E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόκκινο Ποτάμι: Ηθοποιός δεν άντεχε τους βασανισμούς και έφευγε και έκανε εμετό

Ο βασανισμός και η δολοφονία του μητροπολίτη Θεόκλητου από τους Νεότουρκους ήταν από τις πιο σκληρές στη σειρά

Δημοσίευση 9/7/2020 | 08:56

Κόκκινο Ποτάμι: Ηθοποιός δεν άντεχε τους βασανισμούς και έφευγε και έκανε εμετό

Το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη είναι μια από τις σειρές που αγαπήθηκαν φέτος από το τηλεοπτικό κοινό. Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τις σκληρές εικόνες του βασανισμού και της δολοφονίας του μητροπολίτη Θεόκλητου από τους Νεότουρκους.

Ο Στέφανος Κυριακίδης που τον υποδύθηκε σε συνέντευξή του αποκάλυψε για τις σκηνές: «Ήταν μια ξεχωριστή και συνάμα δημιουργική σκηνή που δεν έχω ξαναζήσει, στην τηλεόραση τουλάχιστον. Τόσο ξύλο δεν έχω ξαναφάει ποτέ. Με σέρνανε στον δρόμο, με χτύπαγαν και με διαπόμπευαν. Ο Μανούσος μού ζήτησε να φορέσω και το χαλινάρι του αλόγου, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι ένας από τους τρόπους που θανάτωναν τους ιερείς εκείνη την εποχή. Ο Λάμπρος Κτεναβός που υποδύεται τον Οσμάν είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, παρ’ όλο που στη σειρά δείχνει τόσο άγριος. Ενώ λοιπόν με χτύπαγε, δεν το άντεχε κάποιες φορές, σταματούσε και πήγαινε κι έκανε εμετό».

Ο Στέφανος Κυριακίδης σχολίασε την πρώτη αντίδραση της συζύγου του όταν επέστρεψε στο σπίτι. «Στέφανε, τι είναι αυτοί οι μώλωπες που βλέπω. Όντως, όπως είδα κι εγώ, είχε μελανιάσει όλη η πλευρά από τα νεφρά, ενώ τα χέρια μου ήταν μελανιασμένα. «Γλυκοβασανίστηκα», της είπα.

«Είμαι ευγνώμων για όλη αυτήν τη σκηνή, την οποία την δουλέψαμε πολύ με τον Μανουσάκη. Αισθανόμουν γήινος όταν με δέρνανε και δεν αισθάνθηκα τίποτα όταν με σταυρώνανε. Ο Θεόκλητος είναι για μένα το τέλος του Ποντιακού Ελληνισμού», είπε ο ηθοποιός στο TV Έθνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Kevin Spacey – Αστεγος επτά χρόνια μετά το σκάνδαλο: «Κυριολεκτικά δεν έχω σπίτι»

Tabloid 20.11.2025
Οι οικονομικές δυσκολίες, οι συνεχείς μετακινήσεις και η προσπάθεια για restart

Κατερίνα Καινούργιου: Το «καρφί» on air – «Νόμιζα ότι είχα την καλύτερη παραγωγή, μέχρι που γνώρισα εσάς»

Tabloid 20.11.2025
Μια γλυκιά έκπληξη επιφυλάσσουν οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της στήλης των ζωδίων στην «Super Κατερίνα»

Αρκάς: Καίγεται ο τόπος κι εμείς… στον κόσμο μας

Χιούμορ 20.11.2025
«Τι προσπαθείς να μας πεις, προφήτη, μ’ αυτή την παραβολή;»

Με χρυσά φτερά και μήνυμα «take our history back» η Μαίρη Χατζηπαύλου στον διαγωνισμό Miss Universe

Social 20.11.2025
Οι υποψήφιες «Μις Υφήλιος» έκαναν πασαρέλα φορώντας στολές που τιμούν τις χώρες τους - Μετά από αλλεπάλληλες... «αναποδιές» πλησιάζει η ώρα του μεγάλου τελικού

Όταν ο Keanu Reeves προκάλεσε πανικό σε ένα λεπτό

Celebrity Stories 20.11.2025
Η απρόβλεπτη είσοδος του Keanu Reeves στο E3 που έκανε το κοινό να ουρλιάζει, έγινε meme και έγραψε μια από τις πιο iconic στιγμές στην ιστορία του gaming

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Οι ενέσεις αδυνατίσματος με τυφλώνουν, δεν μετανιώνω»

Tabloid Χτες
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος χρησιμοποιεί ενέσεις αδυνατίσματος από το 2023 είπε στην The Sun ότι χάνει την όραση του και προειδοποιεί

Λιάγκας κατά Μουτίδου: «Έχει καταντήσει εμμονική σαν τον Λαζόπουλο»

TV Buzz Χτες
«Πρέπει στους ανθρώπους να δίνουμε τη σοβαρότητα και τη σημαντικότητα που του πρέπει»

Αριάνα Γκράντε: «Χρειάζομαι μια παύση» ‑ Γιατί η σταρ αποφασίζει να κάνει διάλειμμα από τη μουσική

Tabloid Χτες
Η ποπ σταρ εξηγεί γιατί το 2026 θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός μεγάλου κεφαλαίου στην καριέρα της