E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελένη Μενεγάκη ‑ Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξέσπασαν σε κλάματα

Μία μέρα πριν το... μεγάλο φινάλε της εκπομπής

Δημοσίευση 30/6/2020 | 16:18

Ελένη Μενεγάκη ‑ Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξέσπασαν σε κλάματα

Μια μέρα πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε σε κλάματα μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο για τα 15 χρόνια «Ελένη» στον Alpha. Η παρουσιάστρια όταν άκουσε τα τραγούδια της κουμπάρας της Νατάσας Θεοδωρίδου «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής.

«Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης… Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου… Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια. Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε τον κόσμο στη χαρά, δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό.

Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα; Και το είπα ναι! Γι’ αυτό και προχθές στο μοντάζ χαλάστηκα και βγήκα έξω ερείπιο. Μου θυμίζουν πολύ έντονες στιγμές και δεν με αφήνουν να κρατάω πάντα αυτό που θέλω σε τάξη», είπε κλαίγοντας η Ελένη Μενεγάκη σε μια πρωτοφανή προσωπική εξομολόγηση. Λίγο μετά η Νατάσα Θεοδωρίδου βγήκε με δάκρυα στα μάτια στην εκπομπή. Η τραγουδίστρια θυμήθηκε τις πιο όμορφες στιγμές που πέρασε με την παρουσιάστρια και της έδωσε την πιο όμορφη ευχή!

«Για εμένα δεν υπάρχει κανένα τέλος… Αυτή η πορεία, αυτό το ταξίδι είναι πάνω από αρχή και τέλος… μου είναι δύσκολο αυτό που κάνω εγώ τώρα… Να είναι όλα τέλεια και μαγικά! Επειδή εγώ σε ξέρω θα πω… Επειδή το μυαλό σου είναι η δύναμή σου, τώρα ήρθε η ώρα να περάσει η δύναμη από το μυαλό στην καρδιά σου και να είναι η καρδιά σου δυνατή...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι

Μαρία Καρυστιανού: «Η κόρη μου θα συμφωνούσε στην απόφαση μου να κάνω κόμμα»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! και τον Νίκο Συρίγο.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Παντρεύτηκαν δυο ημέρες πριν τη βάφτιση της κόρης τους υπό άκρα μυστικότητα

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσαν χθες Σάββατο 30 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας για να γιορτάσουν την βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους αλλά και… τον γάμο τους!

Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσσηνία παρουσία 350 καλεσμένων

Αγνώριστη η Κόνι Μεταξά: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

E-Daily 3.Left 31.05.2026
H Κόνι Μεταξά έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν της αρέσει να μένει στάσιμη σε ένα look και απολαμβάνει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της προκειμένου να δοκιμάζει διάφορα στυλ