E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Τάσος Ξιαρχό μιλά για το J2US, τα τακούνια και τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά

«Ήρθε και η Κόνι και δέσαμε υπέροχα»

Δημοσίευση 5/6/2020 | 14:19

O Τάσος Ξιαρχό μιλά για το J2US, τα τακούνια και τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά

Ο Τάσος Ξιαρχό είναι ένας χορευτής που κατάφερε να ξεχωρίσει για το ταλέντο του αλλά και τις εκκεντρικές του εμφανίσεις.

Ο μικροκαμωμένος Τάσος δεν μασάει τα λόγια και είχε ταράξει τα νερά στο GNTM όταν εμφανίστηκε στην πασαρέλα και περπάτησε με άνεση πάνω σε τακούνια. Τώρα τον βλέπουμε στο J2US να τραβά τα βλέμματα έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Κόνι Μεταξά. Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα για τα παιδικά του χρόνια, την ενασχόλησή του με το χορό αλλά και τη μητέρα του που τον πίστεψε και αυτό του έδωσε τη δύναμη να συνεχίσει.

Ο χορός πώς ήρθε στη ζωή σου; «Τελείωνα τη Γ’ Γυμνασίου και μέναμε σε μια μικρή γειτονιά στο Μενίδι. Μια φίλη μου τότε, που ήθελε να ξεκινήσει χορό, μου είπε: “Δεν έρχεσαι, βρε Τάσο, κι εσύ; Για να έχω παρέα, αλλά να πάρουμε και έκπτωση!”. Έτσι έγινε. Ως τότε βέβαια, όσο και να φαίνεται τώρα παράξενο, έκανα παραδοσιακούς χορούς. Χόρευα μπροστά με τη φουστανέλα… κι έδινα! Σε τι πανηγύρια έχω χορέψει δεν λέγεται».

Έτσι λοιπόν κόλλησες… «Περίπου έτσι… Κάποια στιγμή έπρεπε να διαλέξω, γιατί είχα δώσει εξετάσεις και είχα περάσει Γραφιστική στο Κιλκίς. Οι γονείς μου όμως δεν είχαν χρήματα να με στείλουν να σπουδάσω εκεί, οπότε έμεινα Αθήνα. Αποφάσισα λοιπόν να ακολουθήσω τον χορό».

Υπήρχαν αντιδράσεις για τη χορευτική σου κλίση από το περιβάλλον σου; «Το πιο σωστό για έναν γονέα όταν το παιδί του αγαπά κάτι είναι να πάει στον δάσκαλό του και να τον ρωτήσει: “Πες μου αληθινά, το παιδί μου έχει μέλλον σε αυτό ή να το πάω σε κάτι άλλο;”. Έτσι έκανε η μητέρα μου η Μαρία. Ρώτησε τη δασκάλα μου, κι όταν εκείνη της απάντησε “ο γιος σας είναι πολύ μεγάλο ταλέντο”, η μάνα μου μου είπε “κάν’ το” και δεν με ρώτησε ποτέ τίποτε άλλο».

Συγχαρητήρια λοιπόν στη μαμά Μαρία… «Είναι μια υπέροχη γυναίκα. Εκείνη μου φτιάχνει τα ρούχα μου. Από πολύ μικρή είχε ένα μικρό φορτηγάκι και πουλούσε σε γυναίκες ρούχα με δόσεις. Ήμουν λοιπόν μωρό και με έβαζε κι εμένα μέσα. Έτσι μεγάλωσα, ανάμεσα στα υφάσματα. Χανόμουν σε αυτόν τον κόσμο… Η μαμά ήταν καλλιτεχνικός τύπος, αλλά δεν την άφησαν η εποχή και ο τρόπος ζωής να προχωρήσει».

Τα τακούνια πώς προέκυψαν στις εμφανίσεις σου; «Το 2014 είχα πια αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου ως χορευτής και δίδασκα κιόλας. Μια φίλη μου, που επίσης δίδασκε, μου είπε πως θα έκανε ένα μάθημα με τακούνια και με ρώτησε αν θέλω να βάλω και εγώ… για να γελάσουμε. Και επειδή φοράμε το ίδιο νούμερο, 41, μου έδωσε τα δικά της. Έτσι, ανακάλυψα πως τα “κουβαλάω” μια χαρά και έχω κάνει πολλές χορευτικές εμφανίσεις με αυτά».

Με αυτά έκανες και ένα εντυπωσιακό πέρασμα από το «GNTM»… «Εκείνη τη μέρα είχα μεγάλο φόβο… Είχα τρακάρει κιόλας καθώς πήγαινα, γι’ αυτό φορούσα γυαλιά, επειδή είχε κάπως πρηστεί το μάτι μου. Μου λένε όμως ότι ο φόβος δεν φάνηκε. Ίσως γιατί έχω διδάξει τόσα χρόνια πια, έχω έρθει σε επαφή με “κακοτράχαλους” ανθρώπους, γεμάτους εγωισμό, με μαμάδες που απαιτούν τα παιδιά τους να είναι πάση θυσία μπροστά, με αυταρχικές σχολές, οπότε έχω μάθει να αντεπεξέρχομαι σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Το να πάω λοιπόν σε ένα παιχνίδι όπως το “GNTM” και να το παίξω… ιστορία ήταν το μόνο που ξέρω να κάνω καλά».

Το σόου τώρα πώς προέκυψε; «Με κάλεσαν κάποια στιγμή και έπειτα από μερικές αναβολές μπήκαμε σε διαπραγματεύσεις. Γιατί εγώ δεν ήθελα με τίποτα να είμαι με μια τραγουδίστρια που δεν μου ταιριάζει ή να πω τραγούδια που δεν θέλω ή να φορέσω ρούχα που δεν μου αρέσουν. Τότε η παραγωγή φάνηκε διστακτική, εγώ όμως το έκανα ξεκάθαρα για να με προστατέψω, γιατί προσέγγισαν έναν άντρα που φοράει τακούνια και έγινε γνωστός από αυτό. Δεν ήθελα λοιπόν αυτό να με ακολουθήσει και εδώ ή να με στιγματίσει. Είμαι πολύ αυστηρός με αυτό. Οπότε δεν άφησα τίποτα στην τύχη. Ήρθε και η Κόνι και δέσαμε υπέροχα. Άλλωστε είχαμε ξανασυνεργαστεί και έχουμε τέλεια χημεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρναούτογλου: «Στα γυρίσματα με τη Μακρυπούλια η ψυχολογία μου ήταν χάλια – Λίγες ώρες μετά έφυγε η μητέρα μου»

Tabloid 21.03.2026
Ο παρουσιαστής μίλησε σπάνια για τον θάνατο της μητέρας του, ενώ αποκάλυψε και την έναρξη γυρισμάτων του Roadshow 3.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» ‑ Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ρόμπερτ Πάουελ

Tabloid 21.03.2026
Ο 81χρονος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Empire Theatre, με αφορμή ειδική προβολή της ταινίας «The 39 Steps» και μίλησε για την καριέρα του

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο – Τρυφερές φωτογραφίες και φήμες για γάμο

Tabloid 21.03.2026
Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν έκρυψαν την οικειότητά τους, με τις φωτογραφίες από το πάρτι να τραβούν έντονα το ενδιαφέρον.

Έλενα Παπαρίζου: Εσπευσμένη νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο – Τι λένε οι πληροφορίες για την κατάστασή της

Tabloid 21.03.2026
Η αναβολή της εμφάνισής της με τον Τάκη Ζαχαράτο στις 18 Μαρτίου έδωσε το έναυσμα για τις αποκαλύψεις σχετικά με το πρόβλημα υγείας της τραγουδίστριας.

Kim Kardashian: Η απίστευτα λεπτή μέση της τράβηξε όλα τα βλέμματα – «Τι γυμναστική κάνεις;»

Tabloid 21.03.2026
Σύμφωνα με τη Daily Mail η μέση της έχει διάμετρο 60 εκατοστά με τα ρούχα να την τονίζουν ακόμα περισσότερο

Όταν ο Leonardo DiCaprio, η Lindsay Lohan και η Paris Hilton ήταν μάρτυρες ενός Hollywood δράματος

Celebrity Stories 21.03.2026
Βίντεο, κραυγές και celebrity θεατές σε ένα από τα πιο τρελά επεισόδια της δεκαετίας 2000

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Tabloid 21.03.2026
Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

«Όταν πέφτει ο Τσακ Νόρις τα αστέρια κάνουν μια ευχή»: Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον «βασιλιά» των memes

Social Χτες
Σταλόνε, Βαν Νταμ και Στίβεν Κινγκ αποχαιρετούν τον Τσακ Νόρις - Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά memes με τον «άτρωτο ήρωα»

Το συγκινητικό «αντίο» του Σιλβέστερ Σταλόνε στον Τσακ Νόρις: Ήταν σπουδαίος άνθρωπος

Social Χτες
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία The Expendables 2 το 2012

Μπραντ Πιτ: Ποιος Έλληνας ηθοποιός θα παίξει στην ταινία του

Tabloid Χτες
Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράφουν σύμφωνο εμπιστευτικότητας, προκειμένου να μην διαρρεύσουν πληροφορίες.