E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόκκινο Ποτάμι: Ηθοποιός δεν άντεχε τους βασανισμούς και έφευγε και έκανε εμετό

Ο βασανισμός και η δολοφονία του μητροπολίτη Θεόκλητου από τους Νεότουρκους ήταν από τις πιο σκληρές στη σειρά

Δημοσίευση 9/7/2020 | 08:56

Κόκκινο Ποτάμι: Ηθοποιός δεν άντεχε τους βασανισμούς και έφευγε και έκανε εμετό

Το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη είναι μια από τις σειρές που αγαπήθηκαν φέτος από το τηλεοπτικό κοινό. Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τις σκληρές εικόνες του βασανισμού και της δολοφονίας του μητροπολίτη Θεόκλητου από τους Νεότουρκους.

Ο Στέφανος Κυριακίδης που τον υποδύθηκε σε συνέντευξή του αποκάλυψε για τις σκηνές: «Ήταν μια ξεχωριστή και συνάμα δημιουργική σκηνή που δεν έχω ξαναζήσει, στην τηλεόραση τουλάχιστον. Τόσο ξύλο δεν έχω ξαναφάει ποτέ. Με σέρνανε στον δρόμο, με χτύπαγαν και με διαπόμπευαν. Ο Μανούσος μού ζήτησε να φορέσω και το χαλινάρι του αλόγου, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι ένας από τους τρόπους που θανάτωναν τους ιερείς εκείνη την εποχή. Ο Λάμπρος Κτεναβός που υποδύεται τον Οσμάν είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, παρ’ όλο που στη σειρά δείχνει τόσο άγριος. Ενώ λοιπόν με χτύπαγε, δεν το άντεχε κάποιες φορές, σταματούσε και πήγαινε κι έκανε εμετό».

Ο Στέφανος Κυριακίδης σχολίασε την πρώτη αντίδραση της συζύγου του όταν επέστρεψε στο σπίτι. «Στέφανε, τι είναι αυτοί οι μώλωπες που βλέπω. Όντως, όπως είδα κι εγώ, είχε μελανιάσει όλη η πλευρά από τα νεφρά, ενώ τα χέρια μου ήταν μελανιασμένα. «Γλυκοβασανίστηκα», της είπα.

«Είμαι ευγνώμων για όλη αυτήν τη σκηνή, την οποία την δουλέψαμε πολύ με τον Μανουσάκη. Αισθανόμουν γήινος όταν με δέρνανε και δεν αισθάνθηκα τίποτα όταν με σταυρώνανε. Ο Θεόκλητος είναι για μένα το τέλος του Ποντιακού Ελληνισμού», είπε ο ηθοποιός στο TV Έθνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χείμαρρος η Νεφέλη Μεγκ κατά της Ελίνας Παπίλα: «Την άκουγα να ωρύεται»

TV Buzz 05.12.2025
Αποκάλυψε πως δεν την ήθελαν στην εκπομπή

«Έχω δει 15 ψυχιάτρους»: Η πιο σκληρή εξομολόγηση του Presley Gerber, του γιου της Cindy Crawford

Tabloid 05.12.2025
Ο γιος της Cindy Crawford εξηγεί: Πώς πάλεψε με κρίσεις πανικού, φάρμακα και απώλειες

Εντός Eurovision το Ισραήλ: Αποχωρούν Ισπανία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Σλοβενία

Eurovision Χτες
Αμεσες οι αντιδράσεις των ραδιοτηλεοπτικών φορέων των χωρών που αιτήθηκαν την αποχώρηση του Ισραήλ από τον διαγωνισμό

Φθιώτιδα: Αγρότης έκανε δώρο στην κόρη του ένα κάθισμα Ferrari – Το τοποθέτησε μπροστά στο τρακτέρ της

Social Χτες
Εκείνος θέλει να της πάρει μία Ferrari και ξεκίνησε πρώτα με το κάθισμα

Poorstacy: Συνελήφθη η σύντροφος του ράπερ μετά την αυτοκτονία του στη Φλόριντα

Tabloid Χτες
Η σύντροφός του περιέγραψε με λεπτομέρειες τι ακριβώς διαδραματίστηκε τη νύχτα που o Poorstacy αυτοκτόνησε

«Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά»: Μια αξέχαστη βραδιά έρχεται 20 χρόνια μετά στο MEGA

Media Χτες
Μια αξέχαστη βραδιά, ένα πάρτι γενεθλίων για μια θρυλική σειρά. Όλα είναι έτοιμα για το Reunion του «Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά» που έρχεται στο MEGA!

Η Klavdia τραγούδησε την «Αστερομάτα» στην τελετή παράδοσης της Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο

Tabloid Χτες
Η τελευταία εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision εμφανίστηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο