E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πήγε στο «Δελφινάριο» για να δει τον… «εαυτό» του

Στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Dettolμη και γοητεία»

Δημοσίευση 5/8/2020 | 20:24

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πήγε στο «Δελφινάριο» για να δει τον… «εαυτό» του

Μια έκπληξη περίμενε τον Μάρκο Σεφερλή όταν βγήκε στη σκηνή του θεάτρου «Δελφινάριο» κατά τη διάρκεια της παράστασης «Dettolμη και γοητεία» καθώς ανάμεσα στους θεατές ξεχώρισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός φορώντας την απαραίτητη μάσκα ως μέτρο προστασίας από τον κορονοίό απόλαυσε την παράσταση στην οποία… πρωταγωνιστεί και ο ίδιος.

«Κυκλοφορεί ανάμεσα μας ένας σωσίας μου… Φοράει μάσκα και έχει τα χέρια σταυρωμένα» ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής από την σκηνή τη στιγμή που παρουσίαζε το σκετς στο οποίο υποδύεται τον Νίκο Χαρδαλιά.

Στο τέλος της παράστασης, η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» συνάντησε τον κ. Χαρδαλιά ο οποίος σχολίασε: «Το χιούμορ νομίζω το χρειαζόμαστε στη ζωή μας».

Αναφερόμενος στη χρήση μάσκας, ο υφυπουργός είπε: «Έχει αξία να μη βάζουμε τις μάσκες επειδή μπορεί να είναι ο Χαρδαλιάς ή οποιοσδήποτε άλλος. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε μια φάση, σε μια παγκόσμια πανδημία και ο καθένας αυτό που πρέπει να κάνει είναι να φοράει τη μάσκα του. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Και να κρατάει αποστάσεις. Αν το κάνουμε αυτό όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δέχθηκε και ερώτηση για το αν δέχεται την σάτιρα. «Εάν δεν δεχόμουν τη σάτιρα, δεν θα ήμουν ούτε εδώ ούτε οπουδήποτε αλλού. Το χιούμορ είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για όλους μας και θα πρέπει να μην αισθανόμαστε κανένα κόμπλεξ απέναντι σε αυτό» απάντησε ο υφυπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του