E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γρηγόρης Γκουντάρας για Νάταλι Κάκκαβα: «Την έβλεπα να μαραζώνει»

Όλα όσα εκμυστηρεύεται για τη δύσκολη περίοδο που βίωσαν στην οικογένειά του

Δημοσίευση 2/8/2020 | 14:06

Γρηγόρης Γκουντάρας για Νάταλι Κάκκαβα: «Την έβλεπα να μαραζώνει»

Ήταν δύσκολα τα πράγματα για σένα μέσα στην οικονομική κρίση; Λύγισες όταν δεν είχες δουλειά εσύ ή η σύζυγός σου;

Το πρώτο χτύπημα ήρθε με τη Νάταλι στο Mega. Μια γυναίκα δραστήρια, με επιτυχημένη πορεία στην καριέρα της, ενεργή, μάχιμη, έμεινε χωρίς αντικείμενο. Την έβλεπα να μαραζώνει. Της είπα: «Θα επενδύσουμε σε κάτι άλλο και θα το αναλάβεις εσύ». Έτσι και έγινε, και κάναμε ένα μεγάλο άλμα μέσα στην κρίση με τα μαγιό, που πάει πολύ καλά εδώ και τριάμισι χρόνια.

Δεν περνάει ενάμισης χρόνος από το λουκέτο του Mega και μας έρχεται το δεύτερο χτύπημα, με την απόλυσή μου από τον Alpha, σε ένα κανάλι στο οποίο εργαζόμουν 14 χρόνια. Η λογική μου, μού έλεγε ότι πρέπει να μείνω ψύχραιμος, δεν έχω γονείς ούτε εγώ ούτε η Ναταλί και στηριζόμαστε μόνο στα δικά μας χέρια. Έτσι ήρθε η ιδέα του ζαχαροπλαστείου.

Μαρία, επειδή σε γνωρίζω χρόνια, από τον Πρωινό Καφέ, ξέρεις ότι αυτοσκοπός μου, και στο λέω σήμερα, που γιορτάζω τα 50 μου χρόνια, δεν είναι η τηλεόραση. Δεν θα κάνω τα πάντα για να βλέπω τον εαυτό μου στο γυαλί. Θα κάνω τα πάντα όμως για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς η οικογένειά μου και τα πρόσωπα που αγαπώ πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πόσα λεφτά έχει τελικά η Meghan Markle;

Tabloid 26.03.2026
Πώς έκανε περιουσία πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

Celebrity Stories 26.03.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid Χτες
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories Χτες
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid Χτες
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Προχτές
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Προχτές
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Προχτές
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους