E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία σπίτι του: «Το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας»

Όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής, για πρώτη φορά, στο After Dark

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/6/2020 | 13:29

Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία σπίτι του: «Το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας»

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» του ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την ληστεία που συνέβη πριν λίγους μήνες στην οικία όπου διαμένει μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους, Δημήτρη.

Ειδικότερα, ο Διονύσης Σχοινάς σημείωσε χαρακτηριστικά στη βραδινή εκπομπή πως «τα τελευταία πέντε χρόνια έχει γίνει σκηνικό. Έφυγε πριν πέντε χρόνια ο αδελφός μου και μου έφυγε το κεφάλι! Τον Αύγουστο έφυγε ο μπαμπάς μου και τον Ιανουάριο έγινε αυτό το σκηνικό με το σπίτι που μπήκαν μέσα».

«Hollywood τελείως. Σκέφτεσαι πως μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας. Το παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα. Της λένε, «ανέβασε μας πάνω», όπου πάνω ήταν ο Δημήτρης και εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε την φασαρία. Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν, με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Σε όλη αυτή τη φάση, όμως, μας σεβάστηκαν κιόλας! Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα αλλά ένιωσα πως μας σεβάστηκαν».

«Η Καίτη τους μίλησε πολύ ωραία όταν έφευγαν, «παιδιά να είστε καλά και για αν το κάνετε αυτό θα πρέπει να έχετε ανάγκη»! Ο Δημήτρης το έβλεπε και ήταν και τα 12 αυτά λεπτά το κεφάλι του συνέχεια κάτω. Πήγαν να μας δέσουν αλλά δεν μας έδεσαν» τόνισε με ειλικρίνεια ο Διονύσης Σχοινάς προσθέτοντας πως «είμαστε όμως καλά. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οτιδήποτε. Θα μπορούσε τα παιδιά να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και εκείνη την ώρα να έκαναν οτιδήποτε! Να μη συμβεί σε κανέναν»!

Επίσης, ο Διονύσης Σχοινάς δήλωσε στο «After Dark» πως «για να το κάνει αυτό κάποιος άνθρωπος πρέπει να είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Για να έχει το θράσος και το θάρρος να μπει μέσα στο σπίτι χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει, πρέπει να έχει πρόβλημα. Για αυτό λέω να τους έχει ο Θεός καλά και όλα οκ»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με κόκκινο παντελόνι σε ξέφρενες στιγμές από τη δεκαετία του ’90 στο Alekos Bar

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Μια δόση νοσταλγίας από τις χρυσές εποχές της αθηναϊκής νύχτας και την τολμηρή εμφάνιση στο Alekos Bar

Ψυχρολουσία για τις Pussycat Dolls: Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Αμερική, στα αζήτητα τα εισιτήρια

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Το συγκρότημα επέστρεψε ως τρίο για τα 20 χρόνια του, ανακοινώνοντας την περιοδεία PCD Forever Tour

Νένα Μεντή για Αννα Παναγιωτοπούλου: «Δεν ήμασταν φίλες, δεν ταιριάζαμε – Είχε ανασφάλειες στη δουλειά»

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Η Νένα Μεντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Τρίτη 5 Μαΐου

Αντζελίνα Τζολί: Πουλάει την έπαυλή της στο Λος Αντζελες για 30 εκατ. δολάρια – Εγκαταλείπει οριστικά τις ΗΠΑ

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Η 50χρονη Τζολί είχε αγοράσει το εντυπωσιακό ακίνητο το 2017, λίγο μετά το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ

Νότης Σφακιανάκης: Πέθανε η αδελφή του, Πολυάννα

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Νότη Σφακιανάκη

Η Ρία Ελληνίδου κάνει τραμπολίνο στο σαλόνι του Αλεξάνδρου: «Για τον Πάρη το πήρα, άλλος μπήκε μέσα»

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Ένα χαλαρό και παιχνιδιάρικο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά του μοιράστηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στα social media, έχοντας στο πλευρό του τη Ρία Ελληνίδου

Πέθανε η ιδρύτρια της GAP, Ντόρις Φίσερ – Στα πόσα δισεκατομμύρια ανέρχεται η περιουσία της

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Η Ντόρις Φίσερ, που μαζί με τον σύζυγό της ίδρυσε τη μάρκα ένδυσης GAP το 1969, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, αφήνοντας πίσω της μια σημαντική κληρονομιά στον χώρο της λιανικής μόδας

Ιρίνα Σάικ: Η εμφάνιση που άφησε ελάχιστα στη φαντασία

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Η τολμηρή εμφάνιση στο Met Gala 2026

Η Madonna φόρεσε στο κεφάλι ένα καράβι και το concept... έπιασε λιμάνι

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Με ένα πέπλο που το κρατούσαν 7 γυναίκες!

Η Kendall Jenner έγινε αρχαία θεά στο Met Gala: Mε έμπνευση από τη Νίκη της Σαμοθράκης

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Το φόρεμα που θύμισε άγαλμα 2.000 ετών και έγραψε fashion ιστορία

Met Gala 2026: Ποια σταρ εμφανίστηκε ως… «ζωντανό άγαλμα» και έγινε «viral»

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Τυλιγμένη σε γλυπτικές λεπτομέρειες που παρέπεμπαν σε πέτρα, έμοιαζε να συνδυάζει αναφορές από το Αγαλμα της Ελευθερίας με στοιχεία αρχαιοελληνικής αισθητικής

Τάσος Ιορδανίδης: Πέρασα 3,5 μήνες πάρα πολύ δύσκολα σε οικογενειακό επίπεδο λόγω θέματος υγείας

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Πάνω από όλα να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα έρχονται, δήλωσε ο ηθοποιός