ενθουσιασμένη και συγκεντρωμένη στο έργο της

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Καλύτερα να μην χώριζα, να ήμασταν και οι δυο κοντά στο παιδί»

Tabloid Χτες
«Νιώθω ότι την αδίκησα», επισήμανε ο τραγουδιστής για την κόρη του